Kāpēc vīrieši baidās no sievietēm?

Ceturtais iemesls. Viņam maz naudas

Naudas trūkums stiprā dzimuma pārstāvjiem izstrādā nopietnus kompleksus. Vairāki no viņiem ir pārliecināti, ka sievietes , pirmā kārtā, interesē tikai nauda.Kādam bija jau pieredze, kontaktējoties ar sievietēm, kuras viņu atraidīja, jo viņam bija materiālas grūtības.

Vairākums gadījumos vīrietis saprot, ka lai dibinātu ģimeni, vai arī, vienkārši aplidojot sievieti, ir nepieciešami finansiālie līdzekļi. Un kā pateikt sievietei, ka līdzekļu ir nepietiekami? Vienkāršāk ir vispār neuzsākt attiecības.

Gadās arī tādi, kas ir elementāri skopi. Viņa alga var būt pietiekama, bet viena doma par to, ka būs jāiztērē nauda priekš sievietes, rada viņā šausmas. Labāk tad palikt vientuļam!

Piektais iemesls. Viņam ir seksuālas problēmas.

Protams, impotences gadījumā vai pastāvot citām intīmām problēmām, vīrietis jutīsies ar sievietēm nekomfortabli. Agri vai vēlu attiecībās var būt sekss, un kad darīt? Tāds vīrietis agrāk nomirs, nekā atzīsies, ka viņam ir problēmas seksuālā sfērā. Viņš var izlikties, ka ar sievieti viņam „nesakrita raksturi” vai arī sieviete viņam neiepatikās…. Viņa paziņām atliks tikai brīnīties, kāpēc pēc izskata normāls eksemplārs izvairās no dāmām.

Sestais iemesls. Viņš nezina, ko darīt ar sievietēm 

Patiesi nezina! Ne reti tas gadās ar dēliem, kurus uzaudzināja valdonīga māte. Mamma norāda dēlam, par ko viņam mācīties, kur iestāties darbā u.c. Tāpēc, ka pati, iespējums, ir škirtene un nevar dalīties ar veiksmīgu attiecību pieredzi.

Rezultātā, dēls sevi var īstenot kā profesionālis, bet sievietes viņam paliek kā aizvērta grāmata. Viņs pat nestādās priekšā, kā ar viņām kontaktēties, aplidot, kā būvēt attiecības…. Pavisam smags gadījums – kad vīrietis līdz brieduma gadiem ir palicis nevainīgs. Tāpēc ka pusaudža gados mamma sekoja, lai viņš nenodarbotos ar onānismu, bet kad viņš bija jaunieša gados, neļāva, lai viņš satiktos ar meitenēm. Viņam visu laiku tika iegalvots, ka intīmā sfēra, tas ir slikti un netīri. Tagad viņš  saprot, ka būtu jāveido attiecības, jādibina ģimene, un lai to panāktu, ir jāveic darbības, kas viņam radīs stresu. Tāpēc labāk sevi ir norobežot no sievietēm.

Septītais iemesls. Viņš nesaprot sievietes

     Daiļā dzimuma pārstāves viņam liekas kā „citplanētietes”, „svešinieces”. Šo „būtņu” sabiedrībā viņš jūtas nekomforti, nevar atrast ar viņām kopēju valodu….. Bieži vien ārēji šie vīrieši uzvedās kā „sieviešu nīdēji”, var spriedelēt pat to, ka visas „vecenes ir muļķes”, ka sievietes neder darbos, kur tiek nodarbināti vīrieši, piemēram, zinātnē, biznesā vai žurnālistikā- atkarībā no tā, ar ko nodarbojas pats. Viņš vienkārši baidās no „svešiniecēm”, kā arī, no tām problēmām, kas ar viņām saistītas.

Ko darīt, ja jums ir gadījies šāds „eksemplārs”, kurš acīmredzami baidās no sievietēm?

Gatavu recepšu šajos gadījumos nav un nevar būt. No katra noteikuma var būt arī izņēmums un ja vīrietis jums ļoti patīk, jūs varat mēģināt ar viņu izveidot attiecības- varbūt varēsiet viņu „pāraudzināt” un viņš jūs iemīlēs? Bet ja nekas nesanāk, nevajag vainot sevi. Atstājiet problemātisko vīrieti mierā un meklējiet citu!

 

 

 

Avots: myjane.ru

Leave a Comment