Vecmāmiņa man kāzu dienā teica, lai nekad vairs nenovelku savu laulības gredzenu, nožēloju, ka es viņu neklausīju

Ar rotaslietām ir saistītas daudzas zīmes un māņticības. Īpaši ar laulības gredzeniem. Galu galā, tās nav tikai rotaslietas – tās ir mīlestības un ģimenes laimes simbols. Izrādās, ka novilkt laulības gredzenu ir slikta zīme. Šodien mēs saprotam, kāpēc nevajadzētu novilkt laulības gredzenus un pie kā tas var novest.

Diskusijas ap laulības gredzeniem nerimst arī šodien. Daudzi cilvēki domā, ka gredzenu nēsāšana ir obligāta, jo tas liecina par cieņu pret laulību. Citi par to īpaši nerūpējas un novelk gredzenus uzreiz pēc svētku fotografēšanās. Noskaidrosim, kurš ir tieši šeit un kā atrast vidusceļu.

Vispirms pievērsīsimies zīmēm, kas kļūst par diskusiju objektu. Populāra māņticība vēsta, ka laulības gredzena noņemšana noteikti novedīs pie laulības iznīcināšanas. Tiek uzskatīts, ka jaunieši, kuri nenēsā gredzenus, pastāvīgi strīdās par niekiem.

Tāpat nav vēlams novilkt savu gredzenu un dot to pielaikot citai personai. Tiek uzskatīts, ka šis cilvēks paņems jūsu laimi. Tas arī sola nodevību un atkal šķiršanos.

Vēl viena drūmā zīme vēsta, ka tas, kurš novilks laulības gredzenu, paliks par atraitni. Nedaudz priecīgāka māņticība saka, ka gredzens ir mūsu amulets pret ļaunajiem spēkiem. Kad jūs to noņemat, jūs kļūstat neaizsargāti pret savu ienaidnieku ļaunajiem darbiem.

Principā visas zīmes piekrīt, ka gredzenus nav vēlams novilkt. Bet no kurienes rodas šīs māņticības? Laulības gredzenu dāvināšanas tradīcija pastāv jau ļoti ilgu laiku. Iepriekš, kad zelts bija dārgs, šādas rotas, visticamāk, bija visvērtīgākā lieta sievietei. Ja pēkšņi viņa paliktu viena, tad šo gredzenu var pārdot un kādu laiku dzīvot bez apgādnieka. Tāpēc sievietes baidījās novilkt gredzenu, lai nepazaudētu tik dārgu lietu.

Lasi arī: Manam topošajam znotam nav sava mājokļa. Es aizliedzu dzīvot manas meitas dzīvoklī

Tātad šīm zīmēm ir pilnīgi saprotama nozīme. Tomēr mūsdienu pasaulē gredzena izmaksas nav tik lielas. Protams, žēl zaudēt tik neaizmirstamu un dārgu lietu, bet tas nav izdzīvošanas jautājums. Tātad, ticēt visām šīm zīmēm vai nē, ir atkarīgs no jums. Mums šķiet, ka, ja cilvēkiem ir harmoniskas attiecības, tad nekādas pazīmes to neietekmēs.

Ko jūs domājat par to?

Leave a Comment