Kā vecāku zvaigžņu zīmes ietekmē bērna likteni un personību

Zeme (Vērsis, Jaunava, Mežāzis) + Ūdens (vēzis, Skorpions, Zivis)

Zemes un Ūdens elementi ir ļoti labi savienoti kopā, tāpēc šādu vecāku bērns kā dāvanu no Visuma saņem spēcīgu intuīciju, gara stingrību, prāta asumu. Diemžēl šādiem cilvēkiem ir tendence pamest pusceļā iesākto. Viņiem nepieciešama pastāvīga motivācija un enerģijas piegāde.

Ūdens (Vēzis, Skorpions, Zivis) + Uguns (Auns, Lauva, Strēlnieks)

Bērni no šo elementu vecākiem ir diezgan neizlēmīgi, taču viņiem ir milzīgs potenciāls radošajā jomā un viņi viegli sasniedz plūsmas stāvokli . Tie ir ļoti apdāvināti cilvēki, kuriem veicas darbā un biznesā. Viņiem ir arī ļoti attīstīta sestā maņa, un viņiem bieži ir tālredzības dāvana. Kopš bērnības viņiem ir vajadzīgs skolotājs, mentors un mentors.

Gaiss (Dvīņi, Svari, Ūdensvīrs) + Zeme (Vērsis, Jaunava, Mežāzis)

Tie ir diezgan slinki cilvēki, jo viņu vecāki enerģētiski ir diametrāli pretēji. Neskatoties uz to, viņi jau kopš bērnības ir parādījuši intelektuālo talantu. Šiem bērniem ir lieliskas komunikācijas prasmes un atmiņa. Jums vienkārši jāatrod tam vieta.

Uguns (Auns, Lauva, Strēlnieks) + Uguns (Auns, Lauva, Strēlnieks)

“Ugunīgo” vecāku bērni piedzimst ar neticamu pašapziņu. Viņiem burtiski šajā ziņā nav līdzvērtīgu. Lai šī pārliecība ar viņiem neizspēlētu nežēlīgu joku, viņiem pašiem ir jāpārvar grūtības. Tikai tā viņi var kļūt labāki un veiksmīgāki dzīvē.

Lasi arī: Numeroloģija: kā aprēķināt savas bīstamās dienas

Lasi arī: Numeroloģija: kā noskaidrot veiksmīgākos dzīves periodus pēc dzimšanas datuma

Zeme (Vērsis, Jaunava, Mežāzis) + Zeme (Vērsis, Jaunava, Mežāzis)

Šādu vecāku bērni noteikti būs mierīgāki, nekā liecina viņu Zvaigžņu zīme. Zemes tēvs un māte dod bērnam spēju pieņemt tikai apzinātus lēmumus. No šiem bērniem izaug lieliski draugi, uzticami biedri un kolēģi. Viņiem ir tieksme uz vientulību un mīlestība pret mājas vidi.

Ūdens (vēzis, Skorpions, Zivis) + Ūdens (vēzis, Skorpions, Zivis)

Ūdens rada radošas personības. No trūkumiem ir vērts atzīmēt viņu tendenci uz greizsirdību. Šie bērni bieži vien vēlas, lai viņus mīlētu tikai viņi un neviens cits. Kļūstot vecākam, šis maksimālisms pazūd. Tāpat cilvēki ar šādiem vecākiem ir neaizsargāti un jūtīgi, ar bagātu iekšējo pasauli.

Gaiss (Dvīņi, Svari, Ūdensvīrs) + Gaiss (Dvīņi, Svari, Ūdensvīrs)

“Gaisa” vecāku bērni ir sabiedriskākie no visiem. Viņi necieš vientulību. Dodiet viņiem pastāvīgu saziņu, smieklus un izklaidi. Pieaugušā dzīvē ir ļoti viegli iemīlēties šādos cilvēkos, taču tajā pašā laikā viņi var būt vējains un neparedzami.

Ir arī svarīgi atcerēties, ka bērna likteni lielā mērā nosaka viņa vārds.

Leave a Comment