Prognoze sievietēm: Kāda šarma maģija jums piemīt saskaņā ar zvaigžnu zīmi

Katrai sievietei piemīt apbrīnojamas spējas, ko sauc par šarma maģiju. To nav viegli atpazīt, tas ir netverams un reizēm neredzams. Katrai daiļā dzimuma pārstāvei ir savi triki un triki, ar kuriem viņa apbur un aizrauj vīrieti.

Diemžēl ne visas sievietes apzinās savas šarma spējas. No tā viņi bieži cieš no vientulības, nelaimīgas mīlestības un neveiksmīgām attiecībām. Mūsu sieviešu prognoze pēc Zvaigžņu zīmes ļaus jums uzzināt par jūsu šarma burvību, ar kuru jūs varat iekarot jebkura vīrieša sirdi.

Sieviete Auns

Viņu kustībās slēpjas Auna sievišķā maģija. Viņu seksualitāte izpaužas žestos, sejas izteiksmēs, dejā un gaitā. Kustība ir šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvju elements, jo tajā ir redzama visa viņu sievišķība un pievilcība.

Sieviete Vērsis

Pēc sieviešu prognozes Vērsis spēj valdzināt ar savām acīm. Viegls skropstu vilnis, neuzbāzīgs skatiens – un vīri būs viņiem pie kājām.

Lasi arī: Es neapzināti uzņemamos citu cilvēku nepatikšanas un problēmas. Tad dziednieks man pateica kā to pārtraukt!

Lasi arī: Kupidona bultas trāpīs mērķī: vai tu esi starp tiem zvaigžņu zīmju pārstāvjiem, kuri jūlijā iemīlēsies līdz ausīm

Sieviete Dvīņi

Šī zvaigznāja sievietes apbur ar savu balsi. Nav tā, ka viņi ir lieliski runātāji. Viss viņu noslēpums ir balss tembrā, intonācijā un runas pauzēs.

Sieviete Vēzis

Vēži pieņem savas manieres. Viņiem ir jāattīsta savs īpašs uzvedības veids: poza pie galda, gaita, ieradumi, žesti un poza. Viņu galvenā iezīme ir spēja parādīt sevi no labākās puses.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment