Horo***ps 29.decembrim – par ļaunprātīgu varas izmantošanu, nāksies dārgi maksāt!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 29. decembrim. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Ja jūs interesē kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu, tad šeit jūs atradīsiet atbildi! Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

Auns

Iespējams, ka šajā dienā liktenis dos jums pārsteigumus. Labvēlīga diena aktīvām darbībām uzņēmējdarbībā, komercdarbībā, tirdzniecībā. Publiskā sektora darbiniekiem būs iespēja kāpt pa karjeras kāpnēm. Iespējams, šodien viss būs saistīts ar finansēm. Mājās attiecības būs nedaudz saspringtas. Netiek izslēgta greizsirdība vai nepamatoti nodarījumi.

LASI ARĪ: Ko nedrīkst darīt 2019.gada Jaungada naktī

Vērsis

Šodien vislabāk ir plānot. Zvaigznes iesaka noteikt prioritārās jomas un pareizi novērtēt savu partneru uzticamību. Šajā dienā svaigas idejas vai nestandarta risinājumi nespēj sniegt ievērojamus rezultātus. Diena ir nelabvēlīga riska uzņēmumiem. Sapnis – pravietisks, jums vajadzētu sagaidīt sniegumu.

Dvīņi

Labvēlīgs laika posms komunikācijas paplašināšanai. Iespējams, jauni paziņas vai veco kontaktu atjaunošana Nav izslēgts, ka jūsu starppersonu prasmes ietekmēs turpmāko finansiālo peļņu. Jums jāatturas no ceļošanas, gariem braucieniem, smaga fiziska darba. Gaļas un alkoholisko dzērienu patēriņš nav ieteicams – ir iespējama saindēšanās vai Vese***as traucējumi.

Vēzis

Dienas sākums ir labvēlīgs kolektīvai rīcībai, kopīgām aktivitātēm. Attiecībās ar partneriem un komercdarījumu noslēgumā nav zaudētas realitātes izjūtas: viltus vai finansiāli zaudējumi ir iespējami. Pēcpusdienā nesteidzieties uz jaunām mīlestības uzvarām. Šodien partneris prasa ārkārtēju rīcības brīvību.

LASI ARĪ: Aīdas Grifaļ prognoze 2019. gadam – būs gan kāpumi, gan kritumi

Lauva

Diena ir labvēlīga un dos mieru, bet komerclietās jums vajadzētu izvairīties no aktīviem pasākumiem un nepamatota riska. Šodien ir labāk darīt tikai parasto darbu sev. Neveiciet svarīgas darbības, kas radīs negatīvas sekas. Jūs nevarat apsolīt vai pieprasīt saistību izpildi. Dienas otrajā pusē, iespējams, saasināsies attiecības mājās vai ar draugiem. Neaizmirstiet par kaislībām, neierobežojiet emocijas.

Jaunava

Šodien finansiālais stāvoklis nav pietiekami stabils: zaudējumi ir iespējami vai izdevumu apjoms pārsniedz ieņēmumus. Cerības uz gaidāmajiem darījumiem var būt veltīgas. Iespējams, ka pēkšņi un neparedzēti izdevumi ietekmēs ģimenes budžetu. Nopietnas pārmaiņas personiskajās attiecībās, gan pozitīvās, gan negatīvās, ir pilnīgi iespējamas. Var gadīties, ka jūs kļūstat par pretinieka rīcības upuri vai esat atkarīgs no sava partnera noskaņojuma.

Svari

Viena no “tīrajām” dienām. Ar harmoniju un garīgo līdzsvaru. Dzīves potenciāls ir zems. Mīlestības diena, jaunas paziņas. Ir labi strādāt ar biznesa dokumentiem, censties panākt izrāvienu profesionālās darbības jomā, vērsties pie iestādēm ar biznesa priekšlikumiem. Labvēlīgas pastaigas svaigā gaisā, komunikācija ar uguni, radošs darbs. Iespējams, jūs sagaida biznesa un personiskās tikšanās, kā arī svarīgu dokumentu reģistrācija.

