Jūsu rokas forma var pastāstīt interesantas lietas par jums

Hiromantija var pastāstīt par cilvēka raksturu ne tikai pēc līnijām uz plaukstas, bet arī pēc plaukstas formas un uzbūves.

Ir vairāki plaukstu veidi, pēc kuriem var noteikt temperamentu, personiskās īpašības un pat nodarbošanos. Apskatīsim galvenos.

Elementāra plaukta

Šī ir plata plauksta ar īsiem pirkstiem. Šāda veida rokas parasti sastopamas cilvēkiem, kuri nodarbojas ar fizisku darbu vai sportu.

Cilvēki ar šādām plaukstām ir ļoti spītīgi, neatlaidīgi, mērķtiecīgi un ar lielu gribasspēku.

Temperamentīga plauksta

Tam ir iegarena forma ar plāniem gariem pirkstiem. Šādas plaukstas ir jūtīga un sentimentāla rakstura pazīmes.

Visbiežāk temperamentīgās plaukstas ir sastopamas cilvēkiem, kas saistīti ar radošumu. Cilvēki ar šādu roku formu var būt ļoti mainīgi un neizlēmīgi.

Kvadrātveida plauksta

Nosaka tās forma, kas atgādina kvadrātu. Pēc izskata viņa izskatās diezgan raupja un neveikla. Šādas plaukstas ir sastopamas cilvēkiem ar konservatīviem uzskatiem par dzīvi.

Viņiem nepatīk pārmaiņas dzīvē un viņi cenšas visu pakārtot saviem noteikumiem un principiem. Šī rokas forma bieži sastopama tiesībaizsardzības iestāžu amatpersonu un politiķu vidū.

Lāpstiņas plauksta

Plaukstai ir plata pamatne, bet īsi pirksti gandrīz vienāda garuma. Šī rokas forma norāda uz izlēmīgu, drosmīgu un aktīvu cilvēku. Tā ir augsta intelekta un lielu ambīciju pazīme.

Mezglaina plauksta

Šādu plaukstu raksturo neliels paplašinājums augšpusē un labi izteiktas locītavas. Šī plaukstas forma var runāt par godīgumu, smagu darbu, spēju analizēt un pārdomāt. Kā likums, plaukstu īpašnieki ir zinātnieki un mākslas cilvēki.

Lai izmantotu hiromantiju un izveidotu pilnīgu priekšstatu par cilvēka raksturu, ir jāpievērš uzmanība ne tikai plaukstas formai un līnijām uz tās, bet arī nagu formai.

Kvadrātveida nagi

Šādi nagi norāda uz līdzsvarotu un mierīgu cilvēku. Tā ir paškontroles un emocionālās stabilitātes pazīme.

Cilvēkiem ar kvadrātveida nagiem ir liels gribasspēks, viņi zina, kā sasniegt savus mērķus un ātri pielāgoties jebkuriem apstākļiem.

Lasi vēl: Vai padomju ēdināšana bija tik laba, kā visi to atceras, un no kā bija atkarīga ēdiena kvalitāte ēdnīcā?

Ovāli nagi

Šādi nagi norāda uz ļoti jutīgu un neaizsargātu cilvēku. Tas liecina par neizlēmību un pārmērīgu emocionalitāti.

Cilvēki ar ovālas formas nagiem, kā likums, ir ideālisti un ir pieraduši uz pasauli skatīties caur rozā brillēm.

Trapecveida nagi

Šādi nagi ir diezgan rets gadījums. Šī naglu forma ir sastopama radošu cilvēku vidū. Šādas formas nagi liecina par augstu pašcieņu, iedomību un augstprātību.

Cilvēki ar trapecveida nagiem vienmēr spēj aizstāvēt savu pozīciju un pārvarēt visus savus pretiniekus.

Taisnstūra formas nagi

Šādi nagi norāda uz aktīvu un dzīvespriecīgu cilvēku. Šādi cilvēki nebaidās no grūtībām un grūta darba. Viņi visu sasniedz paši un novērtē to, kas viņiem ir.

Viņi pēc būtības ir optimisti un reti padodas neveiksmes gadījumā.

Ja vēlaties uzzināt vairāk par izskata zīmēm, pēc kurām var atpazīt cilvēka raksturu, rakstiet par to komentāros.

Leave a Comment