Kamēr es neiznesu no mājas visas vijolītes, nekas labs manā dzīvē nenotika

Skaistas vijolītes vienmēr ir rotājušas manas vecmāmiņas mājas palodzes. Es nesen to atcerējos, un es pati gribēju iegūt šādu ziedu viņas piemiņai. Sāku par viņu uzzināt visu un uzdūros nepatīkamai informācijai. Enerģijas līmenī vijolītēm ir ļoti kaitīga ietekme. Lai nesagādātu sev nepatikšanas, ir svarīgi to saprast. Šajā rakstā es jums pastāstīšu, ko man izdevās noskaidrot, un beigās es jums pastāstīšu, kur mājā jūs varat turēt šo augu.

Ar vijolītēm, kā mūsdienās mēdz teikt, viss nav tik vienkārši. Kāds šajā iekštelpu ziedā saskata tikai slikto un tic visnepatīkamākajām ar to saistītajām māņticībām. Kādam patīk pavisam cita versija. Kuram ticēt, jūs varat izlemt pēc šī raksta izlasīšanas.

Sāksim ar nepatīkamo, lai beigtu rakstu uz priecīgas nots. Pastāv uzskats, ka vijolīte ir mirušo zieds. Tāpēc nav vēlams pieņemt šādu augu kā dāvanu, jo var rasties ar veselību saistītas nepatikšanas.

Saskaņā ar ilgstošu uzskatu, vijolītes atbaida vīriešus. Tāpēc, ja jūs vēl neesat precējusies, jums nevajadzētu likt šo ziedu mājās, pretējā gadījumā jūs nolemjat sevi vientulībai. Bet, ja jums jau ir vijolīte un tā ir nokaltusi, tas nozīmē, ka augs ir absorbējis visu negatīvo enerģiju no dzīvokļa. Iespējams, pat atņēma tā īpašnieka Sli**bas.

Vecā zieda vietā noteikti jāstāda jauns. Austrumos viņi saka, ka vijolīte piesaista mājai labklājību un garantē ģimenei mieru, klusumu un harmoniju. Mājā, kur aug šis zieds, cilvēki nekad nestrīdas un ir iejūtīgi viens pret otru. Šādā dzīvoklī vienmēr ir silts un mājīgs.

Tagad padomājiet par to, kam ticēt un kā būt. Skaistas vijolītes! Acs priecājas, skatoties uz tām. Tik daudz krāsu un formu – neticama dažādība! Starp citu, atkarībā no ziedu krāsas mainās arī ar tiem saistītās zīmes.

Lasi arī: Ekstrasenss lika šo lietu nolikt zem gultas, lai melnā līnija dzīvē beigtos

Tā, piemēram, sarkanīgas vijolītes norāda uz jauna kaislīga mīļākā parādīšanos mājas saimnieces dzīvē. Pastāv arī uzskats, ka sarkanās ziedkopas kalpo kā ēsma naudas plūsmai.

Vijolīte ar zilām ziedkopām ir ideāli piemērota radošiem cilvēkiem. Cilvēki uzskata, ka šis zieds kalpo kā iedvesmas avots un baro cilvēku ar atbilstošu enerģiju. Šādus ziedus var droši stādīt dažādās mākslas vai deju skolās bērniem.

Ja jums ir nepieciešama pārstartēšana un garīga izaugsme, iegādājieties mājās violetu vijolīti. Pateicoties šim augam, jūs varat sasniegt harmoniju dzīvē, stiprināt savas labākās īpašības, kā arī jūs varat attīstīt intuīciju.

Rozā ziedi ir atbildīgi par sava īpašnieka veselību. Tiek uzskatīts, ka šādas vijolītes var samazināt apetīti un novērst dažādu slimību parādīšanos. Turklāt augs ar sārtām ziedkopām atbalsta cilvēku emocionāli un palīdz tikt galā ar problēmām. Ja tavā dzīvē tādu ir daudz, droši atnes mājās tādu vijolīti.

Lai visi šie brīnumi izdotos, jums ir īpaši jāapstrādā savs zieds. Nepietiek tikai ar laistīšanu. Vijolītei patīk komunikācija un rūpes. Lai gan šis ir nepretenciozs zieds, jums par to ir jārūpējas.

Gadās, ka vijolīte aug mājā, bet nezied. Tas ir atkarīgs arī no tā, kā jūs rūpējaties par augu. Iespējams, tas vienkārši ir jāpārstāda.

Visbeidzot, es gribu pateikt ļoti svarīgu lietu. Ja tomēr nolemjat stādīt vijolīti mājās, tām vajadzētu augt virtuvē vai viesistabā. Neturiet augu guļamistabā vai bērnu istabā. Tās var ietekmēt jūsu pašsajūtu visas dienas garumā.

Pastāstiet, kā jūs attiecaties pret šo ziedu? Vai jūsu mājā ir vijolītes?

Leave a Comment