Ko var izgatavot no salauztām flīzēm

Vai tik interesants variants!

Izmantojot atlikušās skaistās rakstainās flīzes, varat izveidot satriecošus paliktņus traukiem vai krūzēm, katrā pusē izmantojot nedaudz lakas un hermētiķa.

Lasi arī: Manas acis izbrīnā iepletās, kad kaimiņa tualetē pamanīju šādi ieliktu rulli

Lasi arī: Dārznieki ir dažādi, izvēlieties sev tīkamo ziedu un uzziniet, kurš no tiem esat jūs

Tomēr, ja nomaiņas flīzes ir vienkāršas, varat tās nomainīt, izmantojot krāsaina un rakstaina papīra loksnes vai uzlīmes.

 

Un, protams, jūs varat izgatavot grīdu no salauztām flīzēm .

Protams, ar atlikušajām flīzēm nepietiek, lai noklātu visu grīdu, taču ar nelielas platības dekorēšanu pilnīgi pietiek. Šāds dekoratīvs ieslēgums piešķirs interjeram garšu. It īpaši, ja grīda ir vienkārša un dekoratīvo flīžu ieliktnis ir izgatavots no daudzkrāsainiem mozaīkas gabaliņiem.

 

Ja jums ir pietiekami daudz papildu flīžu, mēģiniet mainīt pazīstamo lietu dizainu. Piemēram, spoguli gaitenī var dekorēt ar oriģinālu flīžu rāmi vai ierāmēt ar slēdzi.

Vēl viena interesanta iespēja spoguļa rāmja pārklāšanai ar mozaīkas paliekām.

 

Skaista maza formāta flīze padarīs ērtu un karstumizturīgu statīvu karstajiem ēdieniem, bet pavisam mazas flīzes – vietu krūzēm.

 

Arī ar keramikas flīzēm mākslīgās puķu dobes var padarīt ne tikai aizsargātākas no dabas kaitīgās ietekmes, bet arī skaistas!

 

Flīžu paliekas tiek izmantotas, lai dekorētu sadzīves priekšmetus, kuriem ir funkcionāls mērķis un kuriem nav tīri dekoratīvas nozīmes.

Tāpēc noteikti pieņemiet šo neparasto ideju izveidot lauku krēslu no vecām kaņepēm un salauztām flīzēm.

 

Un jums nav jāiegulda daudz naudas, pērkot dārgas virtuves flīzes. Tas ir vienkārši brīnišķīgs risinājums virtuves priekšautam, kas neprasa īpašus izdevumus.

 

Un ar 3 mazu keramikas flīžu palīdzību jūs varat izveidot mīļu salvešu turētāju.

Vai arī šis neparastais, bet ļoti stilīgais abažūrs. Tikai šajā gadījumā jums būs nepieciešama mozaīka.

Man patīk ideja par ar rokām apgleznotu masīvu flīžu gleznu!

Un jūs varat piešķirt spilgtumu un pievilcību vienkāršajiem māla vai plastmasas puķu podiem un vāzēm, dekorējot tos ar šķeltiem keramikas izstrādājumiem. Tajā pašā laikā jūs ievērojami pagarināsiet savu iecienītāko podu kalpošanas laiku!

Un tiem, kas plāno remontu vai vienkārši ir iekšēja nepieciešamība atjaunināt savu māju, iesaku uzzināt 5 lieliskus veidus, kā ar savām rokām izrotāt sienas. Dažkārt ir vērts pārkāpt robežas, lai iepriecinātu acis un pārsteigtu viesus ar radošiem risinājumiem.

Salauztas keramikas flīzes ir lielisks materiāls radošumam . Tas ir lieliski piemērots dekoratīvo elementu veidošanai gan lauku mājā vai mājā, gan dzīvoklī.

Noteikti pastāstiet par šīm lieliskajām idejām saviem draugiem, viņi noteikti jums par to pateiks paldies!