Kā zaudēt svaru saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi: izvēlieties pareizo diētu

Ar milzīgu pārtikas pārpilnību ir ļoti grūti kontrolēt savu uzturu un atteikties no iecienītākajiem ēdieniem. Tomēr pareizi izvēlēta diēta ļaus ēst ne tikai garšīgi, bet arī veselīgi. Pateicoties savas Zvaigžņu zīmes iezīmēm, jūs varēsiet izveidot pareizo diētu un sasniegt perfektu formu.

Mūsdienu pasaulē cilvēka izskatam ir tikpat svarīga loma kā viņa iekšējām īpašībām. Jebkurš izskata trūkums mūsos var radīt daudz kompleksu, kuru dēļ mēs sākam būt kritiski pret sevi. Liekā svara problēma joprojām ir viena no aktuālākajām. Ne katram cilvēkam ir milzīgs gribasspēks atteikties no iecienītākajiem ēdieniem un garšīga, bet neveselīga ēdiena. Taču, kad pamanām, ka mūsu ķermenis ir tālu no ideāla, mēs cenšamies cīnīties ar nīstajiem kilogramiem un cenšamies pieturēties pie diētām. Kā izrādījās, ne visi no tiem ir pietiekami efektīvi. Zvaigžņu eksperti saka, ka katram zvaigžņu pārstāvim ir īpaši ieteikumi attiecībā uz diētu. Tieši par viņiem jums pastāstīs eksperti.

Auns

Auns ir aktīva dzīvesveida piekritēji. Tāpēc, lai zaudētu svaru, viņiem nav būtiski jāmaina uzturs, un vēl jo vairāk – jābadojas. Šai Zvaigžņu zīmei visbiežāk trūkst kālija fosfāta. Lai papildinātu tās rezerves, biežāk jāēd zivis, jūras veltes un pākšaugi. Auni vislielāko priekšroku dod gaļai – šāds uzturs ļauj sportot un tajā pašā laikā nejust sabrukumu. Diētas laikā zvaigžņu eksperti iesaka Aunam atteikties no alkohola, jo tas palēnina vielmaiņu, tāpēc tievēšanas process var ievilkties ilgi.

Vērsis

Atšķirībā no Auna Vērsis brīvo laiku labprātāk pavada mājās uz dīvāna, nevis sporta zālē. No visiem zvaigžņu apļa pārstāvjiem viņi izceļas ar dedzīgu mīlestību pret saldumiem un konditorejas izstrādājumiem. Šie uztura paradumi un dzīvesveids bieži noved pie liekā svara. Zaudēt svaru Vērsim ir daudz grūtāk, taču, ja spēsi savest kopā, drīz sasniegsi rezultātus. Pirmkārt, jums ir jāatsakās no konditorejas izstrādājumiem un jāaizstāj tie ar dārzeņiem un liesu gaļu un zivīm. Ja vēlaties ātrāk atbrīvoties no liekajiem kilogramiem, jums ir jāmīl sports. Pat rīta vingrošana būs pirmais solis ceļā uz ideālu ķermeni.

Lasi arī: Bagātības numeroloģija: kā aprēķināt finanšu kodu un ko ar to darīt

Lasi arī: Izvēlies attēlu un uzzini, kas tevi sagaida 2023. gada jūlijā

Lasi arī: Naudas Mēness kalendārs 2023. gada jūlijam: uzzini, kurās dienās labāk netērēt, bet kurās dienās var viegli tikt pie papildu ienākumiem

Dvīņi

Dvīņiem nav tendence uz lieko svaru, un, ja parādās papildu mārciņas, tas ir tikai neuzmanīgas attieksmes dēļ pret ēdiena kvalitāti. Dvīņi vienmēr dzīvo steigā un, attiecīgi, visbiežāk ēd, esot ceļā. Ja viņiem ir vēlme kaut ko uzkost, viņi nenoniecinās ne ātrās ēdināšanas, ne ielu kafejnīcas. Tomēr katra šāda maltīte var izraisīt papildu kilogramu parādīšanos. Zvaigžņu eksperti uzskata, ka Dvīņiem nav vajadzīgas īpašas diētas: jums vienkārši jāsagatavo pareiza diēta. Centieties katru dienu ieturēt brokastis, pusdienas un vakariņas vienā un tajā pašā laikā un noteikti izslēdziet nevēlamo pārtiku un pārstrādātus pārtikas produktus.

Vēzis

Pārtikas ziņā Vēži ir īsti gardēži. Pēc viņu domām, ēdiens var nebūt veselīgs, taču tam jābūt garšīgam. Tāpat šie zvaigžņu apļa pārstāvji cieš no biežām garastāvokļa svārstībām,  ir pakļauti depresijai  un ļoti mīl “traucēt” stresu. Zvaigžņu eksperti iesaka Vēžiem samazināt dzeramā šķidruma daudzumu, un tas galvenokārt attiecas uz alu. Labāk ir atteikties no šī dzēriena vispār. Augļu un dārzeņu diētas palīdzēs ātrāk sasniegt vēlamo rezultātu. Noteikti iekļaujiet savā uzturā ābolus, avenes, kāpostus un sīpolus. Tomēr jums joprojām nav ieteicams sēdēt uz vairāku dienu monodiētām. Jums pietiks ar trim līdz septiņām dienām ar pareizu uzturu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment