Kādu pirmo iespaidu tu atstāj uz citiem, saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi

Lauva

Lauvas cilvēkiem šķiet spilgtas un neparastas, un tajā ir daļa patiesības, jo Lauvas nav no šīs pasaules. Tas, ko jūs varat darīt, ir pilnīgi satriecoši, ir piesaistīt visu uzmanību sev. Pateicoties tavam ārējam skaistumam un pašpietiekamībai, visi cilvēki, tevi satiekot, sadalās divās lielās nometnēs: tajos, kas tevi ienīst, jo apskauž, un tajos, kas tevi dievina. Protams, pirmais var kļūt par otro, bet otrais par pirmo, bet tas jau ir nākotnē.

Attīstiet savu humora izjūtu, lai neizklausītos pārāk pretenciozs. Ja jūs dažreiz izsmejat sevi, efekts būs satriecošs. Bet papildus tam, ka cilvēki ir aizrautīgi pret jums, viņi jau pirmajās saziņas sekundēs un minūtēs var apzināties jūsu vājumu pret glaimiem, kas var jūs padarīt aklu.

Jaunava

Jaunavu strikto dzīves principu dēļ  pirmais iespaids par viņām var nebūt tas labvēlīgākais. Jaunavas cilvēkiem šķiet koptas, piesardzīgas un diplomātiskas, taču reizēm no tāda saldumu daudzuma parādās diabēts.

Izstrādātāji var arī nobīties, jo viņi visi ir tik pareizi un nevainojami. Cilvēkiem bieži šķiet, ka šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvji ir tipiski liekuļi, narcistiski pāvi. Kāds var būt savaldzināts un iemīlējies Devā, taču lielākā daļa cilvēku šo uzvedību uztver naidīgi.

Jaunavām jāmācās draudzīgums un vienkāršība. Ja to var saprast, tad pasaule vienmēr būs viņiem pie kājām. Jaunavas labprātāk satiekas ar ikvienu pēc apģērba un pēc prāta izraida, tāpēc pirmā iepazīšanās ar viņām bieži vien netiek sniegta gandrīz visiem, taču tad ar viņām var kļūt par labākajām draudzenēm.

Svari

Cilvēki domā, ka Svari ir ļoti laipni cilvēki, jo ir iespaidīgi un spilgti. Svaru atvērtība, viņu  vaļasprieki un intereses palīdz viņiem demonstrēt savu radošumu un parādīt spēju redzēt pasauli savādāk. Daudzi tevi uzskata par dīvainu, burvīgu, skaistu. Ar savu klātbūtni jūs varat uzspridzināt situāciju jebkurā sabiedrībā, taču jums būs smagi jāstrādā, lai saglabātu interesi par sevi. Lai to izdarītu, labāk neatbalstīt tādas aktuālas sarunu tēmas kā politika vai reliģija. Kopumā Svariem ir labāk būt pēc iespējas kodolīgākiem, izsakot savas domas cilvēku priekšā.

Ja Svari ir randiņā, tad kinoteātris ir labākā izvēle, jo tur Svarus nelasīs kā atvērtu grāmatu. Šo cilvēku stihija ir flirts, tāpēc pirmais iespaids, ko viņi atstāj, ir spēcīgākais un pozitīvākais no visām Zvaigžņu zīmēm.

Skorpions

Skorpionu enerģētiskais potenciāls ir ļoti augsts, taču šie cilvēki neriskē to izmantot pilnībā. Daži no Skorpioniem neapzinās savas spējas un harizmu, un daži no tā pat baidās.

Pirmais iespaids par šiem cilvēkiem ir neitrāls, taču tas nenozīmē, ka viņiem nav kaislības. Skorpioni šķiet ļoti skaisti un pievilcīgi, turklāt tīri fiziskā nozīmē. Bieži vien tas traucē normālu sarunu un godīgu informācijas apmaiņu. Cilvēkiem vienmēr šķiet, ka Skorpioni ar viņiem flirtē, flirtē. Pat šīs zīmes pārstāvji var šķist ārkārtīgi slepeni, kas principā nav tālu no patiesības. Zvaigžņu eksperti iesaka Skorpioniem nemainīt sevi šajā virzienā, ļaujot cilvēkiem domāt, ko viņi vēlas.

Strēlnieks

Cilvēkiem šķiet, ka Strēlniekiem piemīt neticamas radošās spējas. Tas ir tāpēc, ka jebkurā situācijā Strēlnieki cenšas domāt ārpus rāmjiem. Viņi ir neparasti it visā, jo tāda ir viņu būtība. Pirmajā tikšanās reizē citi to saprot uzreiz.

