Kā iekarot sievieti saskaņā ar viņas zvaigžņu zīmi. Noderīgi padomi.

Sieviete Lauva

Lauvām ļoti patīk spēlēties ar vīriešiem randiņu sākumposmā. Tā notiek, ka viņas neatstāj viņiem nekādu izredžu gūt panākumus. Dažreiz to var kaut kā izskaidrot, bet vairumā gadījumu tas ir pretrunā ar loģiku.

Šīs sievietes ir ļoti grūti saprast, tāpēc labāk nemaz nemēģināt. Diemžēl jums būs jāsamierinās ar atteikumu, ja to saņēmāt uzreiz. Jo vairāk jūs meklēsiet Lauvu, jo mazāka iespēja, ka jūs viņu iegūsiet. Ja vēlaties savaldzināt sievieti Lauvas zīmē, jums būs jāpiemīt kādai iezīmei, kas jūs atšķir no visiem pārējiem. Nebaidieties flirtēt – viņām tas patīk.

Sieviete Jaunava

Jaunavas ir viena no nepieejamākajām sievietēm starp visām Zvaigžņu zīmēm. Viņas pašas izlemj, kurš būs ar viņām un kurš nē. Neatkarīgi no tā, cik īpašs vīrietis jūs esat, Jaunavas vienmēr atradīs veidu, kā noniecināt jūsu cieņu. Šīm dāmām ir vajadzīgs ideāls vīrietis, taču viņas pašas ne vienmēr ir ideālas. Ar viņām ir ļoti grūti atrast kopīgu valodu, ja viņām nav noslieces uz flirtēšanu un savstarpēju iepazīšanos.

Ja jūs paklupsiet uz Jaunavu, kas arī ir  enerģijas vampīrs, tad jums būs nepatikšanas. Šīs sievietes ir bīstamas. Viņas var būt neiespējami saprast, un viņas nevienam neizstāsta savus noslēpumus, tāpēc jums rūpīgi jādomā, kā iegūt sev šādu dāmu. Iekarot Jaunavu ir grūti, bet, atrodot atslēgu, durvis atvērsies pašas no sevis.

Sieviete Svari

Svaru gadījumā darbojas domu pievilkšanās likums, jo šīs daiļā dzimuma pārstāves ir gandrīz telepātiskas. Ja jūs patiešām iemīlēsieties Svaru zīmē, tad viņa to sapratīs pati. Neatsakieties no mēģinājuma darīt sevi zināmu, lai viņa būtu jūsu vēlmes pārņemta. Tad viss ies daudz vieglāk. Svarīgi ir iemācīties uzticēties, ka Svari zina tavas domas, ļoti labi tās izjūt.

Šīm sievietēm nav jāpierāda sava mīlestība, jo viņām ir spēcīga intuīcija, kas glābj daudzās situācijās un palīdz atrast mīlestību. Ja vēlies atrast sievieti, kura tevī iemīlētu tāpēc, ka esi viņā iemīlējies, tad meklē viņu starp Svariem.

Sieviete Skorpions

Ja vēlaties iekarot Skorpiona dāmas sirdi, mēģiniet  piepildīt viņas vēlmes. Katram cilvēkam ir sapnis. Ja tu īstenosi šādas dāmas sapni, tad viņa tevi dievinās. Pat ja jūs vienkārši mēģināt, mēģinājums tiks ieskaitīts. Sievietes Skorpioni redzēs tavu centību, godīgumu un mērķtiecību, kas uz viņām atstās neizdzēšamu iespaidu.

Ja vīrietis dāmai, kas dzimusi zem šīs Zvaigžņu zīmes, sniedz patiesu laimi vai vismaz mājienu no tās, tad pastāv 99 procentu iespēja, ka jūs būsiet kopā. Tāpēc par Skorpioniem ir vai nu ilgi jārūpējas, vai arī jāspēj dot viņiem to, par ko viņi sapņo.

Sieviete Strēlnieks

Strēlniekiem nevajadzētu parādīt savu raksturu. Viņiem patīk, ja cilvēks viņiem nedaudz pielāgojas un dzīvo ar viņiem vienā ritmā. Jūs nevarēsiet ātri padarīt šādu dāmu par savu dvēseles radinieku, jo Strēlnieki dzīvo pēc saviem noteikumiem, īpaši dāmas. Jums ir jābūt kādam kopīgam hobijam vai interesēm, lai vienkārša komunikācija pati par sevi radītu attiecības.

