Kā jūs aizbiedējat vīrieti saskaņā ar savu zvaigžņu zīmī

Lauva

Šai Zvaigžņu zīmei nepiemīt tās pievilcīgākās rakstura iezīmes, taču, dīvainā kārtā, sieviete Lauva spēj apburt jebkuru vīrieti. Viņas augstprātība, tieksme pēc vadības un uzmanība piesaista daudzus stiprā dzimuma pārstāvjus, neskatoties uz to, ka šīs īpašības nevar nosaukt par pozitīvām. Tomēr attiecībās ar šādu sievieti vīrietis vienmēr piedzīvos diskomfortu. Kad Lauvas sāk pieprasīt no mīļotās neiespējamo, viņš viņu vienkārši pamet, un tas nav pārsteidzoši. Arī pēc šķiršanās šie zvaigžņu pārstāvji netic, ka ir vainojami šķiršanā. Drīz viņi dodas  jaunas mīlestības meklējumos .

Jaunava

Sievietei Jaunavai bieži ir grūtības atrast dvēseles palīgu. Viņi vēlas redzēt sev blakus tikai labāko vīrieti . Viņam jābūt izskatīgam, bagātam, veselam – kopumā nevis vīrietim, bet ideālam. Komunikācijas laikā ar pretējo dzimumu viņi var kritizēt nelaimīgo cilvēku tā, ka viņa pašcieņa nokritīsies zem grīdlīstes. Runājot, viņa atradīs sarunu biedra vājāko vietu un noteikti nepalaidīs garām iespēju sāpināt viņa sāpīgāko vietu, vai tas būtu izskats, bagātība vai statuss. Viens viņas skatiens var likt vīrietim justies kā pārpratumam. Protams, lielāko daļu stiprā dzimuma pārstāvju šādas sievietes atbaida, un attiecības ar viņiem, kā likums, tiek pabeigtas jau sākotnējā posmā.

Svari

Sievietes Svari piesaista vīriešus ar savu bezpalīdzību. Tomēr visbiežāk šie zvaigžņu apļa pārstāvji nezina, kas viņiem ir vajadzīgs. Dažreiz viņi paši ir gatavi lūgt palīdzību, bet pēc kāda laika to noraida. Šādas garastāvokļa izmaiņas atgrūž daudzus vīriešus, jo diez vai kādam patiks nemitīgi izdabāt mīļotās kaprīzēm. Protams, daļai pretējā dzimuma pārstāvju sākotnēji ir vēlme noskaidrot, ko mīļotā sieviete vēlas rīt. Tomēr laika gaitā daudzi nogurst no šādu mīklu risināšanas, un jau šajā posmā attiecības beidzas .

Skorpions

Šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvjiem nepiemīt tās pievilcīgākās rakstura īpašības, taču visvairāk vīriešus atbaida viņu noslēpumainība. Skorpiona sieviešu iekšējā pasaulē ir daudz noslēpumu, un ne katram stiprā dzimuma pārstāvim ir vēlme tos atrisināt. Turklāt Skorpioni ne vienmēr ļauj citiem ielauzties savās domās, un tie, kas to cenšas darīt, riskē nonākt skaļā skandālā. Ja šāda sieviete iemīlas pa īstam, tad viņa varēs mēģināt mainīties sava mīļotā labā, taču tas ne vienmēr izdodas. Tāpēc vīriešiem ir divas izvēles: samierināties ar savu mīļoto vai uz visiem laikiem šķirties.

Strēlnieks

Strēlnieku sievietēm ir ne tikai unikālas prāta spējas, bet arī bagāta iztēle. Viņi ir labi karjeristi, bet viņiem ir ļoti grūti būt pretimnākošai sievai. Dažreiz viņiem vienkārši kļūst garlaicīgi, un viņi paši sāk izdomāt skandāla iemeslu. Ja mīļotais kavējās darbā, tad viņam bija saimniece. Ja vakara laikā viņš par kaut ko domā un nerunā ar savu mīļoto, tad viņš  ir viņā iemīlējies. Strīdam var būt jebkurš iemesls, taču tas ne vienmēr ir īsti pamatots. Laika gaitā šāda uzvedība sāk apnikt vīriešus, kas noved pie pārtraukuma.

Lasi arī: Kurmji atkal uzrakuši visu dārzu? Kā ar vienkāršas metodes palīdzību tikt vaļā no kurmjiem.

Mežāzis

Dažreiz vīrieši vēlas runāt ar sievieti par kaut ko abstraktu, bet sievietes Mežāzis uz to nav spējīgas. Darbs ir viņu galvenā sarunu tēma. Vienā vakarā var runāt par slinkiem kolēģiem, negodīgu priekšnieku, mazu algu, un tajā brīdī sarunu biedrs jau skatīsies pulkstenī un izdomās iemeslu atkāpties. Protams, ja šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvis atradīs partneri ar līdzīgu aizraušanos ar darbu, tad viņu savienība būs spēcīga. Diemžēl šādu vīriešu nav daudz, kas nozīmē, ka ilgu laiku Mežāža sievietei ir jāpaliek lieliskā izolācijā .

Ūdensvīrs

Ūdensvīra sievietes ir viena no nenotveramajām piedzīvojumu meklētājām. Kopā ar Dvīņiem viņus velk piedzīvojumi un alkst jaunas sajūtas, taču ne katram vīrietim patīk šāda mīļotās uzvedība. Tiklīdz viņš vēlēsies pavadīt laiku kopā ar savu mīļoto sievieti, viņa nekavējoties dosies iepirkties, dosies pastaigā ar draugiem vai vispār pametīs pilsētu. Nav pārsteidzoši, ka daudzi stiprā dzimuma pārstāvji cenšas izvairīties no nopietnām attiecībām ar Ūdensvīru, jo ir ļoti grūti pastāvīgi gaidīt un cerēt uz randiņu ar savu mīļoto. Taču, tiklīdz vīrietis pieņem faktu, ka attiecības nedarbosies, Ūdensvīrs nekavējoties sāk mocīt savu mīļoto ar zvaniem un meklēt tikšanās ar viņu.

Zivis

Vīrietis, kurš vēlas nopietnas attiecības ar sievieti Zivis, nekad nesapratīs, vai viņa mīļotā atbild par savām jūtām vai nē. Šī Zvaigžņu zīme ar savu aukstumu atbaida pretējo dzimumu. Pat ja šī sieviete iemīlēsies pirms atmiņas zaudēšanas, viņai būs ļoti grūti par to pastāstīt savam mīļotajam. Kā jau pareizi, šie zvaigžņu apļa pārstāvji ne vienmēr var atklāti izrādīt savas emocijas, kas dažkārt atbaida vīriešus. Viņas iekšējās pasaules noslēpumu atšķetināšana prasīs daudz laika, un ne katrs vīrietis tiek galā ar tik sarežģītu uzdevumu. Tāpēc daudzi no viņiem pazūd, nekad nezinot par  Zivju sievietes patiesajām jūtām.

Katram cilvēkam ir tādas īpašības, kas spēj piesaistīt vai atbaidīt pretējā dzimuma pārstāvjus. Lai atrastu savu mīlestību un neatbaidītu vīrieti, uzziniet par  pozitīvajām rakstura iezīmēm , kas raksturīgas jūsu zvaigžņu zīmei.

Leave a Comment