Kā sagatavoties 2023. gada vasarai saskaņā ar savu dzimšanas datumu

Lauva

Gatavojoties vasaras sezonai, zvaigžņu karšu lasītāji Lauvām iesaka situāciju mainīt, jo pēc prognozēm tieši to vēlēsies zvaigznes un planētas. Jāmeklē jauni vaļasprieki, jāapmeklē iepriekš nezināmas vietas. Ir iespējams un pat nepieciešams meklēt dvēseles palīgu, ja tāda vēl nav. Baumas var sabojāt gatavošanos vasarai. Neuzticieties citu nepārbaudītiem vārdiem, īpaši nepatīkamiem un kaitinošiem. Klupšanas akmens, gatavojoties vasarai, ir steiga un svarīgu prioritāšu maiņa.

Jaunava

Jaunavām vajadzētu atcerēties, ka tagad viņu burās pūš vējš. Jebkurš jauns sākums viņiem dos spēcīgu enerģijas lādiņu. Šie cilvēki atrodas uz viļņa smailes, tāpēc galvenais pareizas sagatavošanās princips vasaras sezonai ir centība un ambīcijas. Jā, ir iespējams sastapties ar spēcīgu pretestību ceļā uz problēmu risināšanu, bet bez tās nekur. Kā saka, silta vieta nekad nav tukša, tāpēc citi cilvēki cīnīsies par vietu zem Saules. Jaunavām jācenšas nepārvērst savus konkurentus par ienaidniekiem. Šis ir piemērots laiks informācijas apmaiņai un savstarpējai palīdzībai.

Svari

Viss, kas Svariem ir jādara, lai sagaidītu jauno vasaras sezonu, ir jāsāk saprātīgi novērtēt savas spējas. Steiga, kā arī augstprātība ar Svariem var izspēlēt nežēlīgu joku. Tāpat, lai nakts gaismekļi viņiem šajā laikā dotu vairāk veiksmes, ir jācīnās ar savtīgumu. Domas par sevi ir ļoti svarīgas un piemērotas, taču to pārpilnība tagad viņiem neradīs neko citu kā citu neuzticību. Galvenais zvaigžņu karšu lasītāju ieteikums veiksmes piesaistīšanai pavasara beigās un vasaras sākumā ir harmonija ar sevi un pasauli.

Skorpions

Ar detalizētu nākotnes redzējumu acu priekšā Skorpioni varēs apiet satricinājumus un piesaistīt vairāk veiksmes vasaras sākumā. Tas nozīmē, ka pavasara beigās ir svarīgi iesaistīties plānošanā, kā arī atbrīvoties no uzkrātajām problēmām. Nekad nevienam nedodiet tukšus solījumus. Tas var izraisīt virkni problēmu, kas sabojā iespaidu par pārejas brīžiem no pavasara uz vasaru. Tāpat zvaigžņu karšu lasītāji stingri iesaka izvairīties no nepamatotiem finanšu izdevumiem. Iesākt vasaru ar tukšām kabatām noteikti nav iespējams.

Strēlnieks

Pavasara beigas Strēlniekiem būs laiks atbrīvošanai no nepatīkamām domām. Jo vairāk negatīvisma viņi izdzīs no galvas, jo lielāka laime viņiem būs šovasar. Tas pats attiecas uz iekšējām pretrunām. Vēl maijā zvaigžņu karšu lasītāji iesaka maksimāli samazināt uzturēšanos naidīgā vidē. Ja Strēlniekiem absolūti nepatīk atrasties dažu cilvēku sabiedrībā vai kādā vietā, labāk turēties tālāk no tādām vietām un cilvēkiem. Pretējā gadījumā vasaras sākumu aizēnos dažāda veida nepatīkami notikumi.

Lasi arī: Sevi cienoša saimniece nekad neceps bietes borščam, jāgatavo savādāk

Mežāzis

Mežāžiem pavasara beigās vajadzētu tikt galā ar attiecīgām sadzīves un darba lietām, taču bez pārlieka fanātisma. Pretējā gadījumā viņi var piedzīvot spēcīgu sabrukumu vai jaunu problēmu pieplūdumu un nepabeigtu projektu negatīvās sekas. Tas ietekmēs viņu uzticamību un reputāciju. Šīs vasaras sākumā ir svarīgi, lai apkārtējie cienītu Mežāžus, kā arī noticētu viņu efektivitātei, justu viņu atbalstu. Radošos gadījumos varat mēģināt izstrādāt jaunas koncepcijas. Tas nāks par labu noskaņojumam.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem pirms 2023. gada vasaras sākuma ir jāuzvar savas pagātnes rēgi. Zvaigžņu karšu lasītāji iesaka atbrīvoties no novecojušām attiecībām, pārtraukt sazināties ar nepatīkamiem cilvēkiem, kā arī pārvarēt domas par nepiepildītiem sapņiem un problēmām. Pavasara beigu pieredze ir lielākais optimisma ienaidnieks. Tāpat Ūdensvīriem pirms vasaras sākuma jābūt pieklājīgiem pret citiem, lai neiegūtu jaunus ienaidniekus un nezaudētu sev svarīgo uzticību. Sākas jauns viņu dzīves posms, kurā nav vietas izmisumam un šaubām.

Zivis

Zivīm 2023. gada vasaras sākumā var būt daudz krīzes situāciju, taču šīs zīmes pārstāvji var viegli izvairīties no to parādīšanās. Vissvarīgākais veiksmes noteikums ir cīņa pret stereotipisku domāšanu. Zivīm, kuras ir konservatīvisma pilnas, tas ir jāatlaiž. Maijā jums jāpieņem jaunie spēles noteikumi un jāieiet straujas pārmaiņu pieņemšanas stāvoklī. Zvaigžņu karšu lasītāji iesaka Zivīm īpašu uzmanību pievērst savam izskatam. Pirms vasaras ir jāpārveidojas, veidojot jaunu frizūru, atjauninot savu garderobi. Tas labvēlīgi ietekmēs pārliecību un garastāvokli.

No sirds vēlam veiksmīgu vasaru, labu garastāvokli un patīkamu jaunās sezonas tikšanos. Svarīgs ieteikums pavasara nogalei no ekspertiem: mēģini pamodināt sevī snaudošo potenciālu. Tā pastāv gandrīz ikvienā no mums, jo daudzi pat nevar saprast, ka tā pastāv, taču tas ir pirmais solis ceļā uz  pašrealizāciju un dzīves maiņu pozitīvā virzienā.

COMMENTS

Leave a Comment