Jauns mēness Dvīņu zīmē: ko drīkst un ko nedrīkst 2023. gada 18. jūnijā

Ko nedarīt 2023. gada 18. jūnijā

Mēness atjaunošanas laikā Dvīņu zīmē ir absolūti neiespējami melot, izrādīt liekulību, glaimot un izlikties. Tas viss var negatīvi ietekmēt jūsu reputāciju. Ja kādam pat tikai rodas aizdomas par viltību un negodīgumu, no problēmām noteikti nevar izvairīties. Briesmas slēpjas apstāklī, ka jūs, visticamāk, nezināsit, ka kāds jūs ir iekļāvis melu un liekuļu sarakstā. Cilvēki nemēdz viens otru tieši vainot. Visiem būs vieglāk izplatīt baumas un tenkas.

Izplatīt baumas . Pamatojoties uz iepriekšējo rindkopu, varam secināt, ka šīs nedēļas pēdējā dienā daudzi aiz muguras viens par otru teiks ne tās patīkamākās lietas. Tas ārkārtīgi negatīvi ietekmēs viņu karmu. Neatbildi ar to pašu monētu. Mēģiniet piedot cilvēkam, kurš jūs sāpināja, kā arī runājiet ar viņu par to, aprakstot savas jūtas.

Izteikt tukšas apsūdzības . 18.jūnijā nekādā gadījumā nevajadzētu pārmest cilvēkiem kaut ko, ja neesat pārliecināts, ka viņi ir izdarījuši sliktu darbu. Ja rodas šaubas, vislabāk ir vienkārši klusēt. Tā būs labāk visiem. Neatzītas kļūdas nav kļūdas — paturiet to prātā. Ja jums ir aizdomas par kaut ko ārkārtīgi objektīvu, tad labāk klusēt, līdz jums ir dzelzs pierādījumi.

Lasi arī: 43 gadu vecumā, mūžībā devās slavena mūziķe. Tikai tagad tika atklāts iemesls.

Lasi arī: Filmas “Zvaigžņu kari” ikonas “maģiskā” pēdējā filma tiek izlaista 7 gadus pēc aiziešanas mūžība

Noskaidrot attiecības publiski. Ja iemīlējušies pāri publiski lamājas, tad ar ļoti lielu varbūtību viņu attiecības drīz beigsies un uz ļoti skumjas nots. Turklāt, ja lamāties publiski, varat zaudēt citu cieņu, tāpēc arī tas būs trieciens jūsu reputācijai.

Veikt dārgus pirkumus. Problēma ir tā, ka Mēness Dvīņos mūs virzīs uz to. Pastāv liela varbūtība, ka daudzi cilvēki vēlēsies iegādāties kādu apģērbu vai palutināt sevi ar garšīgu ēdienu un pēc tam to nožēlot. Šādās dienās vislabāk ir paturēt rokas pie sevis.

Pārstrādāties . Tādā dienā kā šī svētdiena ir absolūti neiespējami pakļaut savu ķermeni un prātu milzīgiem pārbaudījumiem. Zvaigžņu eksperti iesaka it visā saglabāt stabilitāti un regularitāti. Ļaujiet savam ķermenim un prātam atpūsties un atpūsties. Nogurums 18. jūnijā var būt ļoti smags veselībai.

Eksperti novēl jums labu dienu un veiksmīgu visu jūsu lietu pabeigšanu. Lai jūsu garastāvoklis ir labs, un pa ceļam jūs satiekat tikai patīkamus cilvēkus. Mēs vēlam jums visu to labāko šajā izaicinājumu pilnajā Jaunajā mēnesī. Apskatiet mūsu rakstu par bīstamajām dienām jūnijā, lai uzzinātu, kad jābūt uzmanīgiem.

Leave a Comment