Kas neļauj Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem veidot spēcīgas attiecības

Lauva

Lauvām patīk vicināt attiecības. Tas tiek izteikts dažādos veidos. Kāds par viņiem stāsta draugiem un draudzenēm, kāds sociālajos tīklos ievieto pārāk daudz fotogrāfiju. Tā vai citādi, bet noteikti nav vērts to darīt, jo mīlestība ir kaut kas personisks, svēts. Nevarēs ilgstoši uzturēt attiecības virs ūdens, ja tās publiskosi. Zvaigžņu eksperti iesaka Lauvām visu par savu otro pusīti paturēt noslēpumā. Labāk nerunāt pārāk daudz un nedalīties emocijās ar svešiniekiem.

Jaunava

Mīlestībā esošajām Jaunavām ir svarīgi saglabāt kaislību. Bez tā mīlestība pazūd. Ilglaicīgās attiecībās Jaunava visu pārvērš draudzībā. Tas nav slikti, bet visam ir jābūt robežām, un viss ir labs ar mēru. Jaunavas parasti panes “ikdienu” un jebkādas tās izpausmes mīlestībā, taču tas ir raksturīgs diezgan nelielai daļai cilvēku uz mūsu planētas. Daudziem cilvēkiem ir vajadzīgas spilgtas emocijas, romantika, dāvanas, uzmanība. Jaunavām noteikti jāsaglabā nedaudz neparedzamības un attiecībās jāienes kaut kas jauns, nezaudējot kaisli, pretējā gadījumā mīlestība vienkārši nomirs.

Svari

Svaru zvaigžņu eksperti stingri iesaka būt nedaudz nopietnākiem. Šīs zīmes cilvēkiem mīlestība bieži vien ir tikai sava veida piedzīvojums. Tas nemaina faktu, ka viņi ir uzticīgi un patīkami visos aspektos. Vienkārši dažreiz jums ir jābūt nedaudz nopietnākam par to, ka mīļotais cilvēks viņu izvēlējās par dzīves partneri. Tas nenozīmē, ka jums ir jāmaina visi ieradumi. Jūs vienkārši nevarat uztvert mīlestību un dzīvi kopā kā kaut ko līdzīgu palaidnībai. Svariem vajadzētu būt atbildīgākiem un nebaidīties kaut ko darīt kopējā labuma labā.

Skorpions

Skorpioniem bieži vien liedz izveidot un uzturēt spēcīgas attiecības viņu pārmērīgā māņticība un nopietnība. Tomēr šie cilvēki bieži cenšas pārtaisīt mīļoto sev. Tas arī nevar vienkārši izkļūt no tā. Zvaigžņu eksperti iesaka Skorpioniem jau no paša sākuma pārņemt ieradumus, kādus viņi mīl no visas sirds vai kāds, kas viņiem vienkārši patīk. Ja vēlaties mainīt cilvēku, jums par to ir jārunā vai jāatrod kāds cits. Ja piespiedīsi kādu mainīties, tas beigsies ar totālu fiasko.

Strēlnieks

Strēlniekiem veidot veselīgas un spēcīgas attiecības liedz brīvības mīlestība. Tam nav nekā slikta, jo ir attiecības, kurās neviens nevienu neierobežo. Šāda mīlestība dzīvo ilgu laiku, bet Strēlniekā tieksme pēc brīvības ir paaugstināta līdz absolūtai pakāpei. Viņi nevēlas mainīt savus ieradumus citas personas labā. Lai kļūtu par ideālu dzīves partneri, pietiek ar vismaz nelielām izdabātībām. Pielāgošanās cilvēkam nav nekas slikts – kaut vai mazliet.

Lasi arī: Ar īpašu satraukumu šogad gaidu vasaras saulgriežus. Dziedniece man pastāstīja par spēcīgu rituālu, lai piesaistītu finansiālo veiksmi un veiksmi citās dzīves sfērās.

Lasi arī: Kāda veida vīrietis jums atbilst saskaņā ar jūsu zvaigžņu zīmi

Mežāzis

Mežāži pastāvīgi par kaut ko strīdas. Viņi ir bezkompromisa un nevar ātri atrast kompromisus, un tas ir ļoti svarīgi. Mīlestībā ir jābūt vēlmei meklēt patiesību un atrisināt konfliktus, taču Mežāži bieži nez kāpēc par prioritāti izvirza taisnību. Viņiem arī jāatbrīvojas no pārmērīgas neuzticības mīļotajam. Jā, nevajag reizēm lēkt baseinā ar galvu, pilnībā uzticoties tam, ar kuru attiecības ilgst nedēļu, taču absolūta neieņemamība un pārmērīga piesardzība nogalina romantiku un var būt par cēloni priekšlaicīgai pārtraukumam.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir greizsirdīgi, lai gan neviens par to nenojauš – dažreiz pat viņi paši. Tā ir viņu lielākā problēma mīlestībā. Viņi ir vieni no lielākajiem īpašniekiem, lai gan viņus par tādiem redz reti. Tas sāk parādīties tikai laika gaitā. Viņi ir gādīgi, gudri, skaisti, dāsni, bet dažreiz viņi izturas pret savu dvēseles radinieku kā pret kaut kādu lietu, kas pieder viņiem un tikai viņiem. Tā nav pareizā pieeja, kas ir pretrunā elementārām mīlestības dogmām un veselajam saprātam.

Zivis

Zivis ir vieglprātīgas un bieži neuztver attiecības nopietni. Tas viņus nostūrē uz sāniem, jo ​​tie, kas vēlas būt ar viņiem tuvāk nekā ar apkārtējiem, gaida kaut ko tādu. Zivīm jāatceras, ka mīlestība galvenokārt ir divu cilvēku vēlme uzņemties atbildību vienam par otru. Ja attiecībās visi ir viens, šīs nav attiecības, bet gan īslaicīga romantika, nekas vairāk. Atbildība ir pirmais, kas kaislīgajām un ārkārtīgi patīkamajām Zivīm jāatceras. Tas ir mīlestības pamats.

Atcerieties  mīlestības saderības pārbaudi, jo arī tai ir liela nozīme. Eksperti atgādina, ka dažkārt ideālākā uzvedība mīlestībā nevar padarīt cilvēku laimīgu, un attiecības ir ilgstošas. Dažreiz cilvēki vienkārši neder kopā, un tas ir pilnīgi normāli.

COMMENTS

Leave a Comment