LASI ARĪ: Numeroloģiskais Horo***ps 2019. gada janvārim- radīsies vēlme tiekties uz saviem mērķiem

Skorpions

Jau kādu laiku var šķist, ka problēmas, kas radušās saistībā ar jauno projektu, var to noraidīt. Varbūt jūs esat nervozs un tāpēc neesat pietiekami ātri, lai reaģētu uz notikumiem. Ja jums izdodas izdzīvot šo saspringto fāzi, izvairieties no skandāla ar draugiem un pārvariet citus šķēršļus ceļā, panākumi jums tiek garantēti. Plāni var mainīties. Tas ir iespējams, ka būsiet ļoti laimīgs, īstenojot slepenos nodomus. Zvaigznes prognozē neticamus piedāvājumus.

Strēlnieks

Iespējams, jūs atradīsiet panākumus profesionālās darbības jomā. Iespējams, ka šodien jūs saņemsiet labus biznesa priekšlikumus. Tuvā persona var sniegt praktiskus padomus, vai līdzīgi domājošu cilvēku komanda, kas darbojas kopā ar jums, atradīs iespēju veiksmīgi turpināt uzņēmējdarbību. Tiem, kas domā par jaunu biznesa projektu, ir jāsaņem apstiprinājums no ietekmīgām personām. Pieprasījumi par jebkādu finansiālu atbalstu tiks apmierināti šodien. Diena ir veiksmīga, lai uzkrātu naudu, turpinātu iepriekš uzsākto uzņēmējdarbību un sasniegtu mērķus. Iespējams, šodien jums būs jāpieņem svarīgi lēmumi.

Mežāzis

Labvēlīgā zvaigžņu atrašanās vieta ļaus jums parādīt savas spējas dažādās jomās. Veiksmīgums, sabiedriskums, reakcijas ātrums pieaugs. Iespējams, ka Mežāžu vīrieši mācās, veic komerciālus vai sadarbības pasākumus. Šodien jūs varat ar neticamu vieglumu iegūt to, kas agrāk šķiet nepieejams. Prāts un intuīcija palīdzēs jums atbrīvoties no sarežģītās situācijas. Sievietēm Mežāžiem var rasties neparedzētas problēmas. Iespējami finansiālie zaudējumi vai attiecību pārtraukšana ar partneri.

LASI ARĪ: Kādas lietas ir jāizmet pirms Jaunā gada: mēs atjaunojam kārtību un piesaistām labklājību

Ūdensvīrs

Spēcīga diena, kas notiks, pārbaudot dzīves un ideoloģijas principus. Nav izslēgts no jaunu problēmu vai pienākumu sloga. Nepatīkamas ziņas vai nepatiesa informācija var radīt kļūdas un pārpratumus darbā. Iespējami finansiāli zaudējumi. Nepieciešams izslēgt nepamatotus izdevumus vai atsaukt to finansiālās saistības. Zvaigznes iesaka jums plānot savu laiku. Ja jūs nezaudēsiet savu apņēmību un jūs mainīsiet biznesa noskaņojumu, jūs sasniegsiet lieliskus rezultātus. Rūpējieties par savu veselību: ēdiet augļus, apmeklējiet saunu vai trenažieru zāli. Lasiet savas iecienītākās grāmatas. Iespējama neliela vilšanās savā personiskajā dzīvē.

Zivis

Finansiālais stāvoklis ir ārkārtīgi nestabils: realitāte neatbilst jūsu idejai. Tāpēc izvairieties no lieliem pirkumiem, ierobežojiet izdevumus, rūpējieties par lietām. Negaidītās ziņas liks jums pārskatīt nākamās nedēļas plānus. Diena ir labvēlīga ceļošanai, atpūtai brīvā dabā. Vakarā, visticamāk, ir pietiekami spēcīgas galvassāpes, tāpēc nopērciet nepieciešamās tabletes un mēģiniet sēdēt mazāk televizora ekrāna priekšā.

avots: dailyhoro

Leave a Comment