Juvelierizstrādājumu zvaigžņu prognoze: kādus dārgakmeņus un pusdārgakmeņus zvaigžņu zīmēm nevajadzētu nēsāt, lai nezuadētu veiksmi un labklājību

Lauva

Cilvēkiem, kas dzimuši Lauvas zvaigznāja aizgādībā, piemīt noslēpumains spēks. Uguns stihija viņus apbalvoja ar apņēmību, mērķtiecību, autoritāti un apdomību.

Dārgakmeņiem Ļvovai vajadzētu uzlabot to dabiskās īpašības. Tirkīza, lapis lazuli un nefrīta rotaslietas šai zvaigžņu zīmei ir kontrindicētas  . Šādi akmeņi var pazemināt viņu pārliecību, atņemt vitalitāti un apspiest jebkādas cerības.

Jaunava

Jaunava ir apdomīga, estētiska un ambicioza Zvaigžņu zīme. Būdami  enerģijas donori, Jaunavas bieži kļūst par negatīvas ārējās ietekmes ķīlniekiem. Jaunavas zīmes pārstāvjiem patiesi nepieciešama aizsardzība.

Nepareizi izvēloties talismana akmeņus, var rasties briesmas. Jaunavām kā rotaslietas ir aizliegti šādi minerāli: pērles, safīrs, ametists un opāls . Akvamarīns un smaragds spēj atņemt iekšējo harmoniju un enerģijas potenciālu .

Svari

Šai Zvaigžņu zīmei ir vajadzīga harmonija kā gaisā. Starp citiem zvaigžņu apļa pārstāvjiem Svari izceļas ar iekšējo optimismu, sabiedriskumu, mīlestību pret visu dzīvo un sabiedriskumu.

Svaru pārstāvji ir ārkārtīgi nelabvēlīgi saskarē ar antipodālajiem akmeņiem:  ahātu, rubīnu, tirkīzu, karneolu, akvamarīnu . Šie rotājumi var atņemt šai Zvaigžņu zīmei galvenos rakstura tikumus, padarot to aizkaitināmu un augstprātīgu.

Skorpions

Daba apveltīja Skorpionus ar mistiskām iezīmēm. Viņi biežāk nekā citi cieš no  skaudīgu cilvēku negatīvās ietekmes , kuriem ir dedzīgs raksturs un mīlestība uz taisnīgumu. Šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvji ir enerģiski, kaislīgi, harizmātiski un sabiedriski cilvēki. Tomēr virzīt savus spēkus pareizajā virzienā viņiem var būt pārāk grūti.

Smaragds, kvarcs, ahāts, safīrs un onikss tiek uzskatīti par akmeņiem ar destruktīvu enerģijas potenciālu Skorpioniem  . Šādi kalnrači spēj aizēnot šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvju pastiprināto intuīciju, kā arī samazināt garīgās spējas.

Strēlnieks

Strēlnieks pamatoti tiek uzskatīts par spēcīgāko zvaigžņu zīmi. Viņu bezgalīgā enerģija, tiecoties pēc sasniegumiem, uzvarām un cīņas, var uzreiz kļūt par visu nepatikšanām un nelaimēm. Akmeņi ar negatīvām īpašībām negatīvi ietekmēs personīgo izaugsmi.

Dabas apveltīti ar daudzām pozitīvām īpašībām, apslēptiem talantiem un neierobežotām iespējām, Strēlnieki to var apglabāt sevī, saskaroties ar ahātu, citrīnu, pērlēm, tīģera aci, aleksandrītu un karneolu . Rotaslietas no šiem minerāliem vairos obsesīvas domas, bailes un nedrošību.

Lasi arī: Numerologi iesaka izmantot šos talismana akmeņus saskaņā ar tavu dzimšanas datumu, lai tu iegūtu finansiālo labklājību

Lasi arī: Rīta mantras katram zvaigžņu zīmes pārstāvim: izmantojiet, lai sasniegtu laimi un bāgātību!

Mežāzis

Pēc zvaigžņu prognozes Mežāži ir diezgan mierīgi cilvēki. Viņu augstās tieksmes bieži var viņus mudināt uz pārsteidzīgām darbībām, par kurām viņiem ir kauns. Lai pielietotu nosvērtību, inteliģenci un izturību savu mērķu sasniegšanai, Mežāžiem bieži traucē sabiedriskā doma.

Šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvji var piedzīvot daudzas sakāves, lielus finansiālus zaudējumus un slimības, ja nonāk saskarē ar bīstamiem minerāliem. Akvamarīns, opāls, pērles, aventurīns un hrizoprāze ir aizliegti Mežāžiem.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs ir viena no sabiedriskākajām zvaigžņu zīmēm. Šīs zvaigznājas pārstāvji ciena brīvības sajūtu, bet dažkārt kļūst par savu emociju ķīlniekiem. Dabiskas iedomības vadīti, Ūdensvīri bieži kļūst par paraugiem. Tomēr, jo vairāk slavas, jo vairāk ļaundaru.

Ūdensvīriem, tāpat kā visiem pārējiem, ir nepieciešama enerģijas aizsardzība. Šarmakmeņi  kļūs par viņu palīgiem ceļā uz sapni. Bet antipodālie minerāli spēj padarīt šīs Zvaigžņu zīmes biolauku pakļautu enerģijas uzbrukumiem. Jāuzmanās no  dzintara, karneola, oniksa, topaza, granātābola .

Zivis

Pēc zvaigžņu prognozes Zivis ir diezgan pretrunīgas personības. Viņiem ir jābūt neaizstājamiem tuvinieku dzīvē, un emocionālais aukstums var viņus satraukt. Tie ir kaprīzi un jūtīgi, bet pārsteidzoši spēcīgi cilvēki.

Zivīm vajadzētu atbrīvoties no rotaslietām, kurās ir  karneols, ahāts, onikss, granāts un nefrīts. Šie akmeņi var aktivizēt  Zivju rakstura negatīvās iezīmes un kļūt par enerģijas nelīdzsvarotības vaininiekiem.

Dārgie minerāli var kļūt par jūsu enerģijas aizbildņiem, ja rūpīgi pievērsīsieties talismana akmens izvēlei. Bet negatīvā ietekme var būt dažādu likstu, likstu un sakāves vaininieks, tāpēc jums vajadzētu rūpīgāk apskatīt savu dārglietu kastīti un atbrīvoties no jūsu Zvaigžņu zīmes antipoda akmeņiem.

COMMENTS

Leave a Comment