SAGATAVOŠANA
Sajauc apelsīna miziņu, kanēli un kafiju.
Sajauciet apelsīnu sulu ar karoti fruktozes.
Ielejiet abus komponentus kaniņā un pagatavojiet kafiju.
Kafija ar apelsīnu sulu ir gatava. Izbaudi tā unikālo garšu!
Ledus kafija ar apelsīnu sulu
SASTĀVDAĻAS
- 3 tējkarotes kafijas
- 300 g apelsīnu
- 5 g apelsīna miziņas
- 2 ēd.k. l. biezs krējums
- 250 g ūdens
- cukurs pēc garšas
- ledus pēc izvēles
SAGATAVOŠANA
Uzvāra kafiju un liek ledusskapī atdzist.
Sagrieziet apelsīnus 2 daļās un izspiediet no tiem sulu.
Blendera traukā ielej apelsīnu sulu, aukstu kafiju, cukuru un krējumu.
Sakuļ visas sastāvdaļas lielā ātrumā 1-2 minūtes.
Ielejiet apelsīnu kafiju augstās glāzēs un izrotājiet ar apelsīna miziņu. Dzērienam var pievienot šokolādes sīrupu vai putukrējumu. Kas gan būtu auksts kokteilis bez ledus?
Palutiniet savus draugus ar gardu kafiju ar apelsīnu un neaizmirstiet ar viņiem padalīties ar šo brīnišķīgo recepti!
Kafijas cienītāju armija ir sadalīta divās nesamierināmās nometnēs. Daži cilvēki labprātāk dzer dabīgu melno kafiju bez piedevām un pat nepievieno tai cukuru, uzskatot, ka tas sabojā dzēriena garšu. Citi var dzert tikai kafiju ar piedevām, vairumā gadījumu dodot priekšroku pienam.
Mēs nolēmām iepazīstināt lasītājus ar dažādiem viedokļiem par vienu dzērienu, to salīdzināšana palīdzēs izlemt, vai sākt rītu ar melnu kafiju bez izgreznojuma vai aizstāt to ar mīkstāku ar pienu.