Kā nomest lieko svaru nedēļas laikā un mājas apstākļos

 

Kā ātri nomest lieko svaru un cik kilogramus liekā svara var nomest nedēļas laikā?

Vajag uzreiz atzīmēt, ka atbrīvoties no liekā svara var tikai noteiktās robežās.

Reāli mājas apstākļos var nomest 5 kg, taču nekādi 20. Tāpēc, ja jūs ieraudzījāt reklāmu, kas jums apsola fantastiskus rezultātus –nevajadzētu tam ticēt.

Pat, ja eksistē tādas iespējas, kad var iegūt tādus rezultātus, tad ir liela iespējamība, ka no jums sagaidīs kardinālo pieņēmu: sabojāt savu veselību, izmantojot kaitīgus produktus, vai arī ar ķirurģisko iejaukšanos, kas maksās daudz vairāk nekā jaunas garderobes iegāde, turklāt nevar zināt, kādas būs sekas. Ir iespējams, ka Jūs varēsiet kļūt tievāka nedēļas laikā pa 3-4 kg un Jūs ievērosiet, ka jūsu drēbes jums atkal sāks piestāvēt.

Izlasi arī: 3 veidi, kā samazināt ietiepīgo sejas tauku daudzumu

 

Kā ātri nomest lieko svaru

 Samaziniet kaloriju uzņemšanas daudzumu. Ja Jūs nekad līdz šim nesekojāt līdzi tam , ko Jūs ēdiet, tagad ir īstais brīdis. Ātrā laikā nomest lieko svaru var tikai tad, kad Jūs atteiksieties no taukainiem produktiem. Vajag iegaumēt, ka tauki sadalīšanās procesā, organismā, izdala 2 reizes vairāk kaloriju nekā olbaltumvielas un ogļhidrāti. Pēc tam, kad organisms pārstāj saņemt ierasto kaloriju skaitu, tas sāks dedzināt rezerves, tas ir, tauku atlikumus. Samaziniet taukainu ēdienu daudzumu līdz minimumam: nedaudz eļļas putrā vai salātos būs pietiekoši. Tāpat ir svarīgi, lai tauki pilnīgi nepazustu no uztura, pa cik tie spēlē svarīgu lomu organisma vielmaiņas procesos.

 

Aizmirstiet par saldumiem un konditorejas izstrādājumiem. Kā zināms, vislielākais kaloriju daudzums ir atrodams tieši mūsu mīļākajos gardumos, tāpēc tas, kurš sapņo mājas apstākļos nedēļas laikā kļūt tievāks – tam no šiem ēdieniem vajadzētu atteikties. Cukurs ne velti tiek saukts par „Balto nāvi”: šim ogļhidrātam raksturīgais īsā laika posmā pārstrādāties organismā. Tas nozīmē, ka apēstie saldumi bez aizkavēšanās iekļaujas liekajos kilogramos, ļaujot sev pārmērības, var uzņemties par līdz 3 kilogramiem un pat vairāk. Samaziniet cukura daudzumu, ko ieberat tējā vai kafijā, bet ja jums bieži patīk baudīt šos dzērienus – vispār labāk dzert bez cukura

 

Vakariņas pēc saraksta. Iemāciet sevi ēst ne vēlāk kā 6-7 vakarā. Kalorijas, kas iekļūst organismā pēc šī laika intervāla, nevarēs pilnībā pārstrādāties un kļūs par Jūsu lieko svaru. Nav jēgas sevi lutināt sevi ar nakts uzkodām. No neciešamas izsalkuma sajūtas var atbrīvoties dzerot kefīru, kas satur mazu kaloriju daudzumu attiecībā pret pilnvērtīgām olbaltumvielām. Turklāt, nakts izsalkums bieži ir kā reflekss, kas radies ledusskapja skatīšanās ieraduma dēļ.

 

Sekojiet līdzi ēdienu pagatavošanai. Ja jūs pati gatavojat, tad pazemināt savu apetīti būs vienkārši: samaziniet piedevu daudzumu – mērču un garšvielu. Zupa bez sāls, ragū bez pipariem – diez vai jūs ēdīsiet šos ēdienus lielām porcijām, visdrīzāk apēdīsiet tik daudz, lai atbrīvotos no izsalkuma. Šis veids Jums palīdzēs nomest līdz 5 kg liekā svara un jūs sajutīsiet sevi vieglāku.

Lasi arī: Lai samazinātu lieko svaru, nepieciešams tukšā dūšā dzert ŠO līdzekli!

Kustības – tā ir dzīve. Ne reti liekais svars parādās, kad ir ļoti mazkustīgs dzīvesveids. Tādos gadījumos ir ļoti būtiski vingrot. Pavingrojiet mājās – izmantojot dažādākos vingrinājumus, ko var atrast internetā, skatieties pēc tā ko iesaka cilvēki vai arī konsultējaties pie speciālistiem.

Ja jums interesē jautājums par notievēšanu tieši vēdera apvidū,  tad noteikti noderēs ari cits mūsu materiāls par ļoti labu dabīgo līdzekli. Tas tiešām ir īsts brīnumlīdzeklis svara nomešanā, jo palīdzēja man nomest lieko svaru vien nedēļas laikā. Spied ŠEIT, lai lasītu materiālu. 

Avots: allwomens.ru

 

 

COMMENTS

Leave a Comment