Kāds dzīvnieks ir tavs vīrietis saskaņā ar viņa Zvaigžņu zīmi

Lauva

Lauvas nav kā Lauvas, ja tā uzreiz padomā. Vīrieši, kas dzimuši zem šīs zīmes, ir vairāk kā gorillas, kuras lielāko daļu savas dzīves pavada cīņās. Tajā pašā laikā viņi ne uz sekundi neizslēdz savu cīņas raksturu, vienmēr paliekot paši. Viņi vienmēr ir gatavi steigties kaujā, tiklīdz sajutīs cepta smarža.

Jaunava

Jaunavas  ir tipiskas pūces. Viņi vienkārši klusē un vēro visu apkārtējo, gūstot informāciju un pieredzi. Otrais stāvoklis, kas viņiem ir, ir dusmas un dusmas, kad viņi ir dusmīgi. Šajā gadījumā viņi ir kā dusmīgs suns, kurš ir pārrāvis ķēdi. Tikai gaļas smarža var viņus apturēt. Jā, Jaunavām patīk ēst, kad viss ir slikti.

Svari

Svari ir zirgs, kas alkst pēc brīvības. Svariem patīk darīt to, ko var. Viņi ir graciozi un novērtē visu, kas viņiem ir. Dažkārt viņus salīdzina ar zirnekļiem, kas auž skaistus tīklu slazdus, ​​jo Svari prot piesaistīt pretējo dzimumu ar savām prasmēm, radošo pieeju visam.

Skorpions

Skorpioni  ir mājas kaķi, kuri jums atriebsies par necieņu pret viņu, par maz uzmanības un par nodevību. Saskarsmes prasmju ziņā maz var salīdzināt ar Skorpioniem, tāpēc tos var saukt arī par jenotiem, kuriem patīk sazināties ar citām sugām. Skorpioni ļoti ātri atrod kopīgu valodu pat ar tiem, kas viņiem nepatīk.

Strēlnieks

Ja jūsu vīrietis ir Strēlnieks, tad viņš ir kā tīģeris, kas sēž slazdā un gaida spārnos, lai uzbruktu nenojaušam upurim. Šādi viņš veic savu biznesu, kad runa ir par naudu, slavu, statusu, panākumiem. Ja nav motivācijas vai īslaicīgi novājinās ambīcijas, viņš pārvēršas par tipisku sliņķi, kurš dara tikai to, ko guļ vai nodarbojas ar savām personīgajām lietām prom no visiem.

Lasi arī: Prognoze katram zvaigžņu zīmes pārstāvim 2023. gada augustam no Andželas Pērlas: šis mēnesis pārsteigs daudzus ar liktenīgām pārmaiņām!

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2023. gada augustam: jūsu laiks un enerģija jāliek prioritātē, lai nerastos zaudējumi dažādās dzīves sfērās!

Mežāzis

Mežāži  ir skarbi, vaļiem līdzīgi vīrieši, kuri lēnām peld pāri atklātajam okeānam un aprij planktonu. Viņi dara to pašu, dienu no dienas strādājot un pildot savus pienākumus. Tie ir gudri cilvēki, kuri rūpējas par savu ģimeni, tāpēc arī ir kā ziloņi. Ziloņi reti dzīvo vieni. Mežāži ir kaut kas unikāls ģimenes pasaulē, tāpēc zilonis ir labs salīdzinājums.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs  ir tipisks ērglis. Viņš vēro visu un visus, vajā medījumu kā plēsīgs putns. Ūdensvīriem patīk brīvība, tāpēc šeit ir liela pārklāšanās. Ērgļi redz labi, un Ūdensvīri spēj domāt daudzas dienas un nedēļas uz priekšu. Vienīgais, kas tos atšķir no ērgļiem, ir tas, ka viņi ir greizsirdīgi, kā mazi mājas suņi, kas urinē nepareizā vietā, ja nav apmierināti ar saimnieku.

Zivis

Zivis  ir uzpūtīgi pērtiķi, kas nepārtraukti meklē piedzīvojumus vienuviet. No otras puses, viņi var būt tik sentimentāli un mīļi, ka tos var salīdzināt ar vismaigāko mājas kaķi vai suni. Šie ir vieni no uzticamākajiem draugiem, bet tikai tiem, kas to ir pelnījuši visos aspektos.

Katram cilvēkam ir savas vājības un netikumi, kas viņus vajā visā dzīvē. Vīrietis ir ne tikai spēks, bet arī maigums. Nav svarīgi, kā izskatās tavs mīļākais. Svarīgi ir tas, par ko viņš ir gatavs kļūt jūsu un jūsu ģimenes labā.

Leave a Comment