Jūsu likteņa rūnu horoskops. Uzzini, ko tas stāsta par tevi!

Rūns cilvēkiem uzdāvināja Odins, piešķirot katrai rūnu zīmei dziļu nozīmi, dievības un dabas elementu enerģiju. Nav šaubu par to saikni ar astroloģiju. Rūnu horoskops dala zodiaka apli 24 ciklos, katram no tiem ir sava rūna.

Isa (23. decembris – 7. janvāris)

Tie, kas dzimuši šajā rūnā, ir rezervēti, auksti un atdalīti cilvēki. Viņi negribīgi pielaiž pie sevis citus, dod priekšroku klusumam un vientulībai. Atšķirīga mērķtiecība, centība, atbildība. Viņi zina, kā izvirzīt mērķus un doties uz viņiem, likvidējot visus šķēršļus ceļā. Neprot gaidīt, pakļauti depresijai un iekšējām bailēm.

Eivaz (8. – 21. janvāris)

Eivaz – aizsardzības un atbalsta simbols sarežģītās situācijās. Šajā periodā dzimušie izceļas ar savu spēku, neatlaidību un centību. Nepārtraukti pieņem visus testus, ir izturīgi un nejutīgi pret ekstremālām situācijām. Viņi ir izcili līderi, ja viņi spēj uzklausīt citu viedokļus un atzīt savas kļūdas.

Ansuz  (22. janvāris – 6. februāris)

Dzimušie zem zīmes Ansuz – radoši cilvēki ar attīstītu intuīciju. Zīme patronē savus pārstāvjus visās darbības jomās, kur panākumi ir atkarīgi no rūnas. Šādi cilvēki būs priecīgi, ja viņi atradīs dzīves jēgu, neies uz galējībām, atbrīvosies no satraukuma un nemiera.

Dagaz (7. – 20. februāris)

Dagaz – pārmaiņu runa un drosmīgi centieni. Tie, kas dzimuši šajā rūnā, nevar sēdēt uz vietas, viņi ir dzimuši pionieri, reformatori un revolucionāri. Tie tiek izmesti no vienas puses uz otru, straujam pieaugumam seko ne mazāk straujš kritums. Viņiem vajadzētu pārtraukt kritizēt sevi un būt mazāk augstprātīgiem.

LASI ARĪ: 7 veidi, kā piesaistīt veiksmi. Padomi no Jeļenas Jasevičas

Algiz (21. februāris – 7. marts)

Tie, kas dzimuši zem šīs zīmes, ir pakļauti pašapziņai, bet uzticības trūkuma dēļ viņi nevar sasniegt sociālos un karjeras augstumus. Viņiem jākļūst uzmanīgākiem cilvēku dzīves ceļā. Ja viņi atradīs karmisku partneri, viņi varēs atbrīvoties no neskaidrības.

Laguz (8.-21. Marts)

Laguz ir spēcīga upe, kas plūst ap akmeņiem, dambjiem un krastiem. Šī rūnas pārstāvji ir apveltīti ar mīkstu un elastīgu raksturu. Zīme ir ideāli piemērota sievietēm, ļaujot viņiem pielāgoties dzīves apstākļiem un dzīvot harmonijā ar dabu. Viņi būs veiksmīgi, ja viņi iemācīsies dzīvot reālajā pasaulē, kontrolēt jūtas un darba pārkāpumus.

Turisaz (22. marts – 6. aprīlis)

Rūnu pārstāvji viegli pārvar šķēršļus, tiem ir stingra un autoritāriska rakstura iezīme. Cīnītāji no dzimšanas, viņi nonāk cīņā un iznāk no tām kā uzvarētāji, viņi nebaidās no konkurentiem un spēcīgiem ienaidniekiem. Atšķirībā no Laguz rūnas, Thurisaz ir vīriešu rūna. Šādiem cilvēkiem būtu jāmācās būt pacietīgiem, kļūt gudriem un saprātīgiem, tērēt enerģiju labiem darbiem.