Šķiet, ka Strēlnieki ir pozitīvi un ļoti laipni cilvēki, tāpēc iegūt draugus viņiem ir viegli. Tas viņiem sola lielu veiksmi gan mīlestībā, gan biznesā. Spēka ziņā pozitīvs pirmais iespaids par Strēlnieku ir otrajā vietā aiz cilvēku iespaida par Svariem. Šī iemesla dēļ šajā Signos dzimušo cilvēku oratoriskās spējas ir vienas no spēcīgākajām. Pirmajā tikšanās reizē ar viņiem ir ļoti grūti ar to nerēķināties.

Lasi arī: Cilvēka raksturs saskaņā ar zvaigžņu zīmi

Lasi arī: Veiksmes numeroloģija: kā aprēķināt savu personīgo veiksmes kodu

Mežāzis

Mežāži pirmajā tikšanās reizē rada iespaidu par cilvēkiem, kuri ir ļoti lietišķi un mērķtiecīgi. Viņi saka maz, bet, ja atļaujas iesaistīties aktīvajā dialogā, tad tikai par to, kas viņiem šobrīd aktuāls. Mīlestībā tas ne vienmēr palīdz Mežāžiem  kļūt pievilcīgākiem, bet piešķir viņiem zināmu šarmu.

Ja Mežāži cenšas atstāt labu pirmo iespaidu uz biznesa partneriem, tad lietišķā tikšanās, visticamāk, būs veiksmīga. Bet ar viņiem ir ļoti grūti runāt par personiskām tēmām, tāpēc labāk izvairīties no gariem randiņiem ar Mežāžiem. Daudz labāk būs, ja uzturēsities viņiem blakus vidē, kur varēsiet kaut ko mierīgi kopā izbaudīt. Ideāls ir kino vai teātris.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri no pirmā acu uzmetiena šķiet cilvēki visādā ziņā atdalīti, garlaicīgi un stingri. Izvairīties no nepatikšanām ar tiem tikt galā ir iespējams tikai ar maksimālu diplomātiju, jo sākotnēji Ūdensvīri jūs redz kā draudus vai potenciālu ienaidnieku. Tas nenotiek ļoti ilgi, tāpēc dariet viņiem pēc iespējas ātrāk zināmu, ka esat viņu draugs.

Ūdensvīri pirmajā randiņā vai biznesa tikšanās reizē var šķist pilnīgi vienaldzīgi. Tas sabojā pirmo iespaidu, tāpēc jāskatās uz šo cilvēku rīcību, nevis uz to, kā viņi izskatās. Pirmās tikšanās ar Ūdensvīriem vēlams rīkot ilgāk, jo viņi neprot uzreiz noskaņoties uz pozitīvo. Vispirms viņi tevi lasa, tad domā, vai var tev uzticēties, un tikai pēc tam parāda savas dabiskā stāvokļa pirmās notis, kas var patikt jebkuram, jo ​​Ūdensvīri ir gudri un ar lielisku humora izjūtu.

Zivis

Šķiet, ka Zivis ir skumji cilvēki. Tas ir pirmais iespaids par viņiem. Pat ja viņiem klāsies labi, tik un tā liksies, ka kaut kas nav kārtībā. Tas ir galvenais problēmu cēlonis darbā  un personīgajā dzīvē. Ja jūs nedaudz pacietīsit šo nepārtraukto pesimismu, kas nāk no Zivīm, tad jūs pat varat viņās iemīlēties.

Zivis nav mocekļi vai psihopāti. Tie ir vienkāršākie “šarmi”, kuriem nepieciešama komunikācija, vieglums, sapratne. Dodot viņiem to, jūs iekarosit viņu sirdi. Ja runājāt ar viņiem 10-15 minūtes, tad pārliecinieties, ka pirmais iespaids par viņiem ir nepatiess. Dodiet viņiem vēl vienu iespēju, lai viņi varētu jums parādīt savu neslēpto laipnību, mīlestību uz komunikāciju.

Jebkura jūsu zvaigžņu zīmes tumšā puse  var parādīties visnepiemērotākajā brīdī. Tas prasa atturību un piesardzību. Atcerieties, ka jūs nekad nevarēsiet izpatikt visiem cilvēkiem vienlaikus. Patiesi spēcīgas personības izceļas ar spēju vienlaikus iegūt gan ienaidniekus, gan draugus.

Leave a Comment