Ko uzvilkt pirmajā randiņā, lai radītu labu iespaidu: ekspertu padomi

Ko uzvilkt pirmajā randiņā, lai radītu labu iespaidu: ekspertu padomi.

Gatavošanās randiņam var būt pietiekami saspringta, pat ja nav jāuztraucas par to, ko ģērbsieties.

Lielākā daļa cilvēku, kas meklē mīlestību, ir labi pārzinājuši tiešsaistes iepazīšanās mākslu. Taču ļoti satraucas, pirmo reizi satiekoties reālajā dzīvē. Par laimi, ir dažas lietas, ko varat darīt, lai palielinātu savu pārliecību. Viens no labākajiem ieročiem jūsu arsenālā ir atbilstoši ģērbties, lai jūs justos ērti.

Ja jums trūkst stila izjūtas, vēl ir cerība. Izlasiet mūsu ceļvedi par to, ko valkāt pirmajā randiņā.

Izmantojiet savu esošo garderobi

Gatavošanās tam, ko valkāt pirmajā randiņā, var būt lielisks iegansts, lai dotos iepirkties un izvēlētos dažus jaunus apģērba gabalus. Taču nav noteikuma, ka pirmā randiņa tērpam jābūt pilnīgi jaunam. Patiesībā, lai radītu perfektu tēlu, ir vērts pārskatīt savu esošo garderobi.

Izvēloties apģērbu pirmajam randiņam, ir divi noteikumi, kas jāpatur prātā: izskatīties tāpat kā vienmēr un izvēlēties ērtu apģērbu. Paturot prātā šos noteikumus, jūsu esošā apģērbu kolekcija ir lieliska vieta, kur sākt.

Ja neesat pārliecināts, kāds apģērbs jums labi piestāv, uzdodiet sev šādus jautājumus:

Kādas lietas parasti saņem komplimentus no draugiem un kolēģiem?

Kādas lietas jūs valkājat atkal un atkal, jo tās liek jums justies labi, kad nostājaties spoguļa priekšā?

Kas būtu pirmā lieta jūsu koferī, ja jūs iepakotu savu apģērbu nedēļas nogales ceļojumam?

Priekšmeti, kurus atcerējāties, lasot šo sarakstu, ir labs sākumpunkts, plānojot apģērbu.

Ja jūsu vecie iecienītākie apģērbi joprojām liek jums justies lieliski, bet ir mazliet nolietojušies, varat doties uz veikalu un atrast pienācīgu aizvietotāju. Taču neaizmirstiet, ka daudz ko var panākt ar labu tvaika gludekli, elegantu mēteli un piemērotiem aksesuāriem.

Iegūstiet dažus lieliskus jaunus garderobes elementus

Iespējams, jūs meklējat jaunus svārkus, kas saderētu ar jūsu iecienītāko topu randiņu vakaram, jaunu kaklasaiti, kas papildinātu jūsu garantēti iespaidīgo uzvalku, vai vienkārši kādu jaunu matu līdzekli. Lai ko jūs meklētu, iepirkšanās pirms svarīga randiņa ir neizbēgama.

Ne visiem no mums patīk iepirkties, taču, plānojot randiņu, iepirkties ir labāka iespēja nekā pasūtīt preces tiešsaistē. Tas ir tāpēc, ka, apmeklējot veikalus klātienē, jūs varat izmēģināt preces pirms to iegādes. Vislabāk, ja prātā jau ir kāda ideja, bet nebaidieties izmēģināt kaut ko jaunu un aizraujošu – svarīgi, lai jūs tajā justos lieliski!

No praktiskā viedokļa izvēlieties priekšmetus, kas būs ērti uz randiņu. Tas nozīmē, ka jums ir nepieciešami elpojoši audumi, apģērbs, kas neierobežo kustības, un apavi, kas nav jānoģērbj.

Ko vilkt uz dienas vai vakara randiņiem, lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment