Ziemas beigas šīm trim zodiaka zīmēm atnesīs neticamu mīlestību

Astroloģiskā prognoze pavēstīs, kuras zodiaka zīmes gaida jaunu jūtu virpulis.

Horoskops jums atklās, kuras no zodiaka zīmēm savā dzīvē ielaidīs jaunu mīlestību. Iespējams, tas ir darba kolēģis vai vecs paziņa, vai varbūt jauna negaidīta tikšanās.

Vērsis

Februāris būs lielisks mēnesis, liela prieka pilns periods, kas radīs laimes sajūtu, kas būs pamanāma visiem apkārtējiem. Tavas dzīves posms, kad mīlestība šķita nemitīga cīņa, tuvojas noslēgumam. Tu stāvi uz sliekšņa, lai sasniegtu to, par ko esi sapņojis. Lai gan tev ir grūti tam noticēt, īpaši tad, ja pagātnes pieredze ir lika samierināties ar mazāk, nekā esi pelnījis, tagad ir īstais brīdis, lai kultivētu ticību sev.

Ar entuziasmu gaidi nākamās dienas, jo tās solās būt notikumiem ļoti bagātas. Šajā periodā tu pamanīsi visaptverošu viegluma sajūtu un pieaugošu pārliecību, ka mīlestība nav tikai tāls sapnis, bet taustāma realitāte, kas ir sasniedzama. Esi modrs, uzturot savas maņas vērīgas pret diskrētām zīmēm, ko var atklāt liktenis.

Ūdensvīrs

Tava spēja rīkoties racionāli ir apsveicama. Šis mēnesis vēsta par jaunu romantisku attiecību uzsākšanu, kas iepriekš šķita nesasniedzamas. Kāds cilvēks tavā dzīvē, kuru tu nekad neesi uztvēris kā potenciālo partneri, izceļas ar savu lojalitāti, siltumu un laipnību. Šī persona necentīsies agresīvi tiekties būt tavas uzmanības centrā.

Viņš vai viņa piedāvās tev komforta un ērtības sajūtu. Kad pieņemsi savus jaunos apstākļus, sapratīsi, ka šis cilvēks var būt atslēga uz ilgstošu laimi mīlestībā. Tavs emocionālais dziļums ir dārgumu krātuve, kas aicina tevi dalīties un veidot patiesas saiknes.

Skorpions

Skorpions, kāds tavā tuvumā izjūt pret tevi dziļas simpātijas, emocijas, kas ir tik spēcīgas, ka tās vairs nav iespējams noslēpt; viņa jūtas ir caurspīdīgas un nenoliedzamas. Šis cilvēks ir gatavs piedāvāt tev labvēlību un pielūgsmi, ļaujot tev izbaudīt sajūtu, ka esi mīlēts. Mīlestība šomēnes ir pie tava apvāršņa, neatkarīgi no tā, vai tu esi tai gatavs vai nē.

Šis mēnesis mudina tevi pieņemt nepazīstamo, iziet ārpus savas komforta zonas. Apsver iespēju izlauzties uz jaunas zemes, lai paplašinātu savu iespēju loku mīlestībā. Esi gatavs negaidītiem hobijiem, pietuvojies tiem ar atvērtu prātu un bez lielām cerībām.

 

 

Leave a Comment