Kā jūsu iecienītākās filmas ietekmē enerģiju un ko skatīties, lai piesaistītu laimi

Komēdija

Šis ir labākais kino žanrs. Komēdija ļauj atvērt visas čakras. Šis filmu žanrs labvēlīgi ietekmē cilvēka enerģiju, dod vēlmi dzīvot un attīstīties, komunicēt un censties tuvoties cilvēkiem. Tiek uzskatīts, ka komēdiju skatīšanās uzlabo cilvēku pašsajūtu un mazina stresu. Ja pēkšņi dzīvē notika kaut kas ne pārāk patīkams, varat noskatīties komēdiju. Tam vajadzētu palīdzēt tikt galā ar grūtībām.

Garīgās filmas

Mēs runājam par tām filmām, kas ietekmē cilvēka garīgo attīstību. Šī ir filma par ceļojumiem, iedvesmas meklējumiem, par piedzīvojumiem un cilvēka vēlmi kļūt par sevis labāko versiju. Šāda filma lieliski iedarbojas uz Ajnu – čakru, ko dēvē arī par trešo aci, kā arī Muladharu – saknes čakru.

Lasi arī: 4 visbīstamākās dienas 2023. gada augustā: daudziem var rasties liktenīgas problēmas

Lasi arī: Kā dzīvokļa numurs ietekmē ģimenes bagātību un labklājību

Fantāzija

Šis ir lielisks žanrs, kuru ieteicams skatīties ikvienam. Fantastiskas filmas par nākotni, citām realitātēm, tehnoloģiju sasniegumiem un kosmosu liek cilvēkiem noticēt, ka nekas nav neiespējams. Fantāzija paplašina apziņas robežas un palīdz aktivizēt divas čakras – Muladhara un Manipura.

Filmas par mīlestību

Romantiskās filmas, melodrāmas ir lieliski Anahatas stimulatori. Šī ir mīlestības un mijiedarbības ar cilvēkiem čakra. Daudzās filmās attiecības starp cilvēkiem tiek parādītas diezgan reālistiski, tāpēc šādas filmas palīdz iemācīties veidot attiecības.

Asa sižeta filmas

Šīs filmas ārkārtīgi negatīvi ietekmē Anahatas darbu. Ja filmas par mīlestību viņu stimulē, tad asa sižeta filmas, gluži pretēji, mūs atsvešina no cilvēkiem. Visur, kur ir vardarbība, kautiņi un apšaudes, kari, konflikti, tur valda enerģētiskā disharmonija. Cilvēks ir radīts, lai pārraidītu labestību, bet, skatoties asa sižeta filmas, šī prasme atrofē.

Atcerieties, ka laba filma ir laba filma.

Leave a Comment