Teivaz (7. – 21. aprīlis)

Teivaz – uzvara, centība, taisnīguma triumfs. Tie, kas dzimuši zem tās, droši dzīvo caur dzīvi, aizstāv augstās idejas un veic lielas lietas. Tie ir aktīvisti, kuri ir gatavi uzņemties visu, kas viņiem ir cīņā par saviem ideāliem. Lai gūtu harmoniju dzīvē, viņiem jābūt pacietīgiem un izturīgiem.

LASI ARĪ: Ekstrasensa un zīlnieka Aleksandra Kinžinova padoms: Kā pievilināt laimi dzīvē

Fehu (22. aprīlis – 7. maijs)

Rūnu pārstāvji ir izvietoti karjeras izaugsmei, augstam sociālajam stāvoklim un bagātībai. Viņiem ir viss, kas nepieciešams, lai gūtu panākumus, tostarp ticība. Īpašuma zudums viņiem var būt lielas bēdas. Tie ir ideāli uzņēmēji, kas vienmēr strādā un strādā. Viņiem ir jāiemācās dalīties ar panākumiem, palīdzot tiem, kam tā ir vajadzīga.

Uruz (8. – 21. maijs)

Rūnas simbols ir vērsis, kas strādā laukā. Tiem, kas dzimuši zem tā, ir neatlaidība, efektivitāte un uzticība. Viņi iet uz savu mērķi, nepievēršot uzmanību šķēršļiem. Tiem jābūt mazāk augstprātīgiem, attīstīt pazemību un maigumu, jo rūnai ir destruktīva ietekme.

Raido (22. maijs – 6. jūnijs)

Tie, kas dzimuši saskaņā ar šo rūnu, mīl ceļojumu, ceļot un mainīt vietas. Ja viņiem nav iespējas ceļot pa pasauli, viņi ceļo pa karjeras kāpnēm, personīgās izaugsmes ceļu un sociālajiem panākumiem. Kad viņi redz mērķi, viņiem ir tikai ceļš uz to, viņi aizmirst par savu veselību, radiniekiem un tuviem cilvēkiem. Šāda vēlme iznīcina dzīvi, liedzot tiem svarīgas lietas.

Gebo (7. – 22. jūnijs)

Zīme simbolizē harmonisku savienību un dāvanu no augšas. Zīmes pārstāvji jūtas kā zivis komunikācijas telpā. Viņi atrodas veiksmīgā partnerībā, zina, kā sadarboties un apspriesties. Viņiem ir daudz draugu, viņi ir gatavi atdot viņiem „pēdējo kreklu”. Lai panāktu harmoniju dzīvē, viņiem būtu jāsniedz tikpat daudz, cik viņi saņem.

LASI ARĪ: Ar harmoniju pret visām nelaimēm

Evaz (22. jūnijs – 7. jūlijs)

Evaz – progresa un ātras kustības rūna. Rūnu pārstāvji sasniedz ievērojamu augstumu, strauji kāpjot pa karjeras kāpnēm. Lai gūtu panākumus, viņiem ir racionāli jāizmanto savi resursi, jānovērtē savas darbības, izlīdzināt asus stūrus un piedot.

Otala (8.-23. Jūlijs)

Dzimušais zem zīmes Otala sasniedz dzīvības augstumus, balstoties uz senču pieredzi. Ievērojot ģimenes vērtības, aizsargājot to un nododot mantojumu. Senču pieredze dažkārt kavē to attīstību, liedzot viņiem iet uz priekšu.

Sovelu (24. jūlijs – 8. augusts)

Sovelu – uzvaras simbols cīņā. Cilvēki ir veiksmīgi, tie ieņem augstus amatus uzņēmumos, tie ir pazīstami sabiedrībā. Visa līderi – tas ir veids, kā var aprakstīt šajā periodā dzimušos cilvēkus. Savā dzīvē viss notiek ar pozitīvu toni, pats liktenis to veicina. Viņiem ir arī trūkumi: enerģijas izšķiešana, augsts pašvērtējums, cieņas trūkums pret citu panākumiem.

Inguz (9.-23. Augusts)

Inguz zīmē dzimušie saņem daudz dāvanu no dzīves. Viņi ir pārņemti ar emocijām un enerģiju, tie ir īsti unikālu ideju ģeneratori. Vislielākie panākumi gaida tos, ja viņi iesaistās radošajā darbā līdzīgi domājošu cilvēku komandā. Citiem viņiem ir svarīgs atbalsts, bez tā viņi zaudē iedvesmu un pārliecību.

