Kā atjaunot sieviešu enerģiju

Simptomi enerģijas nelīdzsvarotībai sievietēm

Enerģijas balansa pārkāpumu pazīmes ir diezgan acīmredzamas un vienādas gandrīz visām sievietēm.

1. Tas ir izteikts nogurums, nomākts garastāvoklis, depresija, trauksme un nervozitāte. Nogurusi sieviete ir kā notievējusi krūka, no kuras ir izplūdis praktiski viss šķidrums.

Lasīt arī: Kā piesaistīt naudu ar domu spēku

2. Problēmas personīgajā dzīvē un attiecībās. Nopietni sieviešu enerģijas zudumi nenovēršami rada grūtības sociālajā un personīgajā sfērā. Sievietes ar vāju enerģiju nevar veidot spēcīgas harmoniskas attiecības ar pretējo dzimumu. Dažreiz sakarā ar katastrofālo sieviešu enerģijas trūkumu pat laulības neizdodas, jo ģimene galvenokārt balstās uz sieviešu enerģiju.

3. Tikai ārējā plānā sieviešu enerģijas trūkums bieži vien ir saistīts ar dažādām problēmām ar matiem. Sievietes, kurās vīriešu enerģija ir nomainījusi sieviešu enerģiju (piemēram, biznesa sieviete), parasti var zaudēt matus.

Un vēl eksistē vairāki energorijēji, kas liedz sievietei viņas enerģiju: aizvainojumi un neizteiktas jūtas, iekšējais monologs, pagātnes pieredze, neatrisinātas attiecību problēmas, stress un Sli**bas, nepabeigts bizness, vadošs amats un liela atbildība.

Sieviešu enerģijas atjaunošanas rituāli

Viens no visefektīvākajiem sieviešu enerģijas atjaunošanas rituāliem ir mēness rituāls. Sieviešu enerģija ir Mēness enerģija, un visu sieviešu cikls sinhronizējas ar Mēnesi.

Lai iegūtu pietiekami daudz Mēness enerģijas, pietiekami, piecelties un skatīties uz Mēnesi apmēram 15-20 minūtes. Bet tas ir jādara regulāri un no tikšanās uz tikšanos, izveidojiet attiecības ar Mēnesi, sarunājieties ar viņu, lūdziet padomu, dalīties priekos, pasakiet paldies un izsakiet lūgumus.

Par augošo Mēnesi, jūs varat lūgt jūsu sieviete enerģijas palielināšanu, palielināt bagātību un labklājību ģimenē, un dilstošam – to, no kā vajag atbrīvoties, piemēram, lai novērstu negatīvo ietekmi, skaudību, šķēršļus.

Zem Mēness stariem ir laba ideja, atstāt savu kosmētiku un ūdeni – uzlādēts tīrā Mēness gaismā, tie baros Jūs visā dienas laikā.

Lasīt arī: Ko saka vīrietis un ko tas nozīmē

Sieviešu enerģētikā parasti ir arī sieviešu profesijas. Un gandrīz pirmā no tām ir rūpes par sevi.

Šī aprūpe ietver obligātas spa procedūras, saunu vai vannu, ādas kopšanu, nagu un matu kopšanu. Tas viss ļauj sievietei atgriezties viņas ķermeni, sajust harmoniju ar sevi un justies (un kāda to skaidri apzinās) savu sievišķo būtību.

Un – mīliet ūdeni! Ūdens ir viens no galvenajiem sieviešu varas avotiem. Bieži palutiniet sevi ar aromātisku vannu, aktīvi peldieties ūdenstilpnēs un baseinā. Un ievērojiet savu dzeršanas režīmu – tā, ka tas ir pietiekami. Un ja pēkšņi apstākļi ir attīstījušies, ka jūs gribat raudāt, tad raudiet, bet ne slepeni spilvenā, bet pieņemot vannu!

Daudzas reizes sieviešu enerģija palielinās saziņā, un īpaši ar tādiem pašiem šīs enerģijas nesējiem, tas ir, ar citām sievietēm.

Sieviešu pulcēšanās ir vairāk nekā tikai runāšana. Šī ir savstarpēja enerģijas apmaiņa, tā ir “normas” attīstība – ikdienas sievietei ir jāizsaka 22 tūkstoši vārdu, šī ir iespēja izjust nepieciešamo atbalstu no ārpuses. Bet, lai sapulces varētu iet vienīgi par labu, tajās nevajag tenkot un ļaunprātīgi diskutēt par šausmām no TV. Tikai par labo, maigo un gaišo ir jārunā.

Arī klusais dzīves veids ir ļoti efektīvs, atjaunojot sieviešu enerģiju. Sieviete ir ārkārtīgi svarīgi, nekur nesteigties. Izslēgt no savas dzīves stresu un steigu. Dariet visu bez steigas, un jūsu sievietes enerģija pārstās aizplūst tukšumā.

Un, protams, radiet! Tas dod milzīgu enerģijas palielinājumu!

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment