Kurās jūsu mājas daļās uzkrājas negatīvs un kā to neitralizēt?

Negatīvs telpā pastāvīgi uzkrājas. Viņš var nākt no ārpuses un var nākt no dažiem objektiem vai bīstamām zonām mājā. Tas ir jāiznīcina, pretējā gadījumā tas viegli iznīcinās jūsu dzīvi.

Pirmkārt, persona zaudē iniciatīvu un motivāciju, un pēc tam kļūst tik pieradusi pie negatīvi, kas uzkrājas mājā, ka tā kļūst silta, komfortabla un mājīga. Tas ir tiešs ceļš uz nekurieni. Māja ir tava cietoksnis, kuru no iekšpuses var iznīcināt ļaunprātīgs iebrucējs – negatīva enerģija. Lai atbrīvotos no tā, savlaicīgi jāaprēķina bīstamās zonas mājā. Problēma ir tā, ka papildus negatīvajai enerģijai, kas uzkrājas no sadrupinātām lietām vai nāk no ārpuses, pastāv cita veida iznīcinoša enerģija, ko Fen Šui sauca par “sapuvušo zonu”. Tas ir, ja negatīvs uzkrājas, reizēm sasniedzot tādu mērogu, ka neitralizēt to kļūst ne tikai sarežģīti, bet gandrīz neiespējami.

Lasīt arī: 3 lietas, kas iznīcina mīlestību un izraisa šķiršanos

Negatīva avots mājās

Mūsu mājās ir daudzi negatīvās enerģijas avoti, kuru apkārtnē negatīvi uzkrājas. Tas ir jālikvidē, pretējā gadījumā tas sāks nelabvēlīgi ietekmēt jūsu dzīvi, enerģiju, motivāciju un pārliecību par labāko.

Stūri. Jebkurš mājas stūris ir negatīva uzkrāšanās vietas. Fen Šui tos sauca par indīgajām bultiņām. Kādā virzienā ir fiksēts leņķis un rodas negatīvs. Piemēram, ja jums ir skapis un tā smailās malas, kas veido stūri, tiek novirzītas uz koridora zonu, gaidiet materiālus sarežģījumus. Jūsu finansiālā situācija sāks pasliktināties, lai gan, šķiet, tam nav iemesla un tā nevar būt. Un viss ir tas, ka jūsu materiālo zonu ietekmē “indīgas bultiņas”, kas nogalina pozitīvo enerģiju, kas ir būtiska finanšu sfērā.

Griesti. Tas ir ļoti slikti, ja jūsu mājā ir nevienmērīgi griesti. Griestiem, saskaņā ar zelta noteikumiem Fen Šui , vajadzētu būt vismaz bez plaisām, kniedēm, izliekumiem. Protams, lielākā daļa dzīvokļu nevar lepoties ar ideāliem griestiem. Visbiežāk jūs varat atrast slīpus griestus, kas vienā pusē ir augstāki nekā otrā. Nevienlīdzīgi griesti izraisa pozitīvas enerģijas samazināšanos mājā.

Koridors. Precīzāk, garens koridors, kas sākas no durvīm un stiepjas pa visu māju. Enerģija, kas lido telpā, savā ceļā neredz šķēršļus, tā pa koridoru paātrinās un iegūst destruktīvas īpašības. Šis nevēlamais trombs vienmēr atrodas vietā, kas atrodas pretī ieejai dzīvoklī.

Durvis. Vēl viens “daudzstūris”, lai veidotu negatīvu darbību. Īpaši tas attiecas uz durvīm, kas atrodas pretējā virzienā. Starp tiem arī ir iespēja izkliedēt enerģiju, kas pārvēršas par negatīvu ķekaru.

Lustra. Milzīga lustra, kas karājas jums tieši pār jūsu galvu, ja jūs sēžat uz dīvāna vai guļat gultā – tas ir īsts katalizators destruktīvai darbībai. Šajā gadījumā jums būs problēmas ar miegu un veselību.

Faktiski mājā ir daudz dažādu objektu, kas izraisa negatīva uzkrāšanos. Jūs varat mēģināt atpazīt: tie rada potenciālo draudu sajūtu. Ja lustra ir virs galvas, jūs neapzināti uzņematies šo attīstību, ka tā var pēkšņi nokrist uz jūsu galvas, un jūsu ķermenis reaģē uz šādiem draudiem ar trauksmi vai kaitēm. Vēl viens negatīvs simptoms ir nepārtrauktā enerģija. Tie ir objekti, kas nospiež jūs, tāpat kā apgrūtinošas ēkas gadījumā. Visbeidzot, negatīvās enerģijas indikators ir negatīva saikne ar noteiktu vietu mājā – Sli**ba, noziedzība, Nā*e, dubļi, netīrumi, skandāls. Mēģiniet atrast mājās negativitātes avotus, jo katram tie ir individuāli.

Kā neitralizēt negatīvo

Jebkādas kaitīgas ietekmes opozīcija,ir tās neitralizācijas metode. Visspēcīgākais un universāls līdzeklis negatīvās ietekmes apkarošanai ir Baguga spogulis. Šis ir spogulis ar astoņiem stūriem, kurus var iegādāties ezotērikas veikalā. Tomēr ir viens nopietns aizliegums: spogulim Baguga aizliegts mērķēt uz cilvēkiem. Nedzīviem objektiem – lūdzu, uz dzīviem – nekādā gadījumā. Rezultāts var izrādīties apgriezts, tāpēc ir vēlams izmantot parastos spoguļus dzīvojamajā ēkā. Tie atspoguļos jūsu negatīvo, nedodot viņam iespēju iekļūt mājās un atslēgt enerģiju.

Jebkurš spogulis ir spēcīgs neitralizators negatīvam. Piemēram, nelabvēlīgu griestu negatīvu var neitralizēt, vienkārši novietojot spoguļus uz skapjiem vai citas gludas virsmas, kas vērstas uz augšu. Tas paaugstinās enerģiju, nostiprinās to un tādējādi atbrīvos zonu no negatīvas darbības trombiem.

Mājā asos stūrus, no kuriem negatīvs rodas, var tikt piestiprināts ar specializētām sprauslām, kuras ir viegli atrast jebkurā veikalā vai pasūtīt tiešsaistē. Tie ir paredzēti, lai pasargātu mazus bērnus no asiem stūriem, bet ezotēriķi ir atraduši tiem vēl vienu, ne mazāk efektīvu pielietojumu. Viņi nomāc negatīvo, nevis dod “indīga bultai” izšaut.

Vēja mūzika, dekoratīvā suspensija, ko plaši izmanto Fen Šui praksē, var novietot garenajā koridorā vai starp divām pretējām durvīm. Tas novērsīs negatīvo ietekmi un neļaus izkliedēt enerģētikas nozari. Tas novērš negatīvo ietekmi un padara mājas telpu par drošu.

Labākais veids, kā neitralizēt negatīvo enerģiju, tiek uzskatīts tīrīšana. Daži cilvēki filozofiski skatās uz lietām, citi – pēc viņu prombūtnes. Jūsu dzīvoklis nav nepieciešams pakļaut ne tikai vecām lietām, bet arī negatīvām asociācijām. Reizi mēnesī tīriet sevi un apkārtni.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

COMMENTS

Leave a Comment