Kā Mēness ietekmē katru zvaigžņu zīmes pārstāvi: uzzini, kuram tas dāvā veiksmi un enerģiju

Mēness ir Zemei tuvākais kosmosa objekts, tāpēc tā spēks ir ļoti augsts. Zvaigžņu eksperti pastāstīja par to, kā tas ietekmē katras Zvaigžņu zīmes pārstāvjus.

Jau sen zinātnieki pierādīja, ka mēness ietekmē cilvēku stāvokli, viņu enerģiju un veiksmi. Tas ir ļoti svarīgs kosmiskais ķermenis, kas ir rūpīgi jāuzrauga. Šajā jautājumā jums palīdzēs Mēness kalendārs.

Auns

Mēness Aunu ietekmē pietiekami vāji, tāpēc šie cilvēki nav atkarīgi no tā stāvokļa. Tikai aptumsumu laikā viņiem ir jāpiedzīvo daudzas problēmas – tāpat kā visiem pārējiem. Neskatoties uz to, nakts spīdeklis piešķir Auniem mīlestību pret dzīvi un ierobežo viņu vardarbīgo temperamentu.

Vērsis

Vērsim Mēness ir galvenais patrons kopā ar Venēru. Šie cilvēki ir ārkārtīgi emocionāli, tāpēc dilstošā fāze dod viņiem vairāk veiksmes. Mēness palīdz Vēršiem būt mērķtiecīgiem un produktīviem, bet atrašanās Uguns zīmēs padara tos kaprīzus un neaizsargātus.

Lasi arī: 7 lietas, no kurām jāatsakās 2023. gada jūlijā, lai jūs būtu laimīgāki un veiksmīgāki visās sfērās

Lasi arī: Finanšu prognoze 2023. gada jūlijam: pats mēneša sākums būs finansiāli grūts, no mēneša vidus, dažiem pat ļoti veiksies

Lasi arī: Naudas Mēness kalendārs 2023. gada jūlijam: uzzini, kurās dienās labāk netērēt, bet kurās dienās var viegli tikt pie papildu ienākumiem

Dvīņi

Dvīņiem īpaša uzmanība jāpievērš mēness noskaņojumam. Vislabāk, kad viņa atrodas Uguns vai Gaisa zīmēs, kā arī augšanas fāzē. Eksperti atzīmē, ka Dvīņiem pilnmēness ir vieglāk nekā citiem cilvēkiem.

Vēzis

Mēness visvairāk ietekmē vēzi. Tieši viņa padara šos cilvēkus par priekšzīmīgiem ģimenes vīriešiem, saista viņus ar māju un apgādā ar veiksmi mīlas sfērā. Periodos, kad Mēness atrodas Zemes zīmēs, Vēži var izjust bailes, nedrošību un garastāvokļa svārstības.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment