Katras Zvaigžņu zīmes pievilcības noslēpumi

Lauva

Šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvji ir pazīstami ar savu oriģinalitāti un mīlestību pret apkārtējo uzmanību. Jums ir neparasts spēks un jūs varat cīnīties pret ikvienu, kas nolemj ar jums nonākt konfliktā. Dažreiz citiem cilvēkiem ir grūti atrasties šāda cilvēka tuvumā, jo viņi izjūt spiedienu no jums. Tomēr Lauvas, tāpat kā visi pārējie, dažkārt var būt jutekliskas un maigas. Kad tu kļūsti vājāks un nebaidies runāt par jūtām, tu izskaties pievilcīgāks. Protams, nevajag apspiest savu ugunīgo enerģiju, bet gan iemācīties to virzīt pareizajā virzienā.

Jaunava

Kopš bērnības Jaunavas cenšas dzīvot pēc noteikumiem. Visam viņu dzīvē jābūt perfektam, tāpēc viņi baidās kaut ko kļūdīties. Viņu pievilcības noslēpums slēpjas romantismā, ko viņi rūpīgi slēpj no citiem. Ar mīļoto viņi uzvedas savādāk. Jaunavas partneris nekad necietīs no uzmanības trūkuma. Tomēr šīs zvaigznājas pārstāvjiem patīk sasteigt lietas, īpaši attiecībās. Nevajag romānu attīstīt pārāk ātri: tā ir nepiespiesta atmosfēra, kas palīdzēs atklāt savas iekšējās īpašības.

Svari

Šie zvaigžņu apļa pārstāvji ievēro noteikumu “visam jābūt ar mēru”. Tas attiecas uz attiecībām, emocijām un pat izskatu. Šī iemesla dēļ daži cilvēki zina, kas notiek viņu galvā. Svariem ir bagāta iztēle, un viņi var izdomāt ideālu sižetu filmai, grāmatai vai jebkurai dzīves situācijai. Ja kādu dienu jūs atradīsities kopā ar šīs Zīmes pārstāvi randiņā, tad tas nebūs stereotips. Tieši oriģinalitāte ir galvenais Svaru pievilcības noslēpums. Pat parastajās pelēkajās dienās varat pievienot nedaudz radošuma, tādējādi tās dažādojot. Centieties pēc iespējas biežāk parādīt savu individualitāti, un tad jūs iekarosit citu cilvēku sirdis.

Skorpions

Skorpioni bieži ir emociju pārņemti, dažreiz viņi pat nespēj tās kontrolēt. Ja neļausi viņiem pārņemt tevi, kopumā būsi apmierināts ar savu dzīvi. Citus cilvēkus piesaista jūsu apņēmība. Jūs varat pārņemt kontroli pār jebkuru situāciju, un tuvākie jums apkārt jūtas droši. Dažkārt citus atgrūž tava pašapziņa, bet, ja spēsi to kaut nedaudz apspiest, kļūsi neatvairāma.

Strēlnieks

Jūsu zīmi pārvalda  uguns stihija . Tāpēc jūs esat oriģinālāko ideju avots. Tava radošā daba piesaista citus, jo kompānijā ar tevi nekad nav garlaicīgi. Strēlnieka šarms pretējā dzimuma pārstāvēs modina visspēcīgākās jūtas. Lielākā daļa no viņiem nevar pretoties un pilnībā nonāk jūsu kontrolē. Sapņojiet un dalieties savās fantāzijās ar citiem cilvēkiem, lai jūs parādītu visas savas labākās īpašības.

Lasi arī: Tavs mīlestības kods: tavs perfektais pāris, izmantojot numeroloģiju

Lasi arī: 4 zvaigžņu zīmes, kas nemainīsies pat mīlestības dēļ

Mežāzis

Šīs Zīmes pārstāvji ir elegantas, bet tajā pašā laikā ambiciozas personības. Ja jūs apvienojat savas labākās īpašības, tad mēs varam teikt, ka esat gandrīz ideāls. Mežāži labi pārdomā savus lēmumus un saprot, ka jebkura kļūda būs uz viņu sirdsapziņas. Tāpēc ar viņiem nav tik viegli izveidot ciešas attiecības. Tomēr jūsu pievilcības galvenais noslēpums slēpjas  jūtīgumā un empātijā . Jūs varat atpūsties un runāt no sirds uz sirdi ar jums, nebaidoties, ka izmantosit sarunu biedra neaizsargātību.

Ūdensvīrs

Gaisa zīmju īpaša iezīme ir tieksme pēc brīvības. Ūdensvīriem nepatīk sevi ieslodzīt, tāpēc viņi izvairās no tuvām attiecībām. Viņu pievilcības noslēpums   ir viņu neticamajā dzīves mīlestībā. Viņi izbauda katru dienu, neskatoties uz problēmām. Šāda cilvēka sabiedrībā tas ir ļoti viegli, jo viņi var vienkārši nemitīgi runāt un neļaut citiem garlaikoties. Taču, ja mēģināsi ielauzties viņu personīgajā teritorijā, ieraudzīsi Ūdensvīru no pavisam citas puses. Šāda neparedzamība šīs Zīmes pārstāvjiem piešķir vēl lielāku šarmu un šarmu.

Zivis

Šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvji ir ļoti noslēpumaini cilvēki, un tas īpaši piesaista pretējā dzimuma uzmanību. Grūti uzminēt, kas notiek viņu dvēselēs, taču gandrīz katrs, kurš viņus pazīst personīgi, cenšas atšķetināt savas iekšējās pasaules mīklu. Dažreiz Zivīm ir grūti atvērties un runāt par savām jūtām, taču, to darot, tās kļūst vēl pievilcīgākas citu cilvēku acīs.

Cilvēka zvaigžņu piederībai viņa dzīvē ir liela nozīme. Pateicoties mūsu Zvaigžņu zīmei, mums ir īpaši ieradumi un spējas. Noteiktas rakstura iezīmes  palīdz mums ne tikai atšķirties no citiem, bet arī piesaistīt citus cilvēkus.

Leave a Comment