Izmantojiet šo vienkāršo līdzekli, lai atrisinātu problēmu ar logu aizsvīšanu uz visiem laikiem

Apkures sistēma ir neefektīva, un rasas punkts ir nepareizi aprēķināts.

Ja akumulatoram ir slikta siltuma pārnese, loga laukums labi nesasils un stikls aizsvīst. Jārūpējas par papildu sildierīcēm, kuras ieteicams novietot pie problēmas loga. Paaugstinot gaisa temperatūru telpā, jūs varat izvairīties no mitruma un rasas uz stikla.

Nepareiza akumulatora atrašanās vieta

Sildītāja neesamība zem loga, akumulatora ievietošana ievērojamā padziļinājumā un nesamērīga palodze izraisa pareizas siltā gaisa cirkulācijas traucējumus. Rezultātā mitrums uzkrājas loga zonā un nosēžas uz stikla. Situāciju var labot, uzstādot speciālus režģus un siltumu atstarojošus ekrānus.

Lasi arī: Tautas zīmes iesaka to nedarīt šajās dienās, lai nepaliktu pie tukšas siles

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju eņģeļi un dēmoni: kas sēž uz tava pleca

Pārmērīgs mitrumu mīlošu iekšpuķu skaits uz palodzes

Ar mēru viss ir labi. Augu lapas iztvaiko mitrumu, kura pārpalikums izraisa kondensāta veidošanos. Lai nepalielinātu iekštelpu gaisa mitrumu, dažus puķupodus vajadzētu noņemt no palodzes un sadalīt pa dažādām telpām.

Kā atbrīvoties no kondensāta uz logiem

Ja nav iespējas novērst kondensāta globālos cēloņus, jums jātiek galā ar sekām. Un to var izdarīt, izmantojot improvizētus līdzekļus.

Polietilēna plēve. Uzlīmējot uz stikla speciālu aizsargplēvi, var novērst loga aizsvīšanu. Polietilēns uzlabo stikla pakešu logu enerģijas taupīšanas īpašības un ievērojami izolē telpu.

Glicerīns. Farmaceitiskais produkts neļauj rasai nogulsnēties uz logiem. Desmit pilienus zāļu jāizšķīdina 1 litrā tīra ūdens, iemērciet iegūtajā šķidrumā sūkli un noslaukiet ar to stiklu. Traipus uz caurspīdīgas virsmas var noņemt ar salveti vai speciālu drānu.

Amonjaks. Mazgājot logus ar ūdeni, kas satur amonija hidroksīdu, tas ne tikai padarīs stiklu tīru un spīdīgu, bet arī mazinās to tendenci aizsvīst.

Soda . Nātrija bikarbonāts samazina stikla aizsvīšanu. Uz litru ūdens jāņem divas ēdamkarotes sodas un rūpīgi jāsakrata. Iegūtajā šķīdumā ir nepieciešams samitrināt sūkli un samitrināt ar to stiklu. Pēc tam, kad logi ir dabiski izžuvuši, tie jānoslauka ar sausu drānu vai salveti.

Sāls . Uz palodzes var novietot krūzīti vai apakštasīti, kurā iebērta sāls. Nātrija hlorīds aktīvi uzsūc mitrumu, tāpēc uz stikla būs mazāk rasas. Krūzītes saturs periodiski būs jāmaina.

Izlasiet šos padomus, kā rīkoties ar kondensāta veidošanos uz plastmasas logiem, pielietojiet tos praksē un dalieties pieredzē ar citiem. Esmu pārliecināta, ka cilvēki būs jums pateicīgi.

Leave a Comment