LASI ARĪ: 10 darbības, lai sāktu jaunu, laimes pilnu dzīvi

Jera (24. augusts – 8. septembris)

Jera ir auglības simbols. Rūnas pārstāvjiem patīk sākt un attīstīt projektus, gūt labumu no viņu darba. Viņi labi zina, kas, kad un kā to darīt. Atšķiras ar pacietību, akmeni pa akmenim, izliek savu ceļu uz panākumiem. Viņiem ir jāizvairās no pārmērīgas rūpības, jārīkojas saskaņā ar principu, ka jūs iegūsiet.

Berkana (9.-23. Septembris)

Berkana – visvairāk sieviešu zīme, kas simbolizē māti, izaugsmi un attīstību. Cilvēki ir pastāvīgi, aug garīgā un materiālā izteiksmē. Saglabā vitāli svarīgu enerģiju, tiek atjaunoti un iznāk “sausi” no sarežģītām situācijām. Berkana periodā dzimušās sievietes ir ideālas sievas un mātes.

Vunjo (24. septembris – 8. oktobris)

Dzimis zem rūnas Vunjo cenšas pārvērst savus sapņus par realitāti. Viņu dzīve ir svētki, kas piepildīti ar prieka emocijām. Tiem ir nosliece uz biežām garastāvokļa izmaiņām, pāreja no laimīga smaida uz asarām pāris minūšu laikā. Harmonijai, viņiem ir jāpieņem pasaule, kā tā ir, un atdodot ilūzijas. Izstrādājot ierobežojumu, piesardzību un taupību, viņi kļūs daudz laimīgāki.

Mannaz (9.-23. Oktobris)

Zīme palīdz redzēt dziļas spējas. Šīs runas pārstāvji – diskrēti un slēgti, izvairoties no nevajadzīgas hipotēkas ap viņu personu. Viņiem ir liels potenciāls, tie ir ideāli deputāti un palīgi. Viņi atradīs izeju jebkurā situācijā, sniegs plecu un saka pareizos atbalsta vārdus.

LASI ARĪ: 7 kaislības, kas izraisa Sli**bas un nelaimes

Hagalaz (24. oktobris – 8. novembris)

Halagazs ir simbols, lai iznīcinātu un uzbūvētu jaunu, kas jau sen ir beidzies. Šīs rūnas pārstāvis ir gatavas noņemt visu savā ceļā, veidojot uzvaru no šķeltajām cerībām. Tie ir pārspīlēti ar reformistu enerģiju, atšķiras ar brīvību un impulsivitāti, viņi nepanes spiedienu. Viņiem ir jāattīsta harmonija, pacietība un cieņa pret citiem.

Nautiz (9. – 23. novembris)

Saskaņā ar rune Nautiz dzimušie ir godīgi, spēcīgi un disciplinēti cilvēki. Viņi ir gatavi upurēt sevi un citus, lai izpildītu savus pienākumus, viņi nebaidās no ierobežojumiem, viņi iztur visu likteni. Harmonijai dzīvē, viņiem ir jāaizmirst par melanholiju un nevajadzētu veltīgi riskēt.

Kano (24. novembris – 8. decembris)

Kano ir liesma, kas izkliedēs neziņas tumsu. Sargu rūna redz visu, ko slēpj citi, noslēpumainības plīvurs. Tās ir radošas personības, kas piedzīvo garīgo izaugsmi. Bieži apveltīta ar attīstītu intuīciju, spēju skaidri redzzēt, nākotnes vizualizācija. Neaizmirstiet apkārtējo pasauli.

Pert (9. – 22. decembris)

Mistiskas rūna palīdz atrast dārgumus un atklāt. Šajā periodā dzimuši cilvēki prasmīgi slēpj savas jūtas, piemīt noslēpums un mistika. Garīgajai pusei viņiem ir svarīga nozīme, viņi nekad nesadarbosies vai dzīvos ar personu bez garīga fona. Viņiem ir svarīgi mīlēt un būt mīlētiem, pretējā gadījumā viņi “izzūd”.

avots: esotericblog

Leave a Comment