Kādi ziedi tev piestāv saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi

Lauva

Lauvas nesīs laimi košiem un krāsainiem istabas ziediem. Saskaņā ar prognozi šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvjiem mājā ir jābūt šādai kallai, ķīniešu rozei, kamēlijai, pelargonijai.

Jaunava

Jaunavas zvaigžņu zīmes ziedi ir paredzēti, lai aizsargātu viņu veselību un domu prātu. Šī zvaigznāja cilvēkiem mājās ir jāglabā efejas, bērzi un visi ziedi, kas izskatās pēc vīteņaugiem.

Svari

Svaru ziedi palīdz sasniegt harmoniju. Ar šo uzdevumu tiek galā hibisks, lilija, krizantēma, pipari. Visi šie augi padara Svarus pārliecinātus, mierīgus un draudzīgus.

Skorpions

Skorpioniem nepieciešama pastāvīga enerģijas uzlāde. Šo problēmu var atrisināt ar augiem, kas izceļas ar slēptu skaistumu un dažreiz pat nepievilcīgu izskatu. Pēc ziedu prognozes Skorpioni ir piemēroti monsterai, vīramātes mēlei, kaktusam un dracēnai.

Strēlnieks

Bonsai atnesīs Strēlniekam veiksmi dzīvē. Šie augi saglabās savu veselību un skaistumu, kā arī pasargās tos no nelabvēļu negatīvās ietekmes. Strēlniekam der arī citrons un fikuss.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze sievietēm nedēļai no 2023. gada 31. jūlija līdz 6. augustam: esiet gatavas, ka par savu laimi vajadzēs cīnīties!

Lasi arī: Eksperte Svetlana Dragana nosauca zvaigžņu zīmju pārstāvjus, kuru dzīve spēcīgi izmainīsies augustā

Mežāzis

Mežāžiem nepieciešama stabilitātes, miera un komforta atmosfēra. Šo problēmu var atrisināt ar stingras formas augiem, ar minimālu lapu skaitu un dažreiz ar ērkšķiem. Tie ir kaktusi, juka, dracaena un visi skujkoku augi.

Ūdensvīrs

Veiksmi Ūdensvīra mājā nesīs oriģinālas formas ziedi. Tas ir eiforbijas un skaistnātre. Iekštelpu kļava palīdzēs tikt galā ar emocijām un iegūt spēku.

Zivis

Zivīm ir piemēroti mitrumu mīloši augi ar smalkiem ziediem. Spēcīgākais talismanu augs šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvjiem ir orhideja. Fikus arī nes veiksmi un labklājību Zivīm.

Saskaņā ar telpu ziedu prognozi saskaņā ar Zvaigžņu zīmi, katram no mums ir savs talismana augs, kas piesaista veiksmi. Parūpējies par saviem palīgiem, un tad viņi tev laipni atbildēs!