Kādus skaitļus pārstāv katra planēta: zvaigžņu zīmju numeroloģija veiksmei

Saturns

Zvaigžņu eksperti atzīmē, ka Saturns ir planēta, kas kontrolē vērtību sistēmu, sniedz cilvēkiem pārliecību un palīdz sapņiem piepildīties. Šī planēta asociējas ar ciparu 9, jo palīdz arī pabeigt svarīgas lietas, norāda uz mūsu kļūdām un neļauj zaudēt drosmi grūtos brīžos.

Urāns

Urāns ir saistīts ar revolucionārām izmaiņām cilvēku dzīvē. Tas palīdz radošai attīstībai. Skaitlis, kas veic to pašu funkciju, ir Pieci. Kad Urāns atrodas Skorpiona, Mežāža vai Ūdensvīra zīmē, mēģiniet uzmanīties no skaitļa 5. Tas jūs novedīs pie lielas veiksmes.

Lasi arī: 4 visbīstamākās dienas 2023. gada augustā: daudziem var rasties liktenīgas problēmas

Lasi arī: Kā dzīvokļa numurs ietekmē ģimenes bagātību un labklājību

Neptūns

Neptūns ir garīga planēta, kas kontrolē cilvēka iekšējās pārvērtības: pārliecības parādīšanos vai izzušanu, garīgo attīstību un cīņu pret sliktiem ieradumiem. Skaitlis, kas atbilst Neptūnam, ir Trīs.

Plutons

Plutons ir planēta, kas pārvalda notikumus ārpus mūsu kontroles. Šī mazā planēta ir atbildīga par kolektīvo apziņu, veiksmi un cilvēku iekšējo pasauli. Tas atbilst skaitlim 7, kas līdzīgi ietekmē cilvēkus un ir bāka cilvēku grupām, kuras vieno kopīgi mērķi.

Šo pasauli pārvalda ne tikai zvaigznes un planētas, bet arī skaitļi. Atcerieties, ka skaitļi, kas mūs ieskauj, nes spēcīgu enerģijas lādiņu, slepenu nozīmi un svarīgu misiju.  Ar tiem ir saistīts milzīgs skaits zīmju un māņticību.

Leave a Comment