Kurās Mēness fāzēs palielinās Zvaigžņu zīmju produktivitāte, lai varētu palielināt ienākumus?

Visas Zvaigžņu zīmes ir atšķirīgas pēc savas enerģijas rakstura, taču zvaigžņu eksperti uzskata, ka šī tendence ir saistīta ar Mēness fāžu maiņu. Viņi pastāstīja, kurā laikā zvaigžņu zīmes ir visaktīvākās.

Auns

Aunā maksimālā produktivitāte tiek atzīmēta mēness augšanas laikā, bet tā maksimums ir pēdējās septiņas dienas pirms Pilnmēness un tieši pašā Pilnmēness dienā. Tomēr šeit der atcerēties, ka pilnmēness laikā Auns var kļūt pārlieku impulsīvs. Šajā laikā viņiem ir jākontrolē sevi. Labāk visas dienas līdz pirmajam ceturksnim veltīt klusām lietām, darbam ar dokumentāciju un iepirkšanos. Pēc pirmā ceturkšņa var sākt darīt ko jaunu. Uz dilstoša mēness nav vērts uzsākt jaunu biznesu.

Vērsis

Vērsis jūtas ļoti labi visā nakts zvaigznes norieta periodā. Vērsis pieder pie tā sauktajām universālajām zīmēm Mēness zinātnē, jo nakts gaismekļa augšanas fāze tos slikti ietekmē. Viņa ir tikai nedaudz mazāk produktīva. Jūs nevarat riskēt ar to, bet kopumā Vērša produktivitāte gandrīz necieš. Viņi var paveikt kaut ko svarīgu un atbildīgu pat Pilnmēnesī un Jaunajā mēnesī – īpaši Mēness diska atjaunošanas dienās. Viņu katalizators un vienlaikus veiksmes pamats ir plānošana.

Lasi arī: 7 lietas, no kurām jāatsakās 2023. gada jūlijā, lai jūs būtu laimīgāki un veiksmīgāki visās sfērās

Lasi arī: Finanšu prognoze 2023. gada jūlijam: pats mēneša sākums būs finansiāli grūts, no mēneša vidus, dažiem pat ļoti veiksies

Lasi arī: Naudas Mēness kalendārs 2023. gada jūlijam: uzzini, kurās dienās labāk netērēt, bet kurās dienās var viegli tikt pie papildu ienākumiem

Dvīņi

Vēl viena universāla zīme, kas ir laba gan mēness dilšanas laikā, gan augšanas laikā. Nakts gaismekļa novecošanas laikā dvīņi nezina problēmas, jo viņi rūpīgi izmanto savu spēku. Viņi nav īpaši emocionāli un ir diezgan uzmanīgi pret sīkumiem. Mēness augšanas laikā viņu produktivitāte kāpj debesīs, īpaši, ja darbs saistīts ar sarunām. Pieaug arī produktivitāte personīgajās lietās – piemēram, varam runāt par mīlestību, randiņiem. Dvīņi uz augošā mēness kļūst ārkārtīgi pievilcīgi.

Vēzis

Vēži ļoti labi jūtas dilstoša mēness laikā, pareizāk sakot, šīs fāzes pēdējās dienās – trešā ceturkšņa dienā un dienās pēc tās. Šajā laikā Vēži jūtas mierīgi, var paveikt arī vissarežģītākās lietas un enerģijas kaitīgumu. Viņu spēks un Vese***a ievērojami nostiprinās tieši pirms Jaunā Mēness un tieši gaismekļa atjaunošanas dienā. Šobrīd viņi var pārvērst visas iepriekšējās izmaiņas savā labā. Mēness augšanas laikā to efektivitāte samazinās enerģijas disonanses dēļ.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment