Ko tev atnesīs 2018. gads? Stāsta astroloģe Inguna Balgalve

Viss mūsu dzīvē notiek Visumā valdošā ritma ietekmē. Zināšanas par dabas enerģijām un to mijiedarbību ļauj paredzēt iespējamos notikumus nākotnē.

AUNS

Aunam gads sāksies ar lieliem plāniem un aktīvu darbošanos. Darāmā būs vairāk nekā varēs paspēt, un tas radīs spriedzi. Janvārī nav ieteicams uzsākt kaut ko jaunu vai ļauties kardinālām pārmaiņām.

Februārī spriedze mazināsies un Aunam būs iespēja realizēt savus plānus. Šajā laikā var slēgt līgumus un uzsākt jaunus projektus. Piemērots laiks redzesloka paplašināšanai un ceļošanai.

Martā un aprīlī būs jūtams spēku izsīkums, tāpēc nav ieteicams plānot lielus darbus. Martā rūpīgi jāseko līdzi Vese***as stāvoklim. Aprīlī īpaši rūpīgi jāpievēršas tiešajiem darba pienākumiem. Iespējama spriedze darbā. Jāizvairās no konfliktiem ar darba devējiem un partneriem.

Maijā kopējā situācija uzlabosies. Vairāk laika jāatvēl ģimenei, sirdslietām un vaļaspriekiem.

Jūnijā un jūlijā brīžiem būs enerģijas pieplūdums, brīžiem – kritums, tāpēc nav ieteicams palielināt darba apjomu. Šajā periodā var iegādāties transportlīdzekļus un apmeklēt izklaides pasākumus.

Augustā un septembrī būs jūtams spēka pieplūdums, tāpēc varēs daudz izdarīt. Lai veiktos darbos un darījumos, viss iepriekš jāpārrunā un jāprecizē, lai vēlāk nerastos pārpratumi. Šis ir gada aktīvākais laiks. Tuvojoties rudenim, atkal būs enerģijas kritums. Lai izvairītos no stresa un spriedzes, ieteicams visus svarīgākos darbus paveikt līdz septembrim. Uzmanība jāpievērš Vese***as stiprināšanai.

Decembrī pieaugs darba apjoms un arī ienākumi. Pārdomāti jāplāno laiks darbam un atpūtai.

VĒRSIS

Vērsim gads sāksies ar dalītām jūtām, jo veiksies darījumos un biznesā, bet spriedzi radīs attiecības ar ģimenes locekļiem. Var rasties sarežģījumi arī ar personīgajiem transportlīdzekļiem un datortehniku.

Februārī un martā situācija uzlabosies un spriedze mazināsies. Vairāk uzmanības jāvelta pašreizējiem darbiem, nevis jaunu lietu uzsākšanai. Pārdomāti jārīkojas ar naudu, jo izdevumi pārsniegs ieņēmumus.

Aprīlī būs jūtams spēku izsīkums, tāpēc nav ieteicams plānot lielus darbus. Jācenšas atturēties no masu pasākumu apmeklēšanas. Vairāk laika jāatvēl atpūtai, miegam un Vese***as nostiprināšanai.

Maijā un jūnijā uzmanība jāvelta tiešajiem pienākumiem. Nav ieteicams veikt darījumus ar nekustamo īpašumu un ieguldīt līdzekļus. Partnerattiecībās iespējama spriedze, tāpēc vēlams visu laikus pārrunāt.

Jūlijā var doties atvaļinājumā, lai atjaunotu spēkus. Viss ritēs savu gaitu bez īpašām pārmaiņām. Augustā būs vajadzīga gan savaldība, gan pietiekami daudz enerģijas, jo pieaugs ne vien veicamo darbu apjom s, bet arī spriedze. Lai visu paspētu, jānosaka prioritātes.

Septembrī veiksies darījumos. Šī gada pēdējais aktīvais mēnesis, kad var paplašināt darbības sfēru vai uzsākt kaut ko jaunu. Var pieaugt saimnieciskie izdevumi, kas saistīti ar dzīvesvietu.

Gada pēdējos mēnešos viss ritēs savu gaitu bez lieliem kāpumiem vai kritumiem. Šajā laikā ieteicams vairāk uzmanības veltīt sev un savu vajadzību apmierināšanai, kā arī atvēlēt laiku tuviniekiem.

Lasi vēl: Nākamais – Suņa gads. Lūk, kādi ir tie, kuri dzimuši šajā gadā!

Šķir lapu tālāk, lai lasītu arī savu 2018. gada horoskopu!

Leave a Comment