Kā Saturns ietekmē katru no zvaigžņu zīmju pārstāvjiem: kādam tas nes arī veiksmi

Saturns ir viena no lielākajām Saules sistēmas planētām. Tas nozīmē, ka tā enerģētiskā ietekme uz Zodiaka zīmēm nav spontāna, bet gan gluda. Zvaigžņu eksperti pastāstīja, kam planēta palīdz un kas traucē sasniegt savus mērķus.

Saturns ir kārtības un haosa patrons. Šī planēta izmaina ne tikai atsevišķu cilvēku dzīvi – tā ir tieši saistīta ar cilvēci kopumā. Saturna spēku nevar novērtēt par zemu.

Auns

Saturns Aunu ietekmē netieši: tā ietekme nenotiek tieši, bet caur citiem: draugiem, radiem, dvēseles palīgu. Zvaigžņu eksperti uzskata, ka haosa gabals, kas atrodas Aunā, nekādā veidā netiek neitralizēts, jo Saturns uz šiem cilvēkiem atstāj maz iespaidu.

Vērsis

Vērši ir mierīgi un savākti cilvēki, jo Saturns viņiem ir diezgan svarīga planēta. Problēmas un satricinājumi šo cilvēku dzīvē sāk parādīties, kad planēta pāriet uz Gaisa zīmēm vai kad tā ir retrogrāda. Pateicoties Saturnam, Vērša plāni gandrīz nekad nav neapmierināti.

Lasi arī: Nosaukti gļēvākie vīrieši saskaņā ar zvaigžņu zīmi. Vai tu zini tādu?

Lasi arī: Kupidona bultas trāpīs mērķī: vai tu esi starp tiem zvaigžņu zīmju pārstāvjiem, kuri jūlijā iemīlēsies līdz ausīm

Dvīņi

Neskatoties uz to, ka Saturns Dvīņiem dod salīdzinoši maz enerģijas, ar to pietiek, lai padarītu šos cilvēkus neatkarīgus no apkārtējo viedokļiem. Šis Dvīnis, iespējams, ir slavens, iespējams, pirmajā vietā. Viņi paši zina, kas viņiem ir labs un kas slikts.

Vēzis

Vēži no Saturna saņem tikai neparedzētus kavējumus finanšu sektorā un biznesā kopumā. Viņiem paveicas, kad Saturns ir retrogrāds vai kad tas atrodas Zodiaka Ūdens zīmēs: Vēzis, Skorpions vai Zivis. Citos gadījumos Vēžiem labāk ir skatīties abpusēji.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment