Kā ietekmēs Plutona pāreja uz Ūdensvīra zvaigznāju: Andželas Pērlas ieteikumi katram

Lauva

Plutons ieceļas septītajā mājā, pievēršot uzmanību apkārtējai videi. Tas nozīmē, ka Zīmes pārstāvji mainīs sabiedrību, spēs transformēties jaunā personībā un atstāt aiz sevis tos cilvēkus, kuri vairs neatbilst personīgajiem uzstādījumiem. Gaidāmi Zīmes pārstāvji un izmaiņas personīgajā dzīvē: laulības, šķiršanās, attiecību pārrāvums ar biznesa partneriem. Nākotne noteikti būs laimīga, ja nešaubīsies par sevi un drosmīgi pārvarēsi īslaicīgas grūtības.

Jaunava

Plutona pāreja uz sesto māju nozīmē, ka Jaunavas gaida pārmaiņas darbā un ikdienas rutīnā. Tas nozīmē, ka Zīmes pārstāvji var mainīt savu profesiju un veidot spožu karjeru. Tāpat planēta spiedīs uz  personības transformāciju, kas palīdzēs zvaigznāja pārstāvjiem apzināties savu nozīmi, izkļūt no konkurentu ēnas un drosmīgi pieteikt sevi. Biznesa vidē ir svarīgi sevi parādīt, bet tajā pašā laikā nepārkāpt likumu un nerīkoties negodīgi.

Svari

Plutona pāreja uz piekto māju ienes Svaru uzmanību prieka un mīlestības valstībā. Zīmes pārstāvji krīzes situācijā spēs iemīlēt sevi, iegūt pārliecību un stabili nostāties uz kājām. Svaru gaidīšana un romantiski piedzīvojumi, kā arī īsta karmiskā pāra tikšanās. Andžela iesaka nebaidīties no pārmaiņām un drosmīgi ieskatīties savā nākotnē. Nav izslēgtas arī uzmācīgas paziņas, pret kurām jāizturas piesardzīgi, lai nesāktos toksiskas attiecības.

Skorpions

Plutons maina zīmi, pārceļoties uz 4. māju, kas ir atbildīga par personīgo dzīvi. Skorpionu valdnieks dod apņēmību lielām pārmaiņām: laulībām, šķiršanās, pēcnācēju piedzimšana. Izmaiņas skars visas ar indivīdu saistītās dzīves sfēras, kas nozīmē. Nav izslēgta dzīvesvietas maiņa, arī ārvalstīs. Skorpioniem jābūt gataviem zaudējumiem, kas ir neizbēgami. Andžela iesaka apdrošināt īpašumu un savu dzīvību. Lai neparedzētu apstākļu gadījumā saņemtu kompensāciju un nepaliktu bez kā.

Strēlnieks

Plutons izies cauri trešajai mājai, kas nozīmē, ka Strēlniekam mainīsies prioritātes un pat specialitāte. Planētas ietekme rada krīzes situāciju, pateicoties kurai būs iespējams mainīt dzīvi, iegūt jaunas zināšanas un pārvērst savas zināšanas par labiem  ienākumiem. Andžela iesaka nebaidīties no pārmaiņām, tiekties pēc saviem mērķiem un nepieķerties novecojušajai pagātnei. Saskaņā ar trešo māju pazūd negatīvās saites un kļūst iespējams mainīt draugu loku.

Mežāzis

Plutons ieiet otrajā mājā, atstājot 1. māju. Zīmes pārstāvji gaida pirms 15 gadiem iesākto pārvērtību jeb darbu pabeigšanu. Andžela iesaka pievērst uzmanību finanšu komponentei, nepalaist garām jaunas iespējas, pat ja tās nāk caur krīzi. Mežāži gaida pārmaiņas, kad materiālā labklājība būs atkarīga no viņiem pašiem. Tas nozīmē, ka ir pienācis laiks atklāt talantus un nebaidīties paziņot par sevi un saviem nopelniem.

Lasi arī: Trīs zvaigžņu zīmes, kuras satiks savu mīlestību līdz 2023. gada beigām

Ūdensvīrs

Ūdensvīrus gaida lielas pārmaiņas. Zīmes pārstāvji varēs parūpēties par savu veselību un izskatu, mainīt tēlu, kā arī atteikties no kaitīgiem ieradumiem. Plutons pārvalda karjeras un statusa desmito māju, un tā pāreja uz 1. māju liecina par izmaiņām karjerā. Ūdensvīri varēs pilnībā mainīt savu biznesa dzīvi un  sākt jaunu ceļu. Planēta ir atbildīga arī par personiskajām attiecībām: pēcnācēju piedzimšanu, laulību vai šķiršanos. Gājiens, kas simbolizē jaunu likteņa nodaļu, nav izslēgts.

Zivis

Plutons ienāk 12. mājā, kas simbolizē izolāciju, vientulību un iegrimšanu sevī. Zivis varēs veikt pētījumus, pārskatīt savu dzīvesveidu, atrast iekšējo brīvību un atbrīvoties no kaitīgiem ieradumiem. Andžela iesaka neaizkavēt atdzimšanu, lai atstātu aiz sevis visu, kas traucēja laimei. Krīzes situācijas ir svarīgi pārdzīvot mierīgi, analizēt situācijas un gūt no tām labumu. Tāpat Zīmes pārstāvjiem nevajadzētu aizmirst par paškontroli.

Plutona ietekme krasi maina dzīvi, taču izmaiņas var būt pakāpeniskas. Šīs planētas enerģija dod ne tikai krīzi, bet arī jaunas iespējas, kas nozīmē, ka ir jātic sev un nepadoties. Koncentrēšanās uz rezultātiem, pārliecība un  pozitīva attieksme palīdzēs jums pārvarēt visus šķēršļus ceļā uz laimi.

COMMENTS

Leave a Comment