Kā un par ko apvainojas katrs zvaigžņu zīmes pārstāvis

Lauva

Lauvas vienmēr izskatās perfekti. Uz tiem ir vienkārši skaisti skatīties, un tos bieži apbrīno. Bet ne visi zina, ka sirdī viņi ir ļoti neaizsargāti. Apvainot Lauvu nav grūti, pietiek izteikt neglaimojošus komentārus par viņa izskatu vai darbiem, kad viņu ieskauj citi cilvēki. Lauvas ir ļoti pacietīgas, tāpēc viņu sūdzības dažkārt krājas gadiem ilgi. Viņi atceras katru vārdu, katru darbību, kas viņus kādreiz sāpināja. Un, kad pacietība beidzas, viss izplūst. Lauvas apvainojas tik ilgi, kamēr uzkrāj aizvainojumu, bet ātri attālinās, ja lūdz piedošanu. Galu galā ir tik cēli piedot cilvēkam, kurš pieķēris Leo pašu.

Jaunava

Jaunavas pārstāvjus ir ļoti grūti aizskart. Jaunavas ir ļoti gudras un zina visam cenu. Viņus aizvainot ir gandrīz neiespējami, jo pirms noteikta uzdevuma veikšanas viņi aprēķina iespējamos variantus un gandrīz nekad nekļūdās. Viņi kritiku uztver kā mācīšanās un pieredzes iegūšanas posmu. Jūs varat aizskart Jaunavas tikai tad, ja neesat pildījis savus solījumus. Tāpēc, pirms slēdzat jebkādu darījumu vai vienojat tikšanos, padomājiet, vai tiešām varat to izdarīt un vai izpildīsiet savu solījumu. Galu galā, ja Jaunava būs aizvainota, atkal nopelnīt viņas uzticību nebūs ļoti viegli.

Svari

Svariem iekšēji aizvainots ir ierasts. Turklāt viņi var turpināt sazināties ar likumpārkāpēju tā, it kā nekas nebūtu noticis. To, ka Svari uz tevi ir aizvainoti, parasti var uzzināt no trešajām personām. Un, ja jūs nolemjat noskaidrot situāciju un runāt ar viņiem, jūs dzirdēsiet atbildi, ka viņi uz jums nemaz nav aizvainoti. Izrādās, ka Svari apvainojas klusībā, naktīs uztraucas un raud, un tad aizvainojums pāriet pats no sevis, un jūs pat varat nezināt, ka esat apvainojies. Šādā situācijā labāk lūgt piedošanu, pat ja nejūties vainīgs. Tas jums ir viegli un ietaupīs Svariem daudzas bezmiega naktis.

Skorpions

Skorpioniem ir grūti saskarties ar vientulību, tāpēc viņi ar jebkādiem līdzekļiem cenšas būt labākie it visā, lai piesaistītu pēc iespējas vairāk savas personas cienītāju. Tomēr Skorpioniem ir daudz konkrētu principu, kurus ne visi saprot. Tieši viņu dēļ viņi visbiežāk apvainojas un nesaprot, kā citi nevar pamanīt acīmredzamo. Kad Skorpions ir aizvainots, viss ir ļoti skaidrs, jo viņš tieši informē sarunu biedru, ka ir viņu aizvainojis. Tāpēc situāciju ir viegli labot, atliek vien atzīt savu vainu un atvainoties.

Strēlnieks

Strēlniekam ir tikai viņa viedoklis, par kuru nav šaubu. Ir ļoti grūti aizskart Strēlnieku, jo viņš ir pārliecināts, ka viņam ir taisnība, un, ja kāds viņam netic, tad Strēlniekam nebūs problēmu atrast citus cilvēkus, kas viņam piekritīs. Taču paši Strēlnieki dažkārt ļoti viegli apvainojas, to nemanot. Viņi tik ļoti aizraujas ar savu taisnību, ka ļoti bieži nepamana citus viedokļus un cilvēkus kopumā, un, ja kāds neatbilst Strēlnieka standartiem, tad riskē tikt pakļauts bargai viņa kritikai. No viņa ir ļoti grūti iegūt piedošanu, jo viņš uzskata, ka it visā ir pareizi. Šādās situācijās ar to var tikai samierināties vai uz laiku pārtraukt saziņu.

Lasi arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. septembrim: kādu sagaida neveiksmes, bet citam tieši pretēji – smaidīs finansiālā veiksme

Lasi arī: Austrumu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. septembrim: savu pozīciju nostiprināšana sniegs jaunas iespējas tuvākajā nākotnē.

Mežāzis

Mežāžiem vienmēr ir rīcības plāns, un, ja kāds norādīs uz tā nepilnībām, tad Mežāzis ieviesīs korekcijas – protams, ja uzskatīs par nepieciešamu. Šīs Zvaigžņu zīmes pakļautībā dzimušie nav pārāk aizkustinoši, viņiem ir noteikums, ka katram ir tiesības uz savu viedokli. Mežāzis aizvaino tikai tas, ko viņš nespēj sev izskaidrot. Tad viņam var rasties aizdomas, ka ar viņu manipulē vai viņam neuzticas, un tas Mežāzim nodarīs pāri. Šāds aizvainojums pazūd, ja tieši un detalizēti pastāsta, kas ar šo rīcību bija domāts. Tad Mežāzis atkal jūtas mierīgi, kur viss ir loģiski un izskaidrojami.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrus ir ļoti viegli aizvainot, un daži Ūdensvīri tiek aizvainoti gan ar, gan bez iemesla. Īsas sarunas laikā Ūdensvīrs uz tevi var tikt aizvainots vairākas reizes, un tu pat nepamanīsi. Bet spēju ātri apvainoties kompensē spēja patstāvīgi attaisnot savus likumpārkāpējus bez viņu līdzdalības. Lai sarunā samazinātu aizvainojumu skaitu, pirms izsaki savu viedokli, noskaidro, ko par to domā sarunu biedrs. Un tad izvirzi savu hipotēzi, bet maigākā formā, lai jūsu viedokļi nav kategoriski pretrunā viens otram, bet gan papildina viens otru.

Zivis

Zivju zvaigznājā dzimušie ir ļoti romantiski un iespaidīgi. Viņus ir ļoti viegli aizskart – tikai pasmejies par viņu idejām un sapņiem. Zivis apvainojas klusībā, un tikai pēc viņu mainītās uzvedības var nojaust, ka kaut kas noticis. Parasti viņi kļūst klusi un klusi, un, to pamanījuši, labāk ir lūgt piedošanu savlaicīgi. Pretējā gadījumā pat mazākais aizvainojums var izaugt milzīgā sūdzību sarakstā, un ar atvainošanos vien nepietiks. Labākais veids, kā neapvainot Zivis, ir ar sapratni izturēties pret visām idejām, un, pat ja tās jums nešķitīs pārāk loģiskas, jūs saglabāsiet labas attiecības.

Protams, nav iespējams nodzīvot dzīvi pilnīgi bez aizvainojuma, taču, ja esi iejūtīgāks un nekoncentrējies tikai uz sevi, vari izvairīties no daudzām nepatīkamām situācijām. Un, pirms apvainojaties uz citiem, padomājiet, vai šis cilvēks vienkārši neprot izteikt savas domas savādāk un patiesībā viņam nav nekā slikta pret jums.

Leave a Comment