Kāda nozīme ir sapnī redzētajam puisim, kurš tev patīk?

Ja puisis sapnī aicina jūs pastaigāties vai aiziet uz kino ar viņu, kafejnīcu vai vēl kaut kur, tātad realitātē jūs viņam patīkat tāpat kā viņš jums. Tādēļ ne tu vienīgā gribi uzzināt patiesību.

Ja tu sapnī dzirdi, kā viņš sauc tevi vārdā, tad vari vispār neuztraukties par to vai viņam patīc. Tādā gadījumā var garantēt , ka viņš varbūt ja ne visu laiku, tad diezgan bieži par tevi iedomājas. Visticamāk viņš jūsmo par tevi. Lai gan nepāršauj pār strīpu. Pat ja tev izdevās noskaidrot, ka viņam patīc, esi savaldīga, bet tikpat dabiska, kā iepriekš, tieši tas ļaus viņam izdomāt un saprast, cik ātri vajadzētu atzīties savās jūtās.

Ja tavā sapnī jūs norunājat tikšanos, tu atnāc norunātajā vietā, bet viņa nav, tātad eksistē tāda problēma, kura saucas- brunču mednieks. Tavam izredzētajam ir vairākas meitenes  un viņš kaut kādu iemeslu dēļ nevar izvēlēties. Tādēļ tavs uzdevums ir parādīt sevi no vislabākās puses, centies nebūt greizsirdīga un nekrīti galējībās, atceries ka tu nekas viņam neesi, jums vēl nav nekādu attiecību.

Ja jūs sapņojat, ka jūsu apbrīnas objekts ir rupjš un nepieklājīgs pret jums, uzvedas neatbilstoši pieņemtajam, tātad viņš nav tev pāris. Jūs vienkārši nederat viens otram. Nav vērts mocīt ne sevi, ne savas jūtas. Aizmirsti viņu un jo ātrāk, jo labāk. Liktenis tev sagatavojis kaut ko labāku par viņu.

Ja tavā sapnī puisis, kurš tev patīk, stāsta kaut ko , bet tajā pašā laikā neskatās tev acīs, tātad viņš tev melo, padomā, vai ir vērts viņam uzticēties. Protams, jāizvēlas tikai tev, taču atceries, ka drīz tu pati liesi  asaras, kad atklāsies kāds ne visai tev patīkams noslēpums.  Aizmirsti viņu kā ļaunu murgu un ej savu ceļu. Pat ja ļoti grūti šķirties ar šīm domām, nevajag bēdāties. Atceries, ka Krā***ks, galu galā tiks apkrāpts pats.

Puisis pats atzīstas tev savās jūtās? Tad viņš gaida, ka tu pati atzīsies savās simpātijās reālajā dzīvē. Ja ir vēlme, var  sastādīt rūpīgu plānu un rīkoties. Kāpēc gan ne? Kronis nenokritīs. Iespējams, tavas ciešanas beigsies un tas jūs satuvinās.

Kaut gan atcerieties vienu lietu- visi mēdz kļūdīties, tādēļ neuzticies saviem sapņiem par simts procentiem. Kā likums, mēs kaut ko ļoti vēlamies un iznākumā domājam, ka tā tas arī ir. Varbūt, mūsu zemapziņā sapņi nav par to, kas ir patiesībā, bet tikai jūsu vēlmes un sapņi. Ļoti bieži mēs sapņojam to, ko gribam redzēt . Tādēļ obligāti novelciet paralēles starp to, ko jūs redzat sapņos un ko jūs tajos vēlaties redzēt. Piemēram, ja sapņojat par puisi, kurš jums ļoti patīk, atvērti jums smaida un dāvā ziedus, tad reālajā dzīvē vispār jūs nepamana vai arī izturas ar jums kā pret atkritumiem, tad kur šeit var saskatīt jūtas? Nekur! Tādēļ, ka to nav un jūs nosapņojāt tikai to, ko vēlaties. Tādām attiecībām nav nākotnes.

Lasi arī: Apzināti pareģojoši sapņi kā vārti uz garīgo atmodu

Nevajag krist galējībās un bēdāties, ja patiesībā viss nerit tik gludi, kā gribētos. Pacietieties un gaidiet. Visam savs laiks. Un vispār, kur jums steigties? Izklaidējaties, mācieties vai veidojiet karjeru. Vienīgais, kas jums vajadzīgs- būt uzmanīgai un vērīgai, varbūt jūsu dzīves vīrietis sen jau ir blakus, paskatieties  apkārt, iespējams, jūs viņu vienkārši nepamanāt.

 

 Avots: allwomens.ru 

COMMENTS

  • <cite class="fn">Alise</cite>

    Un ko nozīmē, ja es sapnī redzēju britu slavenību, kurā esmu iemīlējusies, un viņš skatījās uz mani un smaidīja tā, ka man skudriņas skrēja pār kauliem?

Leave a Comment