Strēlniekiem ir grūti uzstiept attiecības, un viņas vienkārši flirtē ar visiem, jo ​​viņām patīk vieglums un rotaļīgums. Viņas neatzīst trulumu, tāpēc drūmie vīrieši viņām ir paši “zemākie”, lai cik rupji tas arī neizklausītos. Viņas ienīst garlaicību, tāpēc humora ziņā jūs, iespējams, neesat Džims Kerijs, taču jums ir jābūt vismaz nemainīgi labam garastāvoklim.

Lasi arī: Numeroloģija: kā noskaidrot veiksmīgākos dzīves periodus pēc dzimšanas datuma

Lasi arī: Kāds matu griezums saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi tev nesīs veiksmi un palīdzēs kāpt pa karjeras kāpnēm

Sieviete Mežāzis

Mežāži ir dāmas, kuras ir grūti ātri sasniegt. Jā, jūs varat tās iekarot, savaldzināt, bet jums ir jāiepriecina viņas ar sevi, esat pelnījuši būt viņu tuvumā šī vārda labā nozīmē. Viņas nevar vienkārši paņemt un sākt uzticēties pirmajam sastaptajam vīrietim. Viņām noteikti ir jāsakārto laika pārbaude. Šādas attiecības pašā sākumā var kaitināt vīriešus, bet beigās viņi tiks atalgoti ar Mežāža sievietes uzticību.

Visbiežāk šādas dāmas tiecas uz augstu statusu un labu finansiālo stāvokli, taču tas nenozīmē, ka, ja tev nav miljonu dvēselei, tad šīs meitenes tevi atraidīs. Mežāži ir ģimenes dāmas. Viņas sapņo par bērniem, par laimi, par stabilitāti, tāpēc nav jēgas viņām kaut ko pārmest. Viņas ir arī pakļauti  aizvainojumam.

Sieviete Ūdensvīrs

Lai iepriecinātu Ūdensvīra meiteni, jāiemācās pacietība. Viņas garastāvoklis var mainīties strauji un negaidīti. Lai iekarotu Ūdensvīra dāmas sirdi, būs jāiemācās klausīties, jo viņai ļoti patīk pļāpāt. Šīs dāmas vīriešos visvairāk vērtē prātu, nevis maku vai bicepsu apjomu.

Ja jums ir nepieciešams savaldzināt Ūdensvīru, vislabāk ir sākt ar nepārprotamu komplimentu. Viņas mīl ar ausīm. Ja jums kopā ir jautri, tad varat uzskatīt, ka esat iekarojis šo dāmu. Nedomājiet tikai viņai kaut ko pārmest, jo šajā gadījumā jūs ļoti ātri tiksiet pārcelts no cienījamas personīgās telpas uz draugu zonu. Ūdensvīra sievietes to dara nesaudzīgi un bez sirdsapziņas pārmetumiem. Viņas ir arī šausmīgi greizsirdīgas, tāpēc nemēģiniet ar viņām spēlēt šo spēli.

Sieviete Zivis

Lai šīs zīmes sieviete kļūtu par tavu, jums jāiemācās būt romantiskam. Ar Zivīm nevajag ne alkoholu, ne dārgu auto, ne patosu un statusu sabiedrībā. Viss, kas jums nepieciešams, ir patiesa mīlestība, vēlme izpatikt un inteliģence. Zivis nav  atriebīgas, taču apvainojumu tās nepiedos. Bet viņas var jums piedot visu pārējo, tomēr nav ieteicams to izmantot visu laiku. Šīs Zvaigžņu zīmes dāmas sirdi var salauzt ļoti vienkārši.

Ja domā, ka vari izlikties, ka esi tik liels romantiķis, tad ar Zivīm tas absolūti nenovedīs pie vēlamā rezultāta. Šīs sievietes var diagnosticēt melus labāk nekā jebkura specializēta ierīce.

Universālais padoms visiem vīriešiem ir ļoti vienkāršs – mēģiniet satikt meitenes un sievietes, kurām ar jums ir kopīgas intereses un hobiji. Tas ir ļoti svarīgi, jo tikai tā cilvēki bez liekas izlikšanās var pietuvoties viens otram pēc iespējas tuvāk.

COMMENTS

Leave a Comment