Ko uzdāvināt vīrietim pēc Zodiaka zīmes

Pieņemt dāvanas, mīl visi vīrieši. Tomēr daudzi no viņiem nav apmierināti ar to, kas viņiem tika dots svētkos. Kā izpatikt cilvēces stiprās puses pārstāvjiem un dot dāvanu, kas atbilst visām svētku iniciatora prasībām un vēlmēm?

Auns

Protams, būs apmierināts ar prezentāciju, kas akcentēs viņa vīrieša cieņu un līdera īpašības. Piemēram, kolekcionējamie ieroči, visas tehniskās ierīces, sporta aprīkojums un tamlīdzīgi. Nelieciet dāvanās suvenīrus, visu veidu sīkumus un grāmatas.

Vērsis

Būtu jāpiešķir tikai praktiskas lietas, kas tam noderēs ar simts procentu garantiju. Piemēram, silta sega, sadzīves tehnika, kvalitatīvs apģērbs, lietussargs, dārgas smaržas un tā tālāk. Viss, kas šeit jau var būt noderīgs saimniecībā, Vērsis būs apmierināts.

Dvīņi

Būs priecīgs ne tikai par pašu dāvanu, bet neparedzētas piegādes brīdi. Šīs zīmes pārstāvji ir intelektuāļi ar progresīvu domāšanu, tāpēc viņi būs apmierināti ar jebkādiem noderīgiem tehniskiem jauninājumiem, piemēram, jaunākā modeļa, mobilo ierīci, navigācijas ierīci un tamlīdzīgu tālruņu veidā. Dvīņi būs priecīgi arī par galda spēlēm. Jebkurā gadījumā dāvanai šīm zīmēm vienmēr ir jābūt oriģinālai un negaidītai.

Vēzis

Patiks dāvana, kas padarīs viņa dzīvi mazliet skaistāku un mājīgāku. Tie var būt dažādi interjera priekšmeti, skaistas dienasgrāmatas, elitāra veida kafija vai tēja, maki un ornamenti. Vēzis augstu novērtē mājīgumu un priecāsies par visu, kas palīdzēs radīt patīkamu atmosfēru.

Lasīt arī: Kāpēc pavasarī saasinās kuņģa Sli**bas? Ko darīt, iesaka Anatolijs Danilāns

Lauva

Vīrietis vēlas saņemt dārgas dāvanas. Maz ticams, ka šīs zīmes pārstāvis būs apmierināts ar lētām lietām, kas nopirktas izpārdošanas laikā. Lauvai, dāvanai obligāti ir jābūt oriģinālai un dārgai. Turklāt šī zvaigznāja vīriešiem ir svarīga piegādes ceremonija. Tāpēc iepriekš jāsagatavojas. Ko jūs tieši varat dot vīrietim Lauvai? Tās ir tehniskas ierīces, iekārtas mašīnai (ja tāda ir), skaists pelnu trauks, cigarešu futrālis, maku, dārgu alkoholisko dzērienu.

Jaunava

Jaunavas ir konservatīvi, tāpēc dāvanām nevajadzētu būt aktuālām. Viņi būs apmierināti ar dāvanu, kas būs saistīta ar viņu galveno darbību. Turklāt var būt dāvana ar kosmētikas komplektiem, grāmatām, filmām, pulksteņiem un smaržām.

Svari

Dod priekšroku visam stilīgajam un ekstravagantajam. Viņiem var dāvināt labas smaržas, dārgus dzērienus, gleznas, augstas kvalitātes un dārgas drēbes. Īsi sakot, viss, kas var padarīt Svarus vēl pārliecinošākus.

Skorpions

Ir jādod kaut kas, kas var radīt komfortu un drošības sajūtu. Tas var būt peldmētelis, skaista kolba, dvieļi, dārgi spirti, ūdenspīpe, grāmatas. Arī Skorpioniem patiks sporta aprīkojums un piederumi.

Lasīt arī: Mājas Spa salons: kosmētiskās procedūras pašrocīgi

Strēlnieks

Būs priecīgi par ceļojumu paketēm un visu, kas saistīts ar citām valstīm un kultūrām. Turklāt šīs zīmes pārstāvji būs apmierināti ar grāmatām, enciklopēdijām un sezonas biļetēm uz sporta zāli. Dāvanai ir obligāti jāveicina Strēlnieks.

Mežāzis

Ir labāk sniegt noderīgas un praktiskas dāvanas. Tas var būt ērts tālrunis, praktiski suvenīri, piemēram, pulksteņa figūriņas, kā arī tas, kas ir saistīts ar viņa hobiju. Ja jūs dāvināt Mežāzim apģērbu, tad tam noteikti ir jābūt no dabiskiem materiāliem, ja smaržas – kaut kas stingrs un neuzbāzīgs.

Ūdensvīrs

Būs apmierināts ar oriģinālu un modernu dāvanu. Tas varētu būt jauns tālruņa modelis, interesanta grāmata, mūzikas atskaņotājs, kamera, sadzīves tehnika, interjera priekšmeti, maki, somas. Varbūt Ūdensvīrs novērtēs dāvanas-jokus.

Zivis

Nav tik vienkārši, iepriecināt ar dāvanu. Labāk jau iepriekš ir jāzina, ko viņš vēlas saņemt svētkos. Ja tas nav iespējams, jums būs jāpārbauda. Zivis – personība ir daudzveidīga. Tāpēc ir pilnīgi iespējams, ka jūs uzminēsiet kādu no tās sejām.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment