Kādas īpašības cilvēkos novērtē dažādu zvaigžņu zīmju pārstāvji?

Lauva

Lauvas no komunikācijas sagaida sirsnību un vieglumu. Tie ir atvērti, efektīvi un interesanti cilvēki, kuri vēlas to pašu no citiem. Lauvām patīk vērot citus no malas, novērtēt cilvēkus pēc viņu nopelniem. Viņus piesaista tie, kas ir gatavi augt personīgi, garīgi, profesionāli: tikai šajā gadījumā komunikācija sagādā Lauvām prieku. Lauvas piesaista cilvēki, kuri novērtē sevi, zina, kā iedvesmot citus un palīdzēt attīstīties, nevis velk viņus uz leju.

Jaunava

Vienkāršākais veids, kā saprast, kādas īpašības Jaunavas novērtē citos, ir par to pajautāt pašām Jaunavām. Būtībā Jaunavām ir nepieciešams psiholoģisks komforts, un viņi dod priekšroku sazināties ar cilvēkiem, kuri viņām to var sniegt. Viņi attiecības uztver kā “papildu darbu” un ciena tos, kam rūp citu jūtas, vada pareizo dzīvesveidu, ievēro uzvedības un morāles normas.

Svari

Būdami mierīgākā un harmoniskākā zīme, Svari meklē mieru it visā, un attiecības ar citiem viņiem ir iespēja izveidot perfektu pasauli ar vienu cilvēku. Viņi neatveras tiem, kas to nav pelnījuši. Līdzsvaram viņiem ir vajadzīgs līdzvērtīgs cilvēks: Svari nevēlas skatīties uz viņu no augšas vai no apakšas uz augšu. Tāpēc viņi vēršas tikai pie cilvēkiem, kuri prot sarunāties, iziet uz kompromisiem, aizmirst slikto, draudzēties, mīlēt, priecāties un just līdzi. Viņus piesaista draudzīgums, atvērtība, empātija, pozitīva domāšana un talants.

Skorpions

Skorpioni komunikāciju uztver kā vienu no pasaules izzināšanas veidiem, tāpēc no viņiem sagaida dziļumu. Viņi nemitīgi meklē cilvēkos kaut ko jaunu, atklājot tos no otras puses, pretējā gadījumā jebkuras ciešas attiecības zaudē viņiem visu nozīmi. Tāpēc Skorpioni cilvēkos novērtē vēlmi nemitīgi attīstīties gan garīgi, gan profesionāli. Viņus iespaido arī tie, kas cenšas izjaukt Visuma likumus un ienirt noslēpumos.

Strēlnieks

Strēlnieki nemitīgi meklē jaunu pieredzi. Jaunas emocijas viņi sagaida arī no saskarsmes ar citiem cilvēkiem, ko uztver kā kopīgu ceļojumu pa dzīvi. Viņi dod priekšroku spilgtiem, pozitīviem, veiksmīgiem un interesantiem cilvēkiem. Viņi citos novērtē iespēju dāvāt prieku, kopā iekarot virsotnes, iedvesmot un iedvesmoties. Strēlnieka pārstāvjiem svarīga loma ir interešu un mērķu kopienai. Ja pretinieks parāda savas vājās puses, “apkrauj” ar problēmām, tad Strēlniekam šādas attiecības strauji zaudē savu nozīmi.

Lasi arī: Kurmji atkal uzrakuši visu dārzu? Kā ar vienkāršas metodes palīdzību tikt vaļā no kurmjiem.

Lais arī: Vasaras saulgriežiem 2023. gadā ir ļoti īpaša burvība, pavadiet to pareizi, lai nezaudētu veiksmi un finansiālo labklājību

Mežāzis

Mežāži pret cilvēkiem izturas neviennozīmīgi. No vienas puses, viņi vēlas paļauties uz īstu draugu atbalstu. Savukārt saziņu ar citiem viņi uzskata par papildu pienākumiem. Treškārt, viņi uzskata, ka labas attiecības ļaus viņiem  parādīt savu nozīmi, parādīt līdera īpašības. Tāpēc šīs plejādes pārstāvji jūt līdzi otrās vijoles lomā gataviem cilvēkiem, kuri izceļas ar lakonismu, spēju uz brīdi doties ēnā, bet tajā pašā laikā apņemšanos īstenot savus mērķus un vērtības. .

Ūdensvīrs

Ūdensvīri dievina cilvēkus, kuriem piemīt īpašības, kuru pašiem Ūdensvīriem trūkst. Veidojiet attiecības nevis vārdos, bet darbos. Viņiem ir vajadzīgs kāds, ko apbrīnot, kāds, kuru mīlēt. Un tas viņiem bieži vien ir svarīgāk nekā iespēja būt mīlētam vai mīlētam. Šīs zīmes pārstāvji no komunikācijas sagaida brīvību, vieglumu, laimi un novērtē cilvēkus, kuriem izdodas saglabāt personīgās robežas un iedvesmot citus jauniem varoņdarbiem.

Zivis

Zivis sagaida, ka citi spēs izveidot ērtas attiecības. Viņiem komunikācija ir iespēja atrast savu vietu dzīvē, un mīļotais cilvēks ir vadošā zvaigzne. Zivis novērtē pašpārliecinātus, aukstasinīgus un spēcīgas gribas cilvēkus, kuri spēj izturēt sitienu pat ekstrēmākajās situācijās. Ne visi tiek galā ar šo lomu, tāpēc Zivis ļoti novērtē tos, kuri ir izturējuši šo spēku pārbaudi.

Katrs cilvēks meklē kaut ko līdzīgu otrā, kaut ko kopīgu, kas palīdzēs atrast kopīgu valodu un veidot spēcīgas attiecības. Galu galā, kad mērķi un vēlmes sakrīt, kopā dzīvot ir daudz vieglāk un patīkamāk.

Leave a Comment