Kā katras Zvaigžņu zīmes pārstāvis dodas ciemos

Lauva

Lauvam patīk apmeklēt. Ja uzaicinājāt viņu uz mājām, nebrīnieties, ja viņš paņems līdzi vēl dažus cilvēkus. Prom Lauva mīl, ja par viņu rūpējas. Viņš pats labprāt kļūs par uzņēmuma dvēseli.

Jaunava

Jaunava ir ļoti gādīga un nemierīga viešņa. Pa ceļam viņa noteikti piezvanīs un pajautās, vai tu viņu gaidi. Ierodoties tavā mājā, Jaunava rūpīgi pārbaudīs visu dzīvokli. Nedod Dievs, ja šīs Zīmes pārstāvis tevī ieraudzīs šķībi izkārtu bildi vai nemazgātus traukus, viņš uzreiz metīsies to visu labot.

Svari

Svari ir visnepretenciozākie viesi. Viņi nepieprasīs tēju vai kafiju, bet nekavējoties pāries pie sava apmeklējuma mērķa. Svariem ir labi attīstīta intuīcija un viņi vienmēr jutīs, kad ir pienācis laiks doties prom.

Skorpions

Skorpions ballītē uzvedas ļoti dīvaini. Viņam ir svarīgi apsvērt visu jūsu māju un izdarīt secinājumus par īpašnieku, pamatojoties uz redzēto. Šī zvaigznāja pārstāvis nekad klātienē nepateiks, vai viņam kaut kas nav paticis.

Strēlnieks

Strēlniekam īsti nepatīk braukt ciemos, daudz tuvāk viņam ir pastaiga svaigā gaisā vai atpūta izklaides iestādēs. Tāpēc esiet gatavs tam, ka viņš jau no sliekšņa paziņos, ka mājas pulcēšanās ir atceltas, un jūs kopā ar viņu dodaties uz restorānu.

Lasi arī: 4 visbīstamākās dienas 2023. gada jūlijā: šajās dienās ievērojiet īpašu piesardzību!

Lasi arī: 2023. gada 27. jūnijā Merkurs pāriet Vēža zīmē: sekas un padomi zvaigžņu zīmju pārstāvjiem – dažiem nāksies cīnīties ar nepatīkamiem notikumiem! Komunikācijā emocijas sitīs augstu vilni!

Mežāzis

Mežāzis ballītē uzvedas pārāk pieklājīgi, kas ap viņu var radīt saspringtu atmosfēru. Šie ir visgrūtākie viesi. Jūs īsti nesapratīsiet, vai viņam patika vakariņas un vai jūs pagatavojāt pārāk stipru tēju.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs ballītē var uzvesties ļoti brīvi vai, gluži pretēji, justies brīvi. Tas viss ir atkarīgs no jūsu viesmīlības pakāpes. Ja metīsi viņam čības un paslēpsi tuvākajā istabā, Ūdensvīrs jutīsies pārliecināts. Bet, ja jūs kratīsities pār viņu kā mazuli, viņš noslēdzas sevī un gaidīs iespēju pēc iespējas ātrāk doties prom.

Zivis

Zivis ballītē jūtas ļoti brīvi. Šīs zīmes pārstāvim ļoti patīk, ja viņu pieskata un interesē viņa lietas. Pēc viņa apmeklējuma bieži vien ir depresija un skumjas. Tā nav nejaušība, jo Zivis ir pazīstamas kā ļoti spēcīgas enerģijas vampīri.

Leave a Comment