Kādi tarakāni dzīvo tavā galvā (pamatojoties uz tavu dzimšanas datumu)

Katram no mums ir savi tarakāni. Daži no viņiem ir diezgan nekaitīgi, kopā ar apkārtējo pasauli. Citi ir tik ļoti kaitinoši citiem, ka viņiem ir jāapmierina viņu stāvoklis un jāatjauno sevi uz cita viļņa.

Dažiem no mums ir ļoti grūti saprast, ka mums ir tādas pazīmes, kas var mūs pašus sajaukt. Ja jūs ticat numeroloģijai, tad cilvēkiem ar tādu pašu dzimšanas datumu ir tādas pašas īpašības un līdzīgas tendences.

Tālāk ir redzams, kā jūsu prātā var atrast tarakānus, pamatojoties uz jūsu dzimšanas datumu:

Lasi arī: Zodiaka zīmju šķiršanās iemesli

Tātad, ja tu būtu piedzimis:

No 19. februāra līdz 20. martam:

Parasti cilvēki, kas dzimuši šajā periodā, galvenokārt ir ideālisti, kas nozīmē, ka viņi var redzēt kaut ko patiešām pārsteidzošu, viņi vienmēr vēlas kaut ko labāku.

Viņi arī mēģina izvairīties no viņu pienākumiem, ja viņi uzskata, ka kaut kas notiek viņu dzīvē ne tā. Šie cilvēki ļoti baidās kaitēt ar savu hiper jutīgo personību. Tās var būt ļoti slinkas, un dažkārt arī ļoti pesimistiskas.

No 20. janvāra līdz 18. februārim

Dzimis šajā laika periodā – viens no ekstremālākajiem cilvēkiem, ar kuriem jūs jeb kad esat ticies. Viņu galvenais “tarakāns” ir tas, ka viņi ir nedaudz pretrunīgi.

Turklāt šādi cilvēki reizēm var parādīt sava veida atsvešināšanos. Tomēr šī atsvešināšanās vienmēr ir saistīta ar īpašu iemeslu. Viņi var kļūt ārkārtīgi neprognozējami, ja runa ir par uzvedību sabiedrībā: šeit jūs redzat vienu personu, un dažu minūšu laikā jums ir pavisam cita personība.

No tiem jūs nezināt, ko sagaidīt, un vispār gaidīt no tiem, ko jūs vēlaties, pilnīgi nav tā vērts. Viņi rīkosies tā, kā viņi to uzskata par vajadzīgu vienā vai otrā situācijā.

Lasi arī: Ja viņš dara šīs 7 lietas, viņš patiešām tevi mīl

No 22. decembra līdz 19. janvārim

Tie, kas dzimuši šajā laika periodā, parasti ir ļoti kautrīgi, viņi dod priekšroku tiem, kurus jau sen zin, piemēram, tuvie draugi un ģimenes locekļi.

Viņi arī mēdz būt ārkārtīgi spītīgi, kas var būt saistīts ar to, ka viņi ir ļoti pesimistiski attiecībā pret apkārtējo pasauli. Tādēļ viņiem dažreiz ir grūti motivēt sevi kaut ko uzsākt.

No 22. novembra līdz 21. decembrim

Šie cilvēki bieži vien ir pārliecināti par to, ko viņi pašlaik dara. Tomēr viņi ir ļoti neuzmanīgi, kad runa ir par pateicību par to, kas viņiem jau ir. Viņi var arī būt pretrunīgi savā darbībā: darbā, ģimenē, attiecībās.

Lasi arī: 8 horoskopa zīmes, kurām šī gada otrā puse atnesīs sapņu piepildījumu

No 24. oktobra līdz 21. novembrim

Cilvēki, kas dzimuši šajā laika periodā, parasti ir ļoti greizsirdīgi cilvēki. Kad runa ir par tarakāniem galvā, sagaidiet, ka tie ir greizsirdīgi par visiem un pret visiem. Ja jūs tiktos ar šādu personu, viņš būs pārliecināts, ka jums jāpieder tikai viņam.

Vēl viens tarakāns ir noslegtība. Jums arī jāsaprot, ka viņi ir ļoti noslēpumaini par visu, kas attiecas uz viņu personīgo dzīvi. Tas nekad nav parasts. Viņi nevēlas parādīt, ko viņi dara, un kas ir viņu tuvu cilvēku vidū.

Šāda slepenība ir saistīta ar citu “tarakānu” – paradumu manipulēt ar citiem cilvēkiem, kas padara tos vienkārši nepanesamus tiem, kas ap tiem atrodas.

No 24. septembra līdz 23. oktobrim

Cilvēkiem, kas dzimuši šajā periodā, ir ļoti grūti izlemt, ko viņi patiešām vēlas. Viņu galvenais tarakāns ir tas, ka viņi ļoti bieži nevar izlemt un mainīt savu prātu.

Šī rakstura īpašība viņus iznīcina. Turklāt viņi parasti ir slinkākie cilvēki no savas vides, it īpaši, ja tie nav motivēti un nepārvietojas uz priekšu.

Esiet piesardzīgs, kad ir jāsazinās ar šādiem cilvēkiem, jo ​​viņi bieži aizmirst, ka skaistumam vispirms jābūt iekšējam.

Lasi arī: Ko var pastāstīt vīrieša dzimšanas mēnesis

No 23. augusta līdz 23. septembrim

Cilvēki, kas dzimuši šajā laika periodā, kas parasti ir vieni no smagākajiem, bet godīgākajiem cilvēkiem, ar kuriem esat jeb kad ticies. Ir vēl viens tarakāns, kurš bieži vien dzīvo galvā: viņiem patīk viss, kas izvietotas pa plauktiem šī vārda vispatiesākajā nozīmē.

Viņiem ļoti patīk viss, kas ir precīzs un pat perfekts. Tāpēc viņi bieži tiesās citus, kas neuzskata tā kā viņi dara. Cits tarakāns ir tas, ka viņi vienkārši nepieļauj globālās pārmaiņas.

No 23. jūlija līdz 22. augustam

Kad runa ir par cilvēkiem, kas dzimuši šajā periodā, gaidiet, lai viņi kļūtu par vienu no visegoistiskākajiem cilvēkiem, kurus jūs jeb kad esat satikuši.

Viņu tarakāns ir nauda un spēks, ko viņi demonstrē ikreiz. Viņus raksturo arī augstprātība, nepacietība un greizsirdība pret visiem, kas ir labāki par viņiem. Ir ļoti grūti pārliecināt šādu personu kaut ko darīt citādi. Viņš vienmēr dara, kā viņš uzskata par vajadzīgu.

Lasi arī: 10 lietas, ko viņš dara, lai jūs iepriecinātu, bet jūs to pat nepamanāt

No 21. jūnija līdz 22. jūlijam

Tie ir cilvēki, kuriem ir ļoti grūti tikt galā ar viņu emocijām. Viņi, kā likums, ir vieni no pesimistiskākajiem cilvēkiem pasaulē, kura pesimisms bieži vien izraisa depresiju. Turklāt tie ir ļoti briesmīgi.

Ir arī svarīgi zināt, ka tie ir ļoti izturīgi cilvēki, kuriem ir paaugstināta jutība pret visu, ko jūs darāt un sakāt. Tas nozīmē, ka nepareizs vārds vai izskats var viņu ievainot un aizskart.

Turklāt viņiem ir vēl viens tarakāns – aizdomās par ikvienu briesmīgu noziegumu jebkurai mazai lietai.

No 21. maija līdz 20. jūnijam

Cilvēki, kas dzimuši šajā periodā, ir visnemierīgākie no visiem apkārtējiem. Viņi ne vienmēr ir pārliecināti par to, ko viņi dara. Viņu galvenais tarakāns ir koncentrēšanās trūkums. Tas bieži noved pie tā, ka viņi atsakās no projektiem un kaut kā cits, kas nespēj ilgstoši pievērst uzmanību.

Viņiem ir arī grūti atrast savu ceļu, jo viņiem nav priekšstata par virzību, kas viņu vedīs caur dzīvi. Savukārt tas noved pie tā, ka viņiem bieži vien ir garlaicīgi.

Lasi arī: Jelena Jaseviča: vai var valkāt panēsātas lietas?

No 21. aprīļa līdz 20. maijam

Dzimuši šajā periodā, ir daži no visspītīgākajiem cilvēkiem, ar kuriem jūs jeb kad saskarsieties, jo viņiem nepatīk, kad citi mēģina pateikt viņiem, kā uzlabot un mainīt savu dzīvi.

Viņu tarakāns ir slinkums, kas tos velk uz leju un neļauj viņiem dzīvot pilnu dzīvi. Turklāt viņi ir diezgan lieli materiālisti, bet tikai tāpēc, ka viņi dod priekšroku priekšmetu sagatavošanai rezervē, lai “atliktu kaut ko uz nākotni”.

No 21. marta līdz 20. aprīlim

Cilvēkiem, kas dzimuši šajā periodā, var būt ļoti konfrontējoša uzvedība pret tiem, kuri viņiem nepatīk. Tas ir tāpēc, ka tie ir vieni no visimpulsīvākajiem cilvēkiem. Ātri uzliesmojoši un ietiepīgi ir divi galvenie šādu cilvēku tarakāni. Esi gatavs tam, ka, runājot par argumentiem, viņus būs ļoti grūti pārliecināt.

Protams, vienmēr ir laiks uzlabot sevi, tāpēc vienkārši meklējiet iespējas, kas palīdzēs atbrīvoties no tiem tarakāniem, kuri var kaitēt jums un apkārtējiem.

Avots

Leave a Comment