Ko dāvināt 8.martā pēc Zodiaka zīmes

8. marts – Starptautiskā sieviešu diena. Šajā dienā ir ierasts apsveikt visu skaisto cilvēces pusi. Kāds šodienas svētku priekšvakarā ir vissteidzamākais jautājums, ko prezentēt 8. martā?

Par dāvanām, ko 8. Martā uzdāvināt savai sievai, meitenei, mātei, vecmāmiņai, kolēģiem, astrologi iesaka dāvanu horoskopu. Kās patiks sievietei šajā dienā atkarībā no zodiaka zīmes?

Auns

Sievietei-Aunam būs jādāvina dārgas rotaslietas vai nauda, ​​ko pati varētu izlietot pēc saviem ieskatiem. Neaizmirstiet par iepakojumu – tam vajadzētu iepriecināt un izveidot “wow efektu”. Dāvana 8. Martā, Aunam var būt intīmās dabas – vīram jādomā par to, ka viņu sievai ir jāiegādājas skaista apakšveļa. Ziedi, kas šajā dienā priecēs Aunu, ir sarkanas rozes un krizantēmas.

Vērsis

Vēršu sievietes var būt apdāvinātas vai nu kaut kas skaists un āķīgs, lai var apbrīnot, vai kaut ko mājai, kas dos viņai komfortu un drošības sajūtu. No ziediem astrologi iesaka izvēlēties maijpuķītes vai zvaniņus.

Dvīņi

Dvīņiem ir jābrīnās. Nedodiet kaut ko līdzīgu iepriekšējām dāvanām. Dāvanai 8. martam noteikti ir jābūt unikālai, oriģinālai un interesantai. Vissvarīgākā lieta nav cena, bet tas, kā šī dāvana radīsies. No ziediem vislabāk ir izvēlēties neļķes, asteres vai vijolītes.

Vēzis

Vēža sievietēm 8. martā tiek mudināts dot kaut ko tādu, kas viņām dos iespēju ilgu laiku atcerēties šo dāvanu un radīt patīkamas emocijas un atmiņas. Lielisks variants būs skaists fotoalbums vai foto rāmji – vēžiem patīk pārskatīt fotoattēlus! Arī viņi var būt apmierināti ar kaut ko pašrocīgi radītu. Šīs Zodiaka zīmes sievietēs, dāvanai vajadzētu izraisīt mīlestību. Ziedi – narcises, lilijas vai īrisi.

Lasīt arī: Mājas Spa salons: kosmētiskās procedūras pašrocīgi

Lauva

Lauvas sieviete priecāsies doties uz skaistumkopšanas salonu vai iepirkties. Arī laimīga dāvana būs dekorēšana. Dāvinājumam obligāts papildinājums ir patīkami vārdi par to, cik skaistas, gudras, laipnas un veiksmīgas tās ir. Jūsu Lauvenes izkusīs no jūsu apsveikuma un pārvērtīsies murrājošā kaķēnā. Ziedi sievietei no šīs Zodiaka zīmes – rozes un gladiolas. Pušķim jābūt lielam!

Jaunava

Labākais Jaunavām ir pajautāt iepriekš, ko viņa grib saņemt 8. martā, pretējā gadījumā jūs riskējat netrāpīt ar dāvanu. Jebkurā gadījumā astrologi iesaka dāvināt  šai Zodiaka zīmei, kaut ko praktisku un noderīgu. Ziedi – asteres un vijolītes. Jaunava arī būs apmierināta ar ziediem podiņā.

Svari

Sievietes Svari mīl pārsteigumus. Šī zodiaka zīmes pārstāvēm ir svarīgi, izbaudītu visu dienu. Ne pašas dāvanas, bet uzmanību un jebkurus jaukus bonusus no vīrieša un savas ģimenes, tas būtu ļoti patīkami. Atbrīvojiet viņu no visām ikdienas darbībām, šo svētku laikā, un organizējiet dienu atpūtai. Ziedi – rozā rozes un vijolītes.

Skorpions

Skorpions sieviete godina dāvanas, it īpaši neparastas. Tas var būt kaut kas oriģināls un pat ekstrēms. Saskaņā ar zīmi, Skorpions novērtē neparasto pieeju dāvināšanai, to ir nepieciešams ņemt vērā. Ziedi – peonijas, lilijas un rozes.

Lasīt arī:

Strēlnieks

Strēlnieks mīl dārgas dāvanas, ko viņa nevar atļauties. Šajā dienā lieliska dāvana viņai 8.martā var būt viena no viņas sapņiem. Šīs zodiaka zīmes sievietes ziedi var būt jebkas, bet pušķim jābūt lielam.

Mežāzis

Mežāzim sievietei patiks praktiskas dāvanas. Priecēs viņu, arī romantiskas vakariņas dārgā restorānā. Vēl viena iespēja – dot kaut ko tādu, kas ir saistīts ar mīļoto hobiju. Ziedi – tulpes.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs sieviete nav prasīga un var priecāties par jebkuru dāvanu. Uzmanība un īpaša attieksme pret viņu šajā dienā – tas jau ir jauki. Īpašs prieks tiks piegādāts ar oriģinālām dāvanām vai par to, ko viņa ilgi sapņo, bet tad nav pietiekami daudz laika, tad nauda, ​​lai to nopirktu. Ziedi – neaizmirstiet, orhidejas, tulpes.

Zivis

Zivīm patiks, kaut kas mistisks, piemēram, kāds talismans vai amulets. Kopumā Zivis nav tik vienkārši priecīgas – viņu garastāvoklis bieži mainās, tāpat kā vajadzības, tādēļ, ja jūs nevēlaties saskarties ar netīrumiem sejā, lūdziet viņai iepriekš par vēlmēm.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

COMMENTS

Leave a Comment