Kā tikt galā ar magnētisko vētru negatīvo ietekmi: padomi katram Zvaigžņu zīmes pārstāvim

Lauva

Lai nomierinātu nervus un kopumā labas veselības labad, zvaigžņu eksperti lauvām iesaka magnētisko vētru dienās pēc iespējas vairāk laika veltīt savām iecienītākajām izdarībām, vaļaspriekiem un vaļaspriekiem. Vēlams, lai tas būtu kaut kas mierīgs – izšūšana, joga, filmu skatīšanās vai grāmatu lasīšana. Lauvas nevar pārpūlēties, tāpēc var droši teikt, ka, ja nedēļas nogalē uznāk vētra, šie cilvēki daudz vairāk pasargās sevi no tās ietekmes.

Jaunava

Magnētisko vētru laikā jaunavām labāk iziet svaigā gaisā, kā arī nesazināties ar tiem, kas viņas kaitina. Šo cilvēku prātā var rasties ļoti nepatīkamas domas, tāpēc labākais veids, kā novērst nopietnas veselības problēmas, ir koncentrēties uz kaut ko labu. Ja iespējams, labāk ir tikties ar draugiem un neļauties izmisumam. Pat nelielas skumjas var ļoti apbēdināt Devu.

Svari

Svariem noteikti vajadzētu pārtraukt ēst treknu, saldu, sāļu pārtiku. Uzturā jāiekļauj vairāk dārzeņu un augļu, kas bagāti ar vitamīniem. Spēcīgu vētru laikā Svari bieži cieš no reiboņiem un savārguma, tāpēc viņiem vienkārši ir biežāk jāguļ un jācilā mazāk smagumu. Ir vērts atzīmēt, ka Svari gandrīz nejūt vājas pirmā līmeņa magnētiskās vētras, lai gan lielākā daļa šādu vētru. Tikai otrās kārtas vētra var viņus izsist no darbības.

Skorpions

Lai izvairītos no negatīvas ietekmes uz ķermeni, zvaigžņu eksperti stingri iesaka Skorpioniem dzert vairāk ūdens un neizjaukt miega grafiku. Magnētiskās vētras dienās ir jāceļas un jāiet gulēt laicīgi. Tāpat nav vēlams ilgi pavadīt laiku pie datora vai skatoties televizoru. Visiem tiem, kuri ir spiesti ilgstoši strādāt pie datora, zvaigžņu eksperti iesaka biežāk ieturēt pārtraukumus. Tam vajadzētu samazināt problēmu iespējamību.

Strēlnieks

Strēlniekiem vispirms jāpārtrauc sevi eksponēt magnētiskās vētras dienās. Braucot ar automašīnu, nav nepieciešams pārsniegt ātrumu, jo magnētiskās vētras ietekmē tiek stipri ietekmēta viņu reakcija. Tāpat spēcīgas saules vēja dienās ieteicams atteikties no strīdiem un konfliktiem. Nopietnas sarunas vēlams atlikt uz citu reizi, lai kārtējo reizi nesatraumētos un nezaudētu drosmi.

Lasi arī: Bagātības numeroloģija: kā aprēķināt finanšu kodu un ko ar to darīt

Lasi arī: Izvēlies attēlu un uzzini, kas tevi sagaida 2023. gada jūlijā

Mežāzis

Mežāžiem patīk sevi mocīt ar darbu. Ja parastajās dienās viņi nepārstrādājas un gandrīz nenogurst no darba “pārdozēšanas”, tad magnētiskās vētras dienās šīs zīmes pārstāvji var viegli zaudēt šo spēju. Visticamāk, sākumā viņi nejutīsies noguruši. Nepatikšanas nāks dienas beigās, kad viņi to negaidīs. Tāpat zvaigžņu eksperti iesaka Mežāžiem nenodarboties ar pašsajūtu, kā arī nekrist galējībās, jo no dīkstāves var pasliktināties.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra galvenais spēks ir spēja saprast cilvēkus. Magnētisko vētru dienās tas tiek atcelts, tāpēc pastāv iespēja iekrist svešas ietekmes lamatās. Speciālisti iesaka magnētiskās aktivitātes dienās Ūdensvīriem uz dzīvi raudzīties caur optimisma prizmu. Nebūs kauns lūgt kādam palīdzību. Vēlme parādīt visiem savu spēku un neatkarību ne pie kā laba nenovedīs.

Zivis

No kā tieši Zivīm vajadzētu izvairīties, lai tiktu galā ar magnētisko vētru negatīvo ietekmi, ir paškritika. Glābšanas riņķis Zivīm paaugstinātas magnētiskās aktivitātes dienās būs mīļotie. Arī šo cilvēku pusē būs veselīgas ambīcijas un apdomība. Lai izvairītos no pārslodzes un galvassāpēm, zvaigžņu eksperti iesaka pārtraukt vairākuzdevumu veikšanu un uzmanīties no emocionāliem vampīriem. Zivis ar savu empātiju šādās dienās ir ļoti neaizsargātas.

Speciālisti stingri iesaka atcerēties, ka mūsu veselību galvenokārt kontrolē domas. Magnētisko vētru dienās neļaujiet sev domāt par slikto. Jūsu pašsajūta uzlabosies, ja centīsities nezaudēt drosmi.

Leave a Comment