Kas ir svarīgi attiecībās? 5 pīlāri, uz kuriem stāv mīlestība

3. Brīvība

Mīlestība nozīmē arī pilnīgas rīcības brīvības došanu viens otram, kad nav vēlmes kontrolēt partnera laiku un robežas, iekļūt viņa galvā un domās, lai visu nokārtotu. Kad jūs novērtējat viens otra personīgo telpu, jūs brīvi ļaujat savam partnerim attīstīties viņam tīkamā virzienā, jo esat pārliecināts, ka viņš jūs mīl un jums nekaitēs. Greizsirdībai, brīvību ierobežošanai, pazemojošai kontrolei un bailēm no zaudējuma, diemžēl, ir maz sakara ar mīlestību. Šī ir atkarība, mēģinājums piesaistīt sev laimi, iemūžināt jūtas akmenī, kas grauj attiecības un nogalina uzticību.

4. Atbalsts

Pastāvīga partnera kritika un ņirgāšanās, metodiski sitieni viens otra sāpīgākajās vietās sasniedz savu mērķi – parādās aizkaitinājums, dusmas un naids, ko nomaina mīlestība. Īpaši tas attiecas uz sievietēm, kurām patīk norādīt laulātajiem uz saviem trūkumiem: “Es atkal izkaisīju savas mantas”, “cik reizes es lūdzu iznest miskasti”, “jūs nopelnāt pārāk maz”. Bet mīlestība nozīmē savstarpēju cieņu un atbalstu, kā arī spēju piedot otra vājās puses. Katrs no mums savā ziņā esam nepilnīgs, ir pienācis laiks beigt meklēt rupjus malas un koncentrēties uz to, kas lika jums viens otru mīlēt. Beidz demoralizēt gaisotni ģimenē, esi žēlsirdīgs, iemācies pieņemt pat partnera ēnas puses.

Lasi arī: Hroniskais nogurums: kā ar to efektīvi cīnīties

Lasi arī: Dzīvs pierādījums tam, ka lēts remonts var izskatīties lieliski.

5. Kaislība

Ar laiku jūtas izgaist, bet pie tā esam vainīgi tikai paši! Kur pazūd pirmo tikšanos romantika? Kāpēc partneri ļauj pārņemt pretenzijas un nepiepildītas cerības, aizmirstot par maigumu? Ja vēlaties saglabāt mīlestību, tad rūpējieties viens par otru, uzturiet kaisles un erotikas liesmu. Atcerieties, ka jūsu partneris ir likteņa dāvana, nevis kaut kas pašsaprotams. Biežāk sagādājiet viens otram patīkamus pārsteigumus, dažādojiet kopīgo brīvo laiku ar braucieniem uz koncertiem, izbraucieniem uz kafejnīcu vai telti brīvā dabā un neaizmirstiet eksperimentēt gultā. Vai esat pārliecināts, ka zināt pilnīgi visu par otra seksuālajām vēlmēm? Cik ilgs laiks ir pagājis, kopš jūs kopā paveicāt kaut ko jaunu? Vai jūs tikko patiesi atzināt savas jūtas?

Mīlestība ir plāns pavediens, kas satur jūs kopā, tāpēc ir tik svarīgi to barot un stiprināt ar pareizām darbībām. Biežāk runājiet viens otram mīlestības vārdus, meklējiet kopsaucējus un kopīgas intereses, apstipriniet partnera nozīmi un neaizmirstiet par attiecību galveno mērķi – iepriecināt vienam otru.

Leave a Comment