Kā izveidot pavasara garderobi sievietēm brieduma gados

  • Pamata skapja galvenie elementi ir kostīmi: 1-2 siltajā sezonā un tas pats aukstajā. Variācijas pavasarī un vasarā var veikt vieglākā klāstā, klasiskā vidēji pelēkā, smilšaina, piena vai bēša krāsa būs īpaši laba izvēle.
    Izvēlieties neitrālu diapazonu tā, lai pamata garderobes drēbes labi atbilstu spilgtākām un sarežģītākām papildu lietu krāsām. Tas attiecas ne tikai uz kostīmiem, bet arī uz visām pārējām pamata sastāvdaļām.

LASI ARĪ: Ko darīt, ja tavs vīrs tevi piekrāpa

  • Neaizmirstiet par kleitām, jo ​​sievietes pārraida pasaulei ziedošo pavasara noskaņu!

  • Ideālā gadījumā visām nobriedušās sievietes pamata garderobes lietām vajadzētu būtu šūtām no augstas kvalitātes audumiem un tiem jābūt nevainojamiem.
    Varbūt ir pienācis laiks, lai atrastu labu šuvēju un šūt pēc pasūtījuma, jo ir zināms, ka lieta, kas izveidota, ņemot vērā visas jūsu figūras iezīmes, ir ļoti atšķirīga no rūpnīcas produktiem.

LASI ARĪ: 5 zodiaka zīmju pārstāvji, kuru dzīve šogad nopietni mainīsies!

  • Vēl pāris interesantu ideju pavasarim!

  • Pareizais garderobes pamats sievietēm, kas vecākas par 50 gadiem, ir īsta tēla ķīla. Pievēršot uzmanību izstrādājumiem, jūs varat viegli apvienot pamata lietas ar interesantākām, un visi komplekti vienmēr būs eleganti un stilīgi.

LASI ARĪ: 5 vēstījumi no eņģeļa, kas palīdzēs jums noteikt dzīves mērķi!

  • Neieslogiet sevi vienā krāsā: melnā, protams, ir uzvarētāja, bet tomēr jums nevajadzētu dzīvot uz tās! Izvēlieties krāsainas lietas un nebaidieties tās apvienot. Ar pareizo kombināciju jūs varat izskatīties jaunāka ne tikai savā dvēselē, bet arī ar savu ķermeni!

PADOMI

Katra sieviete vēlas palikt mūžīgi jauna, un dāmas, kas noliedz šo faktu, acīmredzot melo. Daudzi akli dzenoties pēc jaunības nonāk galējībās: īsi svārki, spilgts grims, augsti papēži – īsi sakot, kas tik nāk prātā, lai vienkārši atbrīvotos no pāris gadiem.

Un ir dažādi toņi, kas vienlaicīgi nozog vairākus gadus. Es iesaku jums iemācīties modernākās krāsas apģērbā sievietēm, kuras vēlas izskatīties jaunākas un svaigākas!

Šī apģērbu izvēle – tikai piemēri! Jūs varat tos pilnībā izmantot vai mainīt sastāvdaļas. Nebaidieties sapņot un eksperimentēt, jo to var izdarīt ne tikai jaunībā.

Papildiniet savu drēbju skapi tikai ar lietām, kas jums piestāv un patīk 100%. Atcerieties, ka vecums ir tikai jūsu galvā. Izbaudiet dzīvi, uzplaukstiet, mīliet un esiet skaistas katru dienu!

avots: takprosto

Leave a Comment