Kurmji atkal uzrakuši visu dārzu? Kā ar vienkāršas metodes palīdzību tikt vaļā no kurmjiem.

Dārzā saradušies kurmji: ko darīt? Nepieredzējuši dārznieki meklēs internetā un sāks meklēt veidus, kā atbrīvoties no kurmjiem. Pieredzējuši cilvēki teiks, ka tā nedariet. Drīzāk jums ir jāizsver plusi un mīnusi. Tas ir tas, ko es ierosinu darīt šodien.

Kurmji vasarnīcā

Bieži kurmji apmetas tur, kur ir auglīga zeme un pieklājīgs daudzums kaitēkļu. Dzīvnieks ar tiem barojas. Var teikt, ka kurmji dara visu melno darbu dārznieka labā un glābj viņa zemes gabalu no nelūgtiem viesiem.

Bet ne visi vasarnīcu iedzīvotāji ir gatavi ar to samierināties. Kamēr daži kurmjus uzskata par nekaitīgiem dzīvniekiem, kas arī nes labumu, citi vēlas no tiem atbrīvoties. Pirmkārt, tie var sabojāt augu sakņu sistēmu. Otrkārt, viņu rakumi vienkārši sabojā dobes izskatu.

Neskatoties uz to, ne visi steidzas atbrīvoties no kurmjiem. Lūk, ko interneta lietotāji raksta, pamatojoties uz savu pieredzi: “Bet es neko nedaru. Es vienkārši neiejaucos kurmja dzīvē. Kurmji dzīvo vieni, pazaudējot vienu, brīvajā teritorijā nāks cits. Kurmis ierīko savu kustību sistēmu un, ja nekas netiks iznīcināts, viņš neko citu neraks.

Lasi arī: Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 19. līdz 25. jūnijam – vārdi un domas kļūs par galveno metodi cīņā par panākumiem

Kā redzat, viedokļi dalās. Ja jūs joprojām vēlaties atbrīvoties no kurmjiem, mēs iesakām to darīt humāni. Nelietojiet indes, kas var izraisīt dzīvnieka nāvi. Turklāt pašai augsnei šādi līdzekļi neko labu nedos.

Šķir nākošo lapu, lai uzzinātu kā ar vienkāršu metodi atbrīvoties no kurmjiem…

COMMENTS

Leave a Comment