Kā Mēness ietekmē katru zvaigžņu zīmes pārstāvi: uzzini, kuram tas dāvā veiksmi un enerģiju

Lauva

Mēness Lauvām dod jaunas tieksmes, palīdz izvirzīt mērķus. Dilstoša mēness laikā Lauvām ir grūti, jo motivācija un entuziasms viņus pamet. Viņiem ir jāmeklē iedvesma tur, kur viņi to iepriekš nav meklējuši.

Jaunava

Mēness un Jaunava atrodas uz viena viļņa garuma. Šie cilvēki ir emocionāli stabili, taču viņiem par to ir jāmaksā ar pārmērīgu maigumu un draudzīgumu. Tāpēc zvaigžņu eksperti iesaka Jaunavām draugu vai dvēseles radinieku lomai meklēt uzticamākos cilvēkus. Lai to izdarītu, Mēness viņiem piešķir spēcīgu intuīciju.

Svari

Svari vienmēr saņem daļiņu no Mēness radošās enerģijas, neatkarīgi no tā, kurā Zvaigžņu zīmē tie atrodas. Vienīgais negatīvais periods ir Jauns Mēness. Šis ir īss brīdis, kurā Svaru dzīve var krasi mainīties, un viņi to var pat neapzināties uzreiz.

Skorpions

Skorpioni praktiski ir brīvi no Mēness ietekmes. Ja zvaigžņu eksperti prognozē nemierīgu dienu Mēness negatīvās pozīcijas vai aptumsuma dēļ, Skorpioni var uztraukties vismazāk. No otras puses, ir arī mīnusi, jo šie cilvēki reti ir ļoti emocionāli, uzliesmojoši un spilgti.

Strēlnieks

Nakts gaismeklis šīs Zīmes pārstāvjiem sniedz tieksmes, stiprina zemapziņu, māca saprast cilvēkus un izjust viņu emocijas. Mēness palīdz Strēlniekam lasīt kāda cita enerģiju un noskaņojumu. Arī Zemes satelīts dod Strēlniekam ieteikumu, daiļrunības dāvanu.

Lasi arī: 7 lietas, no kurām jāatsakās 2023. gada jūlijā, lai jūs būtu laimīgāki un veiksmīgāki visās sfērās

Lasi arī: Finanšu prognoze 2023. gada jūlijam: pats mēneša sākums būs finansiāli grūts, no mēneša vidus, dažiem pat ļoti veiksies

Lasi arī: Naudas Mēness kalendārs 2023. gada jūlijam: uzzini, kurās dienās labāk netērēt, bet kurās dienās var viegli tikt pie papildu ienākumiem

Mežāzis

Mežāzis un Mēness nav savienojami. Tāpēc Mežāži diez vai var novērst uzmanību no darbiem un lietām. Tie ir mērķtiecīgi cilvēki, kuru dzīvē ir pārāk maz nelaimes gadījumu. No otras puses, šī iemesla dēļ viņiem var būt grūti radīt labu pirmo iespaidu uz pretējo dzimumu.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram ir labi, kad Mēness aug gaisa vai uguns zīmēs. Šis ir viņu laiks, jo tādās dienās viņi kļūst ļoti vērīgi, produktīvi un aktīvi gan fiziski, gan intelektuāli. Viņi saasina atmiņu, intuīciju, parādās jaunas tieksmes.

Zivis

Zivis Mēness dod daudz pozitīva. Viņa viņus apveltī ar spēcīgu empātiju, mīlestību pret dzīvi, spēju un vēlmi atbalstīt tuviniekus. Savukārt, kad Mēness norimst, Zivis var izjust nožēlu par notikušo pirms daudziem gadiem un kļūt sentimentālākas.

Mēness ir nesaraujami saistīts ar sauli, par kuras ietekmi mēs runājām iepriekš. Šie divi kosmosa objekti ir avots vairāk nekā pusei enerģijas plūsmu, tāpēc vienmēr ir jāņem vērā to noskaņojums.

Leave a Comment