Kad lidmašīnā redzu mammas ar mazuļiem, man nav spēka sevi savaldīt, tā vien gribas pajautāt, kāpēc viņas tā dara

Padomi vecākiem

    1. Kad jūs varat ceļot ar bērnu?

      Jo agrāk, jo labāk! Ja mazulis ir absolūti vesels, tad no trīs mēnešu vecuma var organizēt pirmo braucienu ārpus dzimtās pilsētas. Tad mazulis tiek barots ar krūti (un maisījumu), un ar viņa uzturu nav nekādu problēmu. Īsos ceļojumos bērni, kas jaunāki par vienu gadu, parasti guļ visu ceļu.

    2. Kāds ir labākais transports ceļošanai ar bērniem?Privātā automašīna ir piemērota ceļošanai ar bērnu: jūs varat jebkurā laikā apstāties, mainīt maršrutu un atgriezties avārijas gadījumā. Neaizmirstiet iegādāties automašīnas sēdeklīti, lai jūsu mazais būtu pēc iespējas drošībā.

      Bērni var saslimt ceļā, un tas jāņem vērā, plānojot braucienu sabiedriskajā transportā. Pirms iekāpšanas lidmašīnā jums jāzina, kā jūsu mazulis reaģēs uz lidojumu. Vairumā gadījumu viss izdodas labi, taču nenāk par ļaunu paķert papildus maisus.

      Esiet gatavi arī tam, ka ne visiem pasažieriem patiks mazā ceļotāja kaprīzes un saucieni. Padomājiet, ar ko piesaistīt mazuļa uzmanību.

    3. Cik tālu jūs varat ceļot ar bērnu?Pirmo braucienu ar bērnu labāk ieplānot nelielā attālumā, lai viņš pamazām pierastu pie ceļošanas. Jūs nedrīkstat pakļaut mazuli krasām klimatisko apstākļu izmaiņām, jo ​​tas var negatīvi ietekmēt viņa labsajūtu. Brauciena ilgums nedrīkst pārsniegt 2 stundas. Laika gaitā radīsies iespēja veikt arvien garākus braucienus.
    4. Pirmās palīdzības aptieciņa ir obligāta!Pirms pārgājiena vai brauciena jāsavāc pirmās palīdzības komplekts ar medikamentiem, kas var būt nepieciešami pieaugušajiem vai bērniem ceļā. Par tā sastāvu varat konsultēties ar pediatru. Protams, tev nekas nenotiks, bet visiem būs mierīgāk.

Lasi arī: Numeroloģija: kā aprēķināt savas bīstamās dienas

Lasi arī: Numeroloģija: kā noskaidrot veiksmīgākos dzīves periodus pēc dzimšanas datuma

Ceļošana ar bērnu

Ceļojot ar bērnu, ir jārada apstākļi viņa ērtai uzturēšanās laikam. Ja plānojat ceļot ar maziem bērniem, jums iepriekš jāatrisina problēmas ar izmitināšanu un ēdināšanu. Variants “orientēties uz vietas” neder!

Droši ceļot un lieliski atpūsties kopā ar bērniem var pat teltī pie ezera, jūras vai kalnos, ja esi kārtīgi sagatavojies.

Leave a Comment