Kā sākt rītu, lai visa diena būtu laba

Laime lielā mērā ir atkarīga no mūsu attieksmes. Ja sākat rītu pareizi, katrs darbs būs veiksmīgs, un visi plāni tiks veiksmīgi īstenoti.

Natalia Pravdina, plaši pazīstams Fen Šiu meistars un speciālists, kas izmanto pozitīvu domāšanu, runāja par to, kā sākt rītu, lai jūs visas dienas garumā gūtu veiksmi.

Patiesībā ir daudz veidu, kā piesaistīt veiksmi. Ikviens izvēlas sev to, kas viņam tuvāk garam. Tas var būt gan meditācijas, gan dažādi rituāli, kas piesaista veiksmi. Bet ir daudz vienkāršāku veidu, kā padarīt dienu labu.

LASI ARĪ: Izmantojiet savas ekstrasensorās spējas

Kā sākt rītu, lai būtu laba diena

Vissvarīgākais, saskaņā ar Natālijas Pravdinas teikto, ir pozitīva attieksme. Vakarā pirms gulētiešanas jums jādomā par nākamo dienu un jāizstrādā aptuvens rīcības plāns. Šajā sarakstā ir jāiekļauj gadījumi, kas jums dod prieku. Pat ja tās būs regulāras brokastis un aromātiska kafija, bet jums tas patīk. Pēc tam iedomājieties, kādas emocijas jūs piedzīvosiet, kad dzert savu iecienītāko dzērienu. To sauc par panākumu plānošanu. Tāpat jūs varat pielāgot sevi veiksmīgai darbībai visās lietās.

Lai pamostos labā garastāvoklī, iestatiet savu iecienītāko melodiju modinātājā. Ļaujiet, lai tas nebūtu parasts zvans, kas liek jums izlēkt no gultas, bet patīkama dziesma, kas jūs aizvedīs uz pozitīvu un liek jums smaidīt visu dienu.

Ūdens ir universāls vadītājs, un to var izmantot daudzās situācijās. Ja esat pieradis no rīta lietot dušu, jūs jau zināt, cik daudz tas palīdz atjaunoties un noskaņoties, lai panāktu labu veiksmi.

Arī ūdeni var izmantot citā veidā. Ielej ūdeni glāzē, samaisi ar medu un pievieno citrona šķēlīti. Tagad jums ir nepieciešams ņemt glāzi rokā, skatīties uz ūdeni kādu laiku un iedomāties, kā tas sāk izstarot zelta gaismu. Pēc tam dzert maģisko dzērieno maziem malkiem un pārliecinieties, ka jūsu diena būs tikai lieliska.

Ja jums ir iespēja no rīta veikt vingrinājumus vai laiks, lai meditētu, tas palīdzēs jūsu vēlmēm tikt izpildītam daudz ātrāk. Natālija Pravdina to izskaidro ar faktu, ka pēc mūsu pamošanās, galva vēl nav pilna negatīvu domu, tāpēc šis ir īstais laiks, lai paši ieprogrammētu panākumus un  meditācijas uzvēlmes izpildi.

LASI ARĪ: Kāda profesija tev atbilst saskaņā ar tavu Zodiaka zīmi

Jūs varat pavadīt laiku lietderīgi, kad dodaties uz darbu. Tas ir lieliski piemērots pozitīvai attieksmei, afirmāciju atkārtošanai un elpošanas praksei. Jūsu iecienītāko grāmatu lasīšana transportā veicina arī lielisku noskaņojumu un veiksmi.

Atcerieties pateicības spēku. Katru rītu pasakiet paldies Augstākajiem spēkiem, par dotu jums vēl vienu dzīves dienu. Esiet pateicīgi par mazajām lietām, un tad prieka iemeslu kļūs vēl vairāk. Un, ja jūs ievēlaties lolotu vēlmi un beigās pievienojiet pateicības vārdus, it kā tas jau būtu izpildīts, tad sapņa realizācija paātrinās.

Padariet to par noteikumu, lai meklētu skaistumu visā. Nav svarīgi, vai skatāties uz objektu vai personu. Mēģiniet atrast to, kas jums patīk. Šis vingrinājums māca mūs atrast skaisto, un, kā jūs zināt, tāpat kā piesaista.

avots: dailyhoro

Leave a Comment