Ko uzvilkt pirmajā randiņā, lai radītu labu iespaidu: ekspertu padomi

Ko valkāt pirmajā randiņā dienas laikā

Dienas randiņi var būt brīnišķīga lieta, taču tie rada savas problēmas. Jums būs jārada arī tāds tēls, kas spēs atstāt iespaidu prom no bāra glaimojošā aptumšotā apgaismojuma.

Un labā ziņa ir tā, ka dienas randiņa ansamblis ir ikdienišķāks un ērtāks, kas ļauj jums justies brīvāk. Precīzu izskatu vēlēsieties izvēlēties atkarībā no aktivitātes, bet ieteicamie elementi ir ērti apavi, lai jūs varētu doties improvizētā pastaigā, un glīta jaka vai mēteli (atkarībā no sezonas).

Sievietēm ir grūti kļūdīties, izvēloties labi piegulošus džinsus, blūzi un elegantu mēteli. Izskatu papildiniet ar ādas lauf stila aaviem, maigām sudraba rotaslietām un vieglu dabīgu grimu.

Vīriešiem ikdienas tērpam piemērota izvēle ir arī gludi haki krāsas džinsi vai bikses. Kombinējiet ar polo vai rūtainu kreklu. Un jūs būsiet gatavs gandrīz jebkuram notikumam.

Ko valkāt pirmajā randiņa vakarā

Ja runa ir par vakara tērpu, galvenais ir panākt līdzsvaru starp viegli izaicinošu izskatu un praktiskumu. Jūs vēlaties izskatīties un justies vislabāk, bet ne uz sava komforta, bankas konta vai iespējas paēst rēķina!

Lai gan vakara randiņi mēdz būt vieglāki nekā dienas randiņi, tomēr apģērbs ir jāpielāgo aktivitātei. Ja pirms maltītes jūsu iecienītajā restorānā ieejat krogā uz pinti alus, uzvalks vai kokteiļkleita nebūs ideāla izvēle. No otras puses, augstas klases bārā un greznā restorānā garderobes nodaļā būs nepieciešama mazliet lielāka rūpība un uzmanība.

Sievietēm ir grūti pārspēt klasisku randiņa kleitu. Ignorējiet pašreizējās modes tendences un tā vietā koncentrējieties uz to, lai atrastu kaut ko tādu, kas jums pieguļ kā cimds, izceļ jūsu labākās īpašības un jūsu raksturīgo stilu. Kombinējiet ar ērtām kurpēm ar papēžiem vai rotātiem baleta tipa apaviem, spilgtiem auskariem vai masīvu kaklarotu un atbilstošu virsdrēbi. Kas attiecas uz grimu, centieties saglabāt vienkāršību un neizmēģiniet neko tādu, ko neesat izmēģinājusi iepriekš.

Vīrieši var izvēlēties starp uzvalku vai kaut ko brīvāku. Ikdienišķākā vidē lieliski var izskatīties balts krekls ar gludiem džinsiem. Ja dodat priekšroku formālam izskatam, valkājiet labi piegulošu uzvalku un elegantu kreklu ar vai bez kaklasaites. Detaļas var būt josta un apavi atbilstošā krāsā.

Lai ko jūs valkātu svarīgā pirmajā randiņā, atcerieties šos noteikumus:

Ja vien nepērkat jaunas drēbes, pārliecinieties, ka tās ir svaigi izmazgātas un izgludinātas. Uzvalkus un lietišķas kleitas nogādājiet uz ķīmisko tīrītavu un veltiet laiku, lai kārtīgi izgludinātu kreklus un blūzes.

Pulējiet apavus.

Atjauniniet frizūru un ieveidojiet matus.

Notīriet un apgrieziet nagus (un kāju nagus).

Izvairieties no pelēkām biksēm un izvēlieties acīm tīkamāku apakšveļu – nekad nevar zināt, kur jūs aizvedīs randiņš.

Leave a Comment