Kurās Mēness fāzēs palielinās Zvaigžņu zīmju produktivitāte, lai varētu palielināt ienākumus?

Lauva

Lauvas ir cilvēki, kas uzzied mēness augšanas laikā. Kopā ar mēnesi viņi kļūst aktīvi, spēcīgi, produktīvi, izturīgi, harizmātiski. Ja esi dzimis Lauvas zīmē, tad uz augošā Mēness noteikti jāaktivizējas uzreiz visās jomās, īpaši tieši pirms Pilnmēness. Lauvai ļoti labvēlīgs laiks ir arī pats Mēness diska norieta sākums – kamēr nakts gaismeklis vēl ir enerģijas un spēka pilns. Mūsdienās Lauvām ir jāstrādā nedaudz mazāk aktīvi, bet jāstrādā pie svarīgiem projektiem.

Jaunava

Jaunavas dilstoša mēness laikā, īpaši pēc trešā ceturkšņa, var un pat vajag smagi strādāt. Šis ir laiks, kad šie cilvēki ir spējīgi uz daudz ko – gan intelektuāli, gan fiziski. Uz augošā Mēness viņiem labāk ņemt tikai visvienkāršāko un saprotamāko, jo viņu uzmanība kļūst nedaudz izkliedēta. Pilnmēness dienai vispār vajadzētu būt brīvdienai. Mājas darbus labāk uzņemties dienās pirms Jaunā Mēness, jo augošā mēness beigas ir laiks, kad Jaunavas steidzas, bet nezaudē mieru.

Svari

Svari ir cilvēki ar universālu enerģiju, kas spēj pielāgoties gandrīz jebkuram Mēness noskaņojumam. Izaugsmes sākumā, uzreiz Jaunā mēness lauks, Svari ir visproduktīvākie. Pēc pirmās ceturtdaļas viņos mostas spēcīga intuīcija un liek par sevi manīt radošā sērija. Šajā laikā augošais Mēness beidzas ar Pilnmēnesi, kas tomēr ir bīstams, tāpat kā jebkuras citas zīmes. Uz dilstoša mēness Svari ir mazāk produktīvi, bet pievilcīgāki pretējam dzimumam. Zvaigžņu eksperti atzīmē, ka uz novecojošā Mēness citi vairāk uzticas Svariem.

Skorpions

Skorpioni lieliski jūtas dilstoša mēness laikā. Šajā laikā viņu sestā maņa ir saasinājusies, un tik ļoti, ka dažreiz jūs brīnāties. Savas asprātības un mērķtiecības dēļ Skorpioni ātri tiek galā ar viņiem uzticētajiem uzdevumiem darbā un vispār. Tie ir cilvēki, kuri var demonstrēt sava darba efektivitātes brīnumus arī pirmajās 3-4 dienās pirms Jauna Mēness, kad Mēness vēl ir mierīgs, bet jau spiež uz paaugstinātu emocionalitāti. Citās dienās Skorpioniem labāk būt uzmanīgiem.

Strēlnieks

Strēlnieki ir ārkārtīgi produktīvi cilvēki, īpaši Mēness diska augšanas laikā. Viņiem ir zināma universāluma mijiedarbība ar Mēnesi. Kamēr tas aug, viņiem izdodas izdarīt visu par stabilu piecnieku, taču uz dilstoša mēness viņu sniegums īpaši nepasliktinās, kā arī gandrīz nepasliktinās tā lejupslīdes sākumā, kad tā enerģija joprojām ir ļoti spēcīga. Dilstoša perioda beigās un Jaunajā mēnesī Strēlniekiem var būt melanholisks noskaņojums, taču tas viņus nemierina – tas tikai daļēji samazina produktivitāti.

Lasi arī: 7 lietas, no kurām jāatsakās 2023. gada jūlijā, lai jūs būtu laimīgāki un veiksmīgāki visās sfērās

Lasi arī: Finanšu prognoze 2023. gada jūlijam: pats mēneša sākums būs finansiāli grūts, no mēneša vidus, dažiem pat ļoti veiksies

Lasi arī: Naudas Mēness kalendārs 2023. gada jūlijam: uzzini, kurās dienās labāk netērēt, bet kurās dienās var viegli tikt pie papildu ienākumiem

Mežāzis

Mežāži ir tipiski Zemes elementu pārstāvji. Patiesībā viņi parasti nevar izturēt mēness augšanas fāzi. Izņēmums ir pirmās augšanas dienas – tūlīt pēc Jaunā Mēness, kamēr nakts zvaigznei vēl nav bijis laika uzņemties spēku. Šajā laikā Mežāži var veiksmīgi pabeigt iepriekš iesāktus projektus un mājas darbus. Dilstošā ir fāze, kas Mežāžiem ir galvenā. Šajā laikā viņi var darīt gandrīz jebko. Tajā pašā laikā viņi gandrīz nenogurst un gūst daudz veiksmes no nakts gaismas.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri labi jūtas Mēness augšanas laikā, jo šajā laikā gaisa stihija vislabāk kombinējas šajā fāzē. Īpaši ir vērts izcelt periodu no Jauna Mēness līdz pirmajam ceturksnim. Šajā laikā Ūdensvīri ir tik produktīvi, ka var viegli uzsākt un pabeigt jebkuru biznesu. Kamēr Mēness dilst, viņi var pievērsties darbam pie sevis – jaunu zināšanu un garīgo prakšu iegūšanai. Pārmērīgs fiziskais vai intelektuālais stress uz dilstoša mēness var viņiem kaitēt. Mērenība ir panākumu atslēga.

Zivis

Uz dilstošā Mēness radošās Zivis ir pēc iespējas produktīvākas. Viņi kļūst par īstu jaunu ideju ģeneratoru. Zvaigžņu eksperti ļoti ieteicams pierakstīt visu, kas viņiem ienāk prātā. Noraidīšanas fāzes beigās jūs varat un pat vajag sākt īstenot iecerēto. Ir iespējams turpināt plānu īstenošanu uz augoša mēness, bet tikai līdz trešajam ceturksnim. Jauns mēness Zivīm ir jaunu atklājumu un pozitīvā diena, bet Pilnmēnesī var strauji kristies produktivitāte, bet pieaugt iespēja kļūdīties.

Neaizmirstiet, ka nav slikta laika. Ir nepareizas prioritātes. Runājot par Mēness fāzēm, mūsu Mēness kalendārs palīdzēs tām izsekot.

Leave